QUOTE(zilvine @ 2012 08 14, 12:00)
Sveika. O tu jau kraujuoji, ar tik pagal HCG sprendi, kad nestumas nutruksta? Mano atveju buvo taip: HCG 1832, po sav. 7578 (dvigubeja beveik kas tris dienas), dar po 3 dienu 9556 - o cia jau neviltis, asaros... bet dabar man jau 17 sav. vaisius vystosi normaliai, atitinka pagal savaites. Placenta gamina HCG. O ji pas mane pasirodo nelygi, pasak genetikes "ezeruota, ismarginta lietuviskais rastais". As po siai dienai keikiu save, kam dariau tuos HCG ir pirmas savaites ejau is proto. Tokia mano patirtis, aisku, dar iki finiso toli, visko gali nutikt, bet tikiuosi geriausio.
Cia tau
Sprendžiu ne pagal HCG, vakar pradėjo teplioti (šiuo metu tepliojimas stiprėja, maudimą gimdoje jaučiu), šiandien (8 sav.) ligoninėje padarė echo - vaisius atrodo žymiai jaunesnis. Galutinės diagnozės dėl nesivystančio neišgirdau, bet ja, deja, beveik neabejoju.
O tavasis pavyzdys, greta manojo, manau, patvirtina, kad didesni HCG skaičiai yra mažai informatyvūs. Tačiau, savo vietoje, būčiau kreipusis pas ginekologę dar penktadienį, kai sužinojau apie mažą HCG augimą.