Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

Labukas visoms

Skairtinėju ieškau info. Reik ruoštis paskolą imt, mes irgi bandysim Seb ir Dabnske žiūrėsim kas ir kaip. Iš tikro labai baido pačios pirkimo procedųros. Labiau jau norėtūsi su Danske būsto linija susidėt. Tipo pirkt per banką, gal būtų paprasčiau. g.gif
Ale gal aš čia be reikalo tu popierizmų bijau. doh.gif

Žiūriu pas jus gana didelis pradinis įnašas. Mes tik 15 sukrapštom. Aišku paskui norėtūsi inešinėt didesnes nei 2000 papildomas imokas. Tai va negaliu apsispręst ar čia dar metus nuomuotis ir pakaupt didesniam įnašui. (bet kažkaip gaila babutei i metus 9000 palikti geriau jau bankui.)

Tai va mergytės nuo ko geriau pradėt ar pirma i banka ir žiūrėti kokia suma, kokiom salygom duoda ar visgi rinktis butą ir prašyt tos sumos. Mes dar gerai neapsisprendę nei dėl rajono, nei dėl kainos. Aišku žinau ko noriu, bet neaišku kaip su paskola. Apie atidavimą tai man nebaisu kažkaip. mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 13, 10:55)
Jūsų situacija tokia kaip ir mūsų, mes imam linijiniu 3 mėn kintamas eur iš Seb  :4u:savų pinigėlių turim 38proc. šiandien gausim paskiatyti kredito sutartį, pažiūrėsim ko ten prirašyta.

priminkit,kiek jum pasiūlė procentų?ar tik šiandien bus aišku? ax.gif mes perkam seb finansuoto projekto būstą,todėl įdomu,ar tas turi reikšmės? g.gif be to, įdomu, į ką labiausiai bankai žiūri duodami paskolą?darbo stažą, amžių, ar kokį dar biesą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 06 13, 11:59)
priminkit,kiek jum pasiūlė procentų?ar tik šiandien bus aišku? ax.gif mes perkam seb finansuoto projekto būstą,todėl įdomu,ar tas turi reikšmės? g.gif be to, įdomu, į ką labiausiai bankai žiūri duodami paskolą?darbo stažą, amžių, ar kokį dar biesą? unsure.gif

mes gaunam su maržą 1,7 eurais kintama kas 3 mėn 4u.gif iš tikrųjų bankas žiūri į vsiką, mums didžiausią pliusą dėjo savos lėšos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2012 06 13, 11:56)

Žiūriu pas jus gana didelis pradinis įnašas. Mes tik 15 sukrapštom. Aišku paskui norėtūsi inešinėt didesnes nei 2000 papildomas imokas. Tai va negaliu apsispręst ar čia dar metus nuomuotis ir pakaupt didesniam įnašui. (bet kažkaip gaila babutei i metus 9000 palikti geriau jau bankui.)

Tai va mergytės nuo ko geriau pradėt ar pirma i banka ir žiūrėti kokia suma, kokiom salygom duoda ar visgi rinktis butą ir prašyt tos sumos. Mes dar gerai neapsisprendę nei dėl rajono, nei dėl kainos. Aišku žinau ko noriu, bet neaišku kaip su paskola. Apie atidavimą tai man nebaisu kažkaip. mirksiukas.gif  blush2.gif

mes db kaip tik toje stadijoje-kai labai daug popierizmo 4u.gif bet be to neapsieisi 4u.gif jei Jūs 9000lt per metus vien nuomai sumokat-tikrai jau geriau mokėt už savo būstą- 4u.gif
mes pirma išsiaiškinom ar yra mums galimybė gauti paskolą, išsirinkom butą, pasidarėm turto vertinimą ir tada jau teikėm bankui paraiškas dėl paskolos, nes jie nekonkretūs būna jei nueini be vertinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 13, 12:31)
mes gaunam su maržą 1,7 eurais kintama kas 3 mėn  4u.gif  iš tikrųjų bankas žiūri į vsiką, mums didžiausią pliusą dėjo savos lėšos  4u.gif
Papildyta:

mes db kaip tik toje stadijoje-kai labai daug popierizmo  4u.gif  bet be to neapsieisi  4u.gif jei Jūs 9000lt per metus vien nuomai sumokat-tikrai jau geriau mokėt už savo būstą-  4u.gif
mes pirma išsiaiškinom ar yra mums galimybė gauti paskolą, išsirinkom butą, pasidarėm turto vertinimą ir tada jau teikėm bankui paraiškas dėl paskolos, nes jie nekonkretūs būna jei nueini be vertinimo  4u.gif

a,čia bendras jau,taip?smile.gif nes aš biškį pasimetus tarp skaičių, draugas ten apie juos mąsto daugiau blush2.gif

vat reikalas įdomus pas mus,kad seb nereikia daryt vertinimo, o dnb reikia, bet kolkas priverstinai neliepė dar, tiesiog apsakėm,kiek mums reikia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 06 13, 12:34)
a,čia bendras jau,taip?smile.gif nes aš biškį pasimetus tarp skaičių, draugas ten apie juos mąsto daugiau blush2.gif

vat reikalas įdomus pas mus,kad seb nereikia daryt vertinimo, o dnb reikia, bet kolkas priverstinai neliepė dar, tiesiog apsakėm,kiek mums reikia.. g.gif

ne, čia tik maržą, palūkanos procentas susideda iš dviejų dalių, maržos ir Euriboro arba viliboro, žiūrit kuria valiuta imat, marža bankas duoda kiekvienam klientui individualiai, įvertinęs visą klineto rizikingumą, o va Euroboras arba Viliboras visiems yra vienodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 13, 12:37)
ne, čia tik maržą, palūkanos procentas susideda iš dviejų dalių, maržos ir Euriboro arba viliboro, žiūrit kuria valiuta imat, marža bankas duoda kiekvienam klientui individualiai, įvertinęs visą klineto rizikingumą, o va Euroboras arba Viliboras visiems yra vienodas  4u.gif

a, va va,nesupratau truputį ką jūs ten gaunat smile.gif mes norim gauti max 1,6 maržą, bet žiūrėsim kaip seksis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 06 13, 12:39)
a, va va,nesupratau truputį ką jūs ten gaunat smile.gif mes norim gauti max 1,6 maržą, bet žiūrėsim kaip seksis blush2.gif

na praneškit kaip seksis, paskutiniu metu kiek seku šią temą, tokių maržų nebuvo atrodo-mums DNb siūlė 1,65, bet netiko dėl kitų sąlygų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 13, 12:40)
na praneškit kaip seksis, paskutiniu metu kiek seku šią temą, tokių maržų nebuvo atrodo-mums DNb siūlė 1,65, bet netiko dėl kitų sąlygų  4u.gif

o dnb jums kuo neįtiko?smile.gif mums po pokalbių su seb,kaip tik atrodo,kad dnb geresni skiek gal bus...bet dar nežinia, ryt jau kaip ir žadėjo atsiųst pasiūlymą,gal dar pasikeis nuomonė biggrin.gif bet jūs,kaip suprantu, linkę irgi keisti sąlygas palūkanų perskaičiavimo diena,jo? mane baido jų tas keitimo mokestis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 06 13, 12:43)
o dnb jums kuo neįtiko?smile.gif mums po pokalbių su seb,kaip tik atrodo,kad dnb geresni skiek  gal bus...bet dar nežinia, ryt jau kaip ir žadėjo atsiųst pasiūlymą,gal dar pasikeis nuomonė biggrin.gif bet jūs,kaip suprantu, linkę irgi keisti sąlygas palūkanų perskaičiavimo diena,jo? mane baido jų tas keitimo mokestis... doh.gif

mano pagrindinid bankas yra SEb, darbovietė turi sudariusi su juo sutartį, tai gavom šiek tiek geresnes sąlygas nei DNB pasiūlė 4u.gif o sąlygų jokių kol kas keisti nesiruošiam, mus tenkina banko sąlyga vieną kartą per metus nemokamai įnešti papildomus pinigėlius, jei apie tai Jūs klausiat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 13, 12:46)
mano pagrindinid bankas yra SEb, darbovietė turi sudariusi su juo sutartį, tai gavom šiek tiek geresnes sąlygas nei DNB pasiūlė  4u.gif o sąlygų jokių kol kas keisti nesiruošiam, mus tenkina banko sąlyga vieną kartą per metus nemokamai įnešti papildomus pinigėlius, jei apie tai Jūs klausiat  4u.gif

va ir mano darbovietė sudariusi sutartį su seb banku smile.gif turėjau omeny, kad fiksuoti palūkanas smile.gif ar neplanuojat? arba keisti į 6mėn ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 06 13, 12:48)
va ir mano darbovietė sudariusi sutartį su seb banku smile.gif turėjau omeny, kad fiksuoti palūkanas smile.gif ar neplanuojat? arba keisti į 6mėn  ir pan smile.gif

ne, mes nefiksuosim, nes planuojam daryti papildomus įnešimus, pasirinkom kintamas kas 3 mėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 13, 12:49)
ne, mes nefiksuosim, nes planuojam daryti papildomus įnešimus, pasirinkom kintamas kas 3 mėn  4u.gif

dar toks ne į temą klausimas: jūs vedę? rolleyes.gif mes kaip ir nevedę, taigi didesnė rizika imt paskolą manau,nebūnant ta oficialia šeima.. doh.gif
Atsakyti