Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(Borzika @ 2012 06 03, 22:30)
Žinokit, žmogus, niekad neauginęs šuns, niekad ir nesupras to, ką Jūs turit omeny. Iš mano avataro turbūt suprantat, kad esu neabejinga šunims, tačiau, kaip bebūtų liūdna, ne visiems jie vienodai mieli ir reikalingi. O ir tema ši ne apie tai smile.gif 4u.gif

auginau as suni kai buvau vaikas,bet ji...nusove..nuo to laiko man mielesnes kates..bet cia ne i tema...o i tema jie as neturiu savu namu tai,kad ir kaip myleciau gyvunus as ju neisigyju nes esant reiklui jis sudaro papildomu problemu...
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2012 06 03, 15:53)
dairausi...,bet kol kas nieko nerandu...viltis mirsta paskutine...

Dar variantas, bendrabučio tipo butai, ten ir nuoma pigi, ir komunaliniai nedideli.
Bet, iš esmės, nuomininkei, kuri neturi pinigų ir dar turi vaikką - oj, nežinau, ar įmanoma išsinuomoti. schmoll.gif Gal papildomo darbelio pradžiai bandykit ieškoti, kad ir namų tvarkytojos savaitgaliais, vakarais ar pan? Arba, prispauskit vyrą dėl didesnių alimentų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 birželio 2012 - 08:54
Manau, kad dar viena iseitis yra - mamos ir vaiko pensionas. Nereikes jokios nuomos moketi ir pusei metu busite rami. Paskui lyg dar viena panasi istaiga Vilniuje yra, ten galima vel puse metu pagyventi. Esu girdejusi, kad butent ten glaudziasi issiskyrusios moterys su vaikais, kol atsitiesia po skyrybu...
Atsakyti
sveikos, del suns man kaip ir aisku kad sunkiai kas isnuomoja buta (ypac jei didelis suo), o kaip del katytes? ar noriai seimininkai isileidzia i buta nuomininkus su katytem ar neuzkelia kainos? ax.gif is anksto aciu 4u.gif
P.S nepykit jei kur jau buvo kalbeta nelabai turiu laiko perziuret visas temas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emile~ @ 2012 06 04, 14:41)
o kaip del katytes? ar noriai seimininkai isileidzia i buta nuomininkus su katytem ar neuzkelia kainos?

Įsileidžia nenoriai, ypač tie, kurie nėra susidūrę su tvarkingai bute laikomomis katėmis. Ir kainos kėlimas čia jau ne prie ko — tiesiog nepriima dėl savų priežasčių... Nors, atrodytų, ir butas gal ne su idealiu remontu, ir nelabai yra jame kas nors, ką gyvūnas galėtų sugadinti. Na, čia jau nuomotojų pasirinkimas, negali pykti. Bet buto paieškos ir taip sudėtingas procesas, o auginamas gyvūnas šią „procedūrą“ dar labiau apsunkina.

Pati su kate ieškojau, iš pradžių dar bandžiau tą kažkieno čia parekomenduotą taktiką, kad apie katiną reikėtų pasakyti jau po buto apžiūrėjimo, po to pagailo savo ir kitų laiko — ar priims su katinu klausdavau vos ne pirmu sakiniu paskambinusi.smile.gif Po labai ilgų paieškų, vos ne paskutinę akimirtą, radau idealų variantą (atitinkantį visus mano paieškos kriterijus), ir katę be problemų leido auginti.
Atsakyti
QUOTE(~Emile~ @ 2012 06 04, 13:41)
o kaip del katytes? ar noriai seimininkai isileidzia i buta nuomininkus su katytem

vienakart ileidau su kate, daugiau - NIEKADA!!! Vienos gyvenime pamokos uztenka.

QUOTE(nieko-tokio @ 2012 06 04, 14:53)
Pati su kate ieškojau, iš pradžių dar bandžiau tą kažkieno čia parekomenduotą taktiką, kad apie katiną reikėtų pasakyti jau po buto apžiūrėjimo,

As tai iekancio issinuomot buto iskart dar telefonu klausiu keliese nori gyvent, ar turi gyvunu. Nematau reikalo man netinkamiems zmonems buta aprodinet, o taippat savo ir kitu laika "gadint".
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 06 04, 17:07)
vienakart ileidau su kate, daugiau - NIEKADA!!! Vienos gyvenime pamokos uztenka.

Ką tokio blogo katė buvo padariusi ? smile.gif

Aš pati dabar auginu 3 šunis ir nuomoju butą, kol kas tfu tfu tfu nuostolių nepridarė, bet jei ir padarytų be jokios abejonės žalą atlygintume, nes manau kokį davė mum butą, tokį ir reikia palikti kai išeini , nesvarbu ar vienas gyvenai ar su gyvūnais, ar su vaikais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julya: 04 birželio 2012 - 17:42
QUOTE(Julya @ 2012 06 04, 17:41)
Ką tokio blogo katė buvo padariusi ?  smile.gif

kai tikrinau buta "pridavimui", maniau, kad nieko nepridare, bet.... tapetus nuo 2 sienu nudraske, tik to pamatyt negalejau, nes nuomininkas spinta ir sofa perstume, kad tai uzdengt. Na, zinokit, nesugalvojau, kad baldus perstumdyt reikia, pries atiduodant uzstata doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Julya @ 2012 06 04, 17:41)
bet jei ir padarytų be jokios abejonės žalą atlygintume, nes manau kokį davė mum butą, tokį ir reikia palikti kai išeini ,

taip galvoja mazuma verysad.gif o as asmeniskai su taip mastanciais aplamai nesusiduriau schmoll.gif
Atsakyti
na mes ir galvojam, ir sakytume is karto, kad jei ka tai visus nuostolius padengsime is savos kisenes smile.gif smile.gif bet dabar gali but, kad katyte tik vasarai pasiimsim kai tevai keliauja(kate yra mano seimos, o gyvensiu su MB) tai turbut reiktu pasakyt kai skambinam, kad kartais pas mus bus katyte, taip? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Emile~: 04 birželio 2012 - 18:32
QUOTE(~Emile~ @ 2012 06 04, 18:31)
tai turbut reiktu pasakyt kai skambinam, kad kartais pas mus bus katyte, taip? ax.gif

g.gif manyciau, kad jei neklaus, tai gal nesakyti g.gif kai kurie zmones tuo kaip ir nesidomi, o jei iskart pranesit apie kate, tai jau gaunasi, kad akcentuojat kate. O tada jau gali susimastyti. Sakykit, kai susitiksit akis i aki. As taip seima su vaiku priemiau, nors buvau nusistacius pries seimas su vaikais. Tiesiog zmones patiko.
(Aisku, paskui savo spendimo pasigailejau ir daugiau seimu su vaikais nepriimsiu)
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 06 04, 19:35)
g.gif manyciau, kad jei neklaus, tai gal nesakyti  g.gif kai kurie zmones tuo kaip ir nesidomi, o jei iskart pranesit apie kate, tai jau gaunasi, kad akcentuojat kate. O tada jau gali susimastyti. Sakykit, kai susitiksit akis i aki. As taip seima su vaiku priemiau, nors buvau nusistacius pries seimas su vaikais. Tiesiog zmones patiko.
(Aisku, paskui savo spendimo pasigailejau ir daugiau seimu su vaikais nepriimsiu)

dekui tikrai labai padejot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emile~ @ 2012 06 04, 14:41)
sveikos, del suns man kaip ir aisku kad sunkiai kas isnuomoja buta (ypac jei didelis suo), o kaip del katytes? ar noriai seimininkai isileidzia i buta nuomininkus su katytem ar neuzkelia kainos? ax.gif is anksto aciu 4u.gif
P.S nepykit jei kur jau buvo kalbeta nelabai turiu laiko perziuret visas temas blush2.gif

Auginam dvi kates, bet tai dar nei karto netapo problema išsinuomoti nusižiūrėtą butą wink.gif
Atsakyti