Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(angel262 @ 2013 10 21, 17:21)
Sveiki man reike jusu patarymo smile.gif Pas mane dabar yra toke situacija nuomuojus butuka ir kaimynai sugalvojo daryti laiptines remonta mano seimininke kategoriskai atsisako duot ant remonto as tai pat nes nezinau ar ilgai nuomuosius tad kaimynai sake eis per kaskokes instancijas ir mane iskeldis tad man kylo klausimas ar gali mane kaimynai isjeldinti is nuomuojamo buto?

Pati klausykit ka snekat, kaip gali kaimynai jus iskeldint.
Jei kas ir gali jus iskraustyt, tai tik buto seimininke, nes oficialiai tik ji atsakinga uz tokius mokescius. Realiai ilgalaikio remonto islaidas turi padengt buto savininke,o ne nuomotojas....
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2013 10 21, 17:04)
Bet tai nenormali ta jusu seimininke. Uz jusu duomenu paviesinima ir i teisma paduot galit.  doh.gif  Nu as jau netyleciau ir viska sudeciau tokiai tupai bobelkai, kitaip nepavadinsi. Naglumo virsune.

po darbo pabaigos praleist 37 skambuciai.. doh.gif
begciau dabar is buto jei galeciau, atsiskaityciau cia ir dabar ir eiciau neatsisukdama, po tokiu seimininkes pokstu, bet is buto kur issikraustau meistrai neiseje, pats ikarstis darbu baigimo.. velniava doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2013 10 21, 16:25)
nuotykiai tesiasi... arba dar tik prasideda...

buto skelbimas idetas su mano tel.nr... skambuciu siandien 17-18, plius kelios sms.
o as dirbanti.. huh.gif na siaubas  doh.gif

i kelis atsiliepiau, toliau atmetu arba nekeliu.. negaliu gi, o ir atsiliepus, papasakojus apie busta, mokescius, pasakyti ateiti apziureti uz 2 sav.kada as pati busiu issikelusi???
oh kose uzvirta doh.gif

Jei čia tokie šeimininkės triukai, tai trūksta žodžių. Pasakyčiau, kad nuomoja už dyką - tegu džiaugiasi prisiėmusi nuomininkus tuomet...
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2013 10 21, 19:43)
Pati klausykit ka snekat, kaip gali kaimynai jus iskeldint.
Jei kas ir gali jus iskraustyt, tai tik buto seimininke, nes oficialiai tik ji atsakinga uz tokius mokescius. Realiai ilgalaikio remonto islaidas turi padengt buto savininke,o ne nuomotojas....

Nu bet jie nori prisikabint kad mano mergaites suniuka turi nepriziuri tipo kad pas vyra policija lankos todel sake gali rink kaimynu parasus kad iskraustytu mus
Atsakyti
Gal galima po tuo skelbimu komentara rasyt?Parasykit,kad suklydot,ne tas nr.idetas arba jau isnuomuotas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(angel262 @ 2013 10 21, 18:59)
Nu bet jie nori prisikabint kad mano mergaites suniuka turi nepriziuri tipo kad pas vyra policija lankos todel sake gali rink kaimynu parasus kad iskraustytu mus

kaimynai negali nei kito buto nuomininko, nei savininko iskraustyt. Nesvarbu kokius ir kiek parasu surinks ir kur su jais eis schmoll.gif Kalba visokias nesamones, mato, kad bijot, tai dar labiau "i lankas pjauna". Jei su savininke sutariat gerai, jei ji nesiruosia jusu uz nieka is buto mest, kai vel kokia bobelka soks jum akiu draskyt, jus nusisypsokit ir ramiai pasakykit :eik tu na....... Jei taip negalit, tai graziau, bet tvirtai ir be baimes pasiuskit ja su tais parasais toli toli. Nesileiskit bauginama.
O uz laiptines remonta moka savininkas.
Atsakyti
nuotykiai tesiasi toliau...
seimininke be manes tariasi buto apziuras ir zmonems sako kada as busiu namie... organizuoja delegacijas..
nei valgyt darytis, nei maudytis, nei tinget, nei kakot atsiprasant, nieko negaliu daryt...
tariasi ir tuomet kai manes nera namie, as jai aiskinu ta, o ji raunasi kad palikciau rakta, neva visi taip palikinedavo ir nieko nenutiko, tik as problematiska doh.gif tai sako pasiimkit turta su savim jei bijot kad kas nutiks... tai man savo kompus, placiaekranius ir tt nesiotis i darba ir pan???????????
suradau nuomininkus labai fainus, sutinka duoti uzstato kiek paprasys ir normaliai palaukti kada issikelsiu as (butas i kuri keliuosi yra remonto ikarstyje) tai bobai jau nebetinka... sako noriu kad visi norintys i kruva sueitu, trauksiu burtus, kad neprakeiktu ir pan...
neisivaizduoju ka daryt doh.gif doh.gif
Atsakyti
O jūs sutartį turite nuomos? Gal ten yra koks punktas, kuris jums galėtų padėti? Na iš tiesų sunku ką patart. Lapkritis jau netoli. Kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 10 25, 13:16)
O jūs sutartį turite nuomos? Gal ten yra koks punktas, kuris jums galėtų padėti? Na iš tiesų sunku ką patart. Lapkritis jau netoli. Kantrybės 4u.gif

sutartis tiesiog tokia kaip spargalke, jokiu punkteliu.
nuomos mok.dydis, kad mokama men i prieki, ir kokie daiktai bute..
suprantu kad kantrybes... bet nesinori viena diena po darbu grizus rasti spynas pakeistas ir teroro nesinori... kad rodyti buta arba duoti rakta.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2013 10 25, 13:25)
sutartis tiesiog tokia kaip spargalke, jokiu punkteliu.
nuomos mok.dydis, kad mokama men i prieki, ir kokie daiktai bute..
suprantu kad kantrybes... bet nesinori viena diena po darbu grizus rasti spynas pakeistas ir teroro nesinori... kad rodyti buta arba duoti rakta....  unsure.gif

Užuojauta. Šiaip man, kaip ieškojusiai buto, irgi nebūdavo malonu ateiti į gyvenamą, o norisi ir spinteles padarinėti, pažiūrėti, kaip viskas susidėtų, ir šiaip patikrinti, ar viskas tvarkinga viduje, tai darinėti jas pilnas asmeninių daiktų ne šis, nei tas. Bet vat gaila šeimininkams mėnesį kitą palikt butą tuščią, nuoma nuplaukia.
Kas juokingiausia, joks esamas nuomininkas nėra pasakęs tiesos apie butą, vieni niekaip negali pasakyt, kokia sąskaita už šildymą, kiti kažką trina apie buitinę techniką, kad "nežino, ar veikia, nes niekad nebandė", tarsi šeimininkas jiem procentą duotų už greičiau išnuomotą butą. biggrin.gif

Ai nors tiesaaa, kai kas nors sutinka butą perimti, tai daugiau pašalinių žmogėnų po butą nebešmirinėtų. Irgi pliusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 25 spalio 2013 - 13:45
del sio buto zmones kone pesasi, jis butu isnuomuotas per diena-dvi... bet moteriske panikoj...
yra zmoniu kurie jau vakar norejo sutarti rasytis, pinigus duoti, kad tik ji gautu... atsisake seimininke schmoll.gif
ir tarkim gavau nuo vienu zmoniu sms kad jie kalbejo su seimininke ir ji jiems pasake jog mane tada tada ras namie ir gali atvaziuoti paziureti buto, iki susitikimo...
nu blin blink.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2013 10 25, 13:47)
del sio buto zmones kone pesasi, jis butu isnuomuotas per diena-dvi... bet moteriske panikoj...
yra zmoniu kurie jau vakar norejo sutarti rasytis, pinigus duoti, kad tik ji gautu... atsisake seimininke  schmoll.gif
ir tarkim gavau nuo vienu zmoniu sms kad jie kalbejo su seimininke ir ji jiems pasake jog mane tada tada ras namie ir gali atvaziuoti paziureti buto, iki susitikimo...
nu blin  blink.gif

As jusu vietoj neisileisciau ir viskas. Tiesiog nedaryciau duru.
Atsakyti