QUOTE(vasarė @ 2012 06 11, 21:10)
Degalinej keitem siandien 1,23, turguj tiek pat, kauflande 1,22
mazi agurkai turguj 2,9 zl, file nusipirkom brangiau nei biedronkoj ir kauflande bet tokia grazi, didele, maniau kad jos mazesnes tai 8 vienetu prasiau, bet man is ju 2 8 kepsniai bus didoki tai zodziu file valgysim intensyviai (17 zl kaip ir)
Dada pakuoteje 4 dydzio 60 vnt buvo, o budavo 56 kaip ir, kaina ta pati tai pavertus gavos 0,39 Lt
Naturela higieninaiia paketai normal 24 vnt 5 su biskiu zloto biedronkoj. Pirmaart buvom toj piko, tai galejom pieno bazej nieko nepirkt, nebent surio, kurio nepasiemem
nes sviestas, margarinas brangiau nei kitur
grietines riebesnes neradau kad but pigesne, tai pirksiu Rimi uz 2.99
kiausiniu ir tenai neapsimoka pirkti mano pastebejimu.
mazi agurkai turguj 2,9 zl, file nusipirkom brangiau nei biedronkoj ir kauflande bet tokia grazi, didele, maniau kad jos mazesnes tai 8 vienetu prasiau, bet man is ju 2 8 kepsniai bus didoki tai zodziu file valgysim intensyviai (17 zl kaip ir)
Sveiki ieskau mamytes kuri berids praeitoje temoje sake,kad gyvena Suvalkuose ir siulesi pagelbeti
Sveikos merginos, as vel su savo uzuolaidom
, girdejau toki ganda, kad lenkai nelabai megsta naktines uzuolaidas ar cia tiesa, ieskau suvalkuose ar truputi toliau kokiu naktiniu uzuolaidu parduotuviu, butu gerai, kad jos butu prabangesnes tokios, gal kas matet, radot, pirkot?
QUOTE(Mader @ 2012 06 12, 17:33)
Sveiki ieskau mamytes kuri berids praeitoje temoje sake,kad gyvena Suvalkuose ir siulesi pagelbeti
xayc 27 tema 2012 03 04, 12:29
http://www.supermama...?...&p=53890380
QUOTE(vil-ma @ 2012 06 12, 18:46)
dekui
QUOTE(Cuddle @ 2012 06 12, 18:10)
Sveikos merginos, as vel su savo uzuolaidom
, girdejau toki ganda, kad lenkai nelabai megsta naktines uzuolaidas ar cia tiesa, ieskau suvalkuose ar truputi toliau kokiu naktiniu uzuolaidu parduotuviu, butu gerai, kad jos butu prabangesnes tokios, gal kas matet, radot, pirkot?
Bent jau man nepavyko rast, pirkau LT.
QUOTE(_Alba_ @ 2012 06 12, 18:06)
sidabriniai papuosalai tikrai pigesni PL, o va del sauksteliu tai negarantuoju
QUOTE(Ziwiledr @ 2012 06 05, 18:11)
Sveiki,
Gal kas vaziavo siomis dienomis i suvalku turgu? Kaip reikaliukai su braskemis? kokios kainos? Gal kas prekiaujat? Idomu ar israso turguose saskaitas fakturas ar kazka panasaus i tai..
Gal kas vaziavo siomis dienomis i suvalku turgu? Kaip reikaliukai su braskemis? kokios kainos? Gal kas prekiaujat? Idomu ar israso turguose saskaitas fakturas ar kazka panasaus i tai..
nevezkit jus tu lenkisku braskiu cia, lietuviskos jau sirpsta pilnu tempu
QUOTE(Leksa @ 2012 06 12, 20:57)
gal dar kas pasidalins info, konkreciai del sauksteliu
labai tikiuosi, jei pagal svori PL sidabras pigesnis, tai manau ir sauksteliai nebus isimtis
sidabro kaina labai priklausys kur pirksit
geriausiai būtų Blastogės turgaus parduotuvėje prekiaujančioje auksu ir sidabru , ten kainos tikrai normalios, tik reik pasiderėti
geriausiai būtų Blastogės turgaus parduotuvėje prekiaujančioje auksu ir sidabru , ten kainos tikrai normalios, tik reik pasiderėti
QUOTE(grazutee @ 2012 06 11, 19:13)
Siandien ir mes vel aplankem kaimynus,zlotas 1,20,Tesco-1,21.Braskes prie Bedronkos pardavinejo po 6zl.,krutinele vist. iki 18zl.,man jau per brangu atrodo,sviestui acija ir Biedronkoi ir Tesco,geros akcijos Rossmann sampunam ir kondicionieriam Syoss,po 7,49zl.,kitur apie 14zl.eilini karta likom apsipatenkine
Jei issikeisit litus i zlotus nereikes kortelem atsiskaitineti
Jei issikeisit litus i zlotus nereikes kortelem atsiskaitineti
Iki kada tos akcijos galioja? Tai gal tikrai i PIKO pieno baze neverta vaziuoti, jei prekybosa centruose pigiau gaunasi?
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2012 06 11, 19:33)
tai man nesinori veziotis kalno grynuju - juolab kad vaziuoju pirma karta, net neisivaizduoju kiek prireiks.
klausimas - ar tik kreditinemis, ar galima ir debetinemis?
klausimas - ar tik kreditinemis, ar galima ir debetinemis?
Kadangi ir as nelabai megstu veziotis daug grynu pinigu, mes keiciames tik tiek, kiek reikalinga turguje pirkti ir PIKO, visur kitur atsiskaitinejame kortele - -tiek debetines, tiek kreditines priima. Biedronkoje, tiesa, nepriima korteliu,bet mes joje praktiskai ir nesiprekiname. Is Suvalku prekybcentriu daugiausiai apsipirkinejame Kauflande.