Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

visas sąskaitas galima internete patikrint 4u.gif
Atsakyti
Pagalvojau ir nusprendžiau kreiptis į agentūrą.
Dar bandžiau ieškoti buto savom jėgom, bet iš visų atsilieptų skambučių 2 buvo išnuomoti jau, o kiti agentūros. Dar pertikrinau numerius, visur tos pačios. Po kažkelinto skambučio išsiaiškinau ir reziumė buvo tai, kad už 100lt pagal mano pageidavimus pateikia butų sąrašą su kontaktais, jei nerandu, tai per 3mėn, jie man vis kažką siūlo. Manau, kad neblogas variantas, tik dar reikės išsiaiškint ar tik tas vienas mokestis. Nors kaip suprantu jų darbas tik numerius dalint ir papasakot kas per butas. g.gif
Atsakyti
Su nuomomis nepyragai. Mes irgi ieškome, bet per 4dienas įkėlė vos kokius 5 skelbimus ir tie patys dėmesio neverti. Jeigu taip ir toliau, tai liksime gatvėje arba teks apsigyventi palapinėje biggrin.gif
Visgi viltis miršta paskutinė, o dar vasara, tai kažkaip visai ramiai reaguoju į viską rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2012 06 10, 18:13)
Geri nuomininkai - lobis, o lobiu siam pasauli mazai belike.

Sakot? Kad kaip tik niekas jų nevertina. Kuo geriau turi, tuo geriau nori (jau patirtis kalba, pereita nemažai). Svarbiausia dabar negauti gerus nuomininkus, bet kuo daugiau babkių, nesvarbu kokiais nuostoliais, bet reikia pinigų ir kuo daugiau biggrin.gif
Nuomoti nebeįmanoma, vėl dairomės pirkti kokį 1 kambario butą arba išvis emigruoti...
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 06 10, 18:54)
Dar bandžiau ieškoti buto savom jėgom, bet iš visų atsilieptų skambučių 2 buvo išnuomoti jau, o kiti agentūros. Dar pertikrinau numerius, visur tos pačios. Po kažkelinto skambučio išsiaiškinau ir reziumė buvo tai, kad už 100lt pagal mano pageidavimus pateikia butų sąrašą su kontaktais, jei nerandu, tai per 3mėn, jie man vis kažką siūlo. Manau, kad neblogas variantas, tik dar reikės išsiaiškint ar tik tas vienas mokestis. Nors kaip suprantu jų darbas tik numerius dalint ir papasakot kas per butas.  g.gif

čia ne ta kur pylimo 2?
nes aš buvau skambtelėjus jiem, jie pasiūlė, bet aš kaip visad linkus pirma pagooglint biggrin.gif tai rezultatai, kad be skundų kokie ten sukčiai, ir kaip visokių neegzistuojančių adresų gauna, nelabai ką daugiau radau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 06 10, 18:13)
nepatariu, neatkalbineju, spreskit pati, bet... savo buta nuomoju jau nemazai metu. Jei laikas griztu atgal - nenuomociau. Arba parduociau, arba pati mokescius mokeciau. Pelno jokio, tik vieni nuostoliai, milziniski nuostoliai, ypac jei nuoma maza (cia daugiau mazus miestelius liecia), nervu gadinimas. Dar jei pati kazkiek kontroliuotut, tai gal ir nieko, bet dabar  blink.gif Geri nuomininkai - lobis, o lobiu siam pasauli mazai belike.
Jei visgi nuspresit nuomot, patariu:
-paimt kuo didesni uzstata,
-palikt bute tik tai, ko negaila ismest,
-rast kas patikrins buta ir saskaitas (!!!!!!!) bent kas 2-3men.
-grizus ruostis kapitaliniam buto remontui.

vat su tokiom mintim ir as gyvenu.2metus mokescius moku doh.gif anyta uzlipa i 4auksta paziuret i puse metu viena syki ir ramu.bet su kiekvienais metais vis labiau gaila tas saskaitas uz nieka moketi,ypac ziema blush2.gif blush2.gif blush2.gif kai ilenda mintis kad tiek pasidet i sona galeciau ,tai sirdi suspaudzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 06 10, 20:05)
čia ne ta kur pylimo 2?
nes aš buvau skambtelėjus jiem, jie pasiūlė, bet aš kaip visad linkus pirma pagooglint  biggrin.gif tai rezultatai, kad be skundų kokie ten sukčiai, ir kaip visokių neegzistuojančių adresų gauna, nelabai ką daugiau radau  g.gif

Ne, šita man iš pokalbio iškart nepatiko. Net nežinau kodėl, bet šitie man ne. Aš su kita susisiekiau universiteto ir daukanto kampas. Galvoju ten pasidomėt
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 06 10, 20:40)
Ne, šita man iš pokalbio iškart nepatiko. Net nežinau kodėl, bet šitie man ne. Aš su kita susisiekiau universiteto ir daukanto kampas. Galvoju ten pasidomėt

bent anot skundų tai ten ta pati chebra. aišku, visaip gali būt, bet patariu daugiau pasidomėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 06 09, 14:05)
galint nuomai Vilniuje skirt tik 600-650 normalu tikėtis ne sovietinės buit.tech., bent kosmetinio remonto ir nekosminių šildymo sąskaitų ar nelabai?

650 be mokesčių? Tikrai įmanoma, ir net kažkur arčiau centro esančiam rajone (nes jei ne studentė, tai nuomojantis visada verta „pasverti“ transporto bilieto/automobilio kuro etc. kainą). Ne rūmus aiškiai, bet tvarkingą butą, gal seniau mačiusį remontą, bet neužgriozdintą mirusios babytės relikvijom. Tik čia rimta „medžioklė“. Nuo liepos iki šildymo sezono aiškiai bus daugiausiai variantų, kai butas — skylė, o nuomos kaina — nereali.

QUOTE(Simumu @ 2012 06 10, 19:54)
reziumė buvo tai, kad už 100lt pagal mano pageidavimus pateikia butų sąrašą su kontaktais, jei nerandu, tai per 3mėn, jie man vis kažką siūlo.

Tekdavo ant šitų užtaikyti kai buto ieškojausi. Mdaaa, mergytės gerai išmokytos smegenis pudrint, iš serijos „visi susiranda, tikraitikrai, visivisi!“. smile.gif Aš jiems tik paskambinau, o jie man dar gerą savaitę kiekvieną mielą rytą siuntė įkyrias SMS. Pagoogle'inkit gerai, nemanau, kad neigiami atsiliepimai „iš oro“. Netikiu, kad pasiūlys ką nors papildomo be to, ką ir taip galima rasti skelbimuose. Stebuklų nebūna, būtų lengva išsinuomoti per agentūrą tokiu būdu — visi ieškantys tikrai nepagailėtų tų 100 lt. Beje, galėčiau ranką duoti nukirsti, kad man praėjusią vasarą telefonu sakė 50 lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2012 06 10, 19:55)
kai ilenda mintis kad tiek pasidet i sona galeciau ,tai sirdi suspaudzia biggrin.gif

arba pasidetut, arba paskui dar maisa pridet tektu, kad buta aptvarkyt pries paciai gyvenant arba pries parduodant, nes uz palikta "bomzyna" niekas daug neduotu arba visai nepavyktu parduot. Primeskit dar ir tokia galimybe, ne vien optimistine versija. Tada ir spreskit.
Atsakyti
Vakar pagalvojus apie jūsų parašymus įvedžiau vieną iš nr į google... Reakcija doh.gif O jau buvau pasiruošus važiuot žiūrėt kas ir kaip.... Eina tokios kur tik nori....
Apsiginkluot teks kantrybe ir bandyt ieškoti savom jėgom. Vat sudėtinga kai bandai nuojom įtilpt į max 400lt, kažkodėl niekaip nerandu arba paskambinus jau nėra. O tikslą turėjau iki šios savaitės galo susirasti butą. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 06 11, 11:15)
Vakar pagalvojus apie jūsų parašymus įvedžiau vieną iš nr į google... Reakcija  doh.gif  O jau buvau pasiruošus važiuot žiūrėt kas ir kaip.... Eina tokios kur tik nori....
Apsiginkluot teks kantrybe ir bandyt ieškoti savom jėgom. Vat sudėtinga kai bandai nuojom įtilpt į max 400lt, kažkodėl niekaip nerandu arba paskambinus jau nėra. O tikslą turėjau iki šios savaitės galo susirasti butą. verysad.gif

užsibrėžtas tikslas jau čia nepadės schmoll.gif čia sėkmės reikalas 4u.gif mes butuko visus kartus po gerą mėnesį ieškojom.. verysad.gif
Atsakyti
Tai ir ne keletą dienų jau ieškau... Pirmą kartą per pusę mėnesio pavyko prisiskambint į butą, kuris neišnuomotas, bet pagal nuotraukas tai kol kas biški negundantis vaizdas buvo... rolleyes.gif
Atsakyti