Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(comep @ 2013 10 18, 15:10)
cia siaip issibambeti norejau  biggrin.gif

Aš taip pat nenorėčiau rinkti nuomininkų - nežinai, ką netyčia gali išrinkti.

Tiesa, prisiminiau draugus, kurie patyrė atvirkštinę situaciją - interesantų ekskursijas po butą jiems patiems dar neišsikrausčius.biggrin.gif Taip, kad Jūsų situacija dar ne tokia ir bloga.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 10 18, 11:44)
nusiraminkit. Giliai atsikvepkit,

lyg autore neprase patarimu, o tesiog ikele skelbima ,bet sukldo, ir matyt ne i ta tema idejo, o reikejo tesiog i skelbimu skyreli. todel jusu zmogiski patarimai nuskambejo kaip kritika smile.gif

Atsakyti
QUOTE(comep @ 2013 10 18, 14:10)
mano seimininke tai suskele...
pasakiau jog nuo lapkricio issikraustau.. susimokejau paskutine nuoma uz spali, lapkriti sumokesiu paskutinius mokescius..
dabar ji nori ieskoti nuomininku, bet mano mieste retokai buna ir praso manes ta padaryti, plius nenori kol as gyvenu pati vedzioti zmones rodyti buta... praso manes tai daryti tol kol gyvenu... ir dabar neduoda ramybes kada idesiu skelbima apie nuomuojama busta ir panasiai  doh.gif argi as privalau ta daryti?  blink.gif as privalau jai suteikti salygas aprodyti buta besidomintiem.. bet tikrai ne mano reikalais jei ji issibeldus kazkur ir to pati padaryti negali  doh.gif tiesiog geranoriskai galiu padeti  unsure.gif

cia siaip issibambeti norejau  biggrin.gif

Mano nuomone neprivalot ir to. Kodel jus turit isileisti interesantus zvalgytis po buta, kuriame yra ir jusu turtas, jeigu iki paskutines dienos mokat uz gyvenima tame bute ir jis priklauso jums. O jei apsiziures ir paskui ateis apsvarint, o jei beziurinejant ka nors nukniauks... ax.gif As asmeniskai daugiausiai ka leisciau, tai nufotkint buta, kad seimininke galetu pasitalpint skelbima, bet ir tai.. ten gi dar jusu daiktai, tai realiai ir fotkint turetu po jusu issikraustymo, kad matytu zmogus ka nuomosis...
Kad nebutu, kaip cia su tos babulkos nuomojamu kambariu, kad nufotkino su savo esamom bereikalingom manatkem ir suk zmogau galva del ko gales susitart, o del ko ne. O gal paaiskes, kad ta babuleika ir baldus issines ne tik paveikslus ir remelius. O gal nieko nenores issinest, nes neturi kur sudet... Nu, zodziu, esme manau aiski. Neprivalot ir taskas.
bet tai ot naglu zmoniu yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 18 spalio 2013 - 17:25
QUOTE(comep @ 2013 10 18, 15:10)
mano seimininke tai suskele...
pasakiau jog nuo lapkricio issikraustau.. susimokejau paskutine nuoma uz spali, lapkriti sumokesiu paskutinius mokescius..
dabar ji nori ieskoti nuomininku, bet mano mieste retokai buna ir praso manes ta padaryti, plius nenori kol as gyvenu pati vedzioti zmones rodyti buta... praso manes tai daryti tol kol gyvenu... ir dabar neduoda ramybes kada idesiu skelbima apie nuomuojama busta ir panasiai  doh.gif

Na, pažvelgus iš šeimininkės pusės..Dabar spalio pabaiga. Jūs pasaot, kad nuo lapkričio, t.y. labai labai greitai, išsikraustot. Kaip tik pradėjus šildymo sezoną. bigsmile.gif Nežinau, ar tarp jūsų buvo kokia sutartis ir prieš kiek laiko turėjot įspėti, bet šeimininkei, matomai - šokas. Šildymas kapsi, staigiai ieškot naujų nuomininkų, o ji dar ir kitam mieste gyvena. Tai suprantu ir ją.

Jei tarp jūsų buvo kitoks sutarimas ir ji žinojo, kad gyvensti tik iik ilapkričio - nekreipkit dėmesio į tai, ką viršuje parašiau. Bet jeigu i čia tokią netikėtą staigmenėlę suorganizavot - tai būtų žmogiška bent kažką padaryti, kad nepalikt žmogaus va taip ant ledo...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 10 18, 22:12)
Na, pažvelgus iš šeimininkės pusės..Dabar spalio pabaiga. Jūs pasaot, kad nuo lapkričio, t.y. labai labai greitai, išsikraustot. Kaip tik pradėjus šildymo sezoną.  bigsmile.gif Nežinau, ar tarp jūsų buvo kokia sutartis ir prieš kiek laiko turėjot įspėti, bet šeimininkei, matomai - šokas.  Šildymas kapsi, staigiai ieškot naujų nuomininkų, o ji dar ir kitam mieste gyvena. Tai suprantu ir ją.

Jei tarp jūsų buvo kitoks sutarimas ir ji žinojo, kad gyvensti tik iik ilapkričio - nekreipkit dėmesio į tai, ką viršuje parašiau. Bet jeigu i čia tokią netikėtą staigmenėlę suorganizavot - tai būtų žmogiška bent kažką padaryti, kad nepalikt žmogaus va taip ant ledo...

Man nuomininkas vėlavo mokėti 7 dienas, tai pinigų negavo, tai vėliau sesei bėda nutiko ir turėjo išvažiuoti....po to ryte man paskambino, aš aišku papykus buvau, tai griežtai kalbėjau. Po pokalbio jis man parašė sms, kad jau šį vakarą išsikrausto!!!!! nes jam nepatiko mano tonas.... Ir ką aš jam galėjau padaryti? laikyti ir pasakyti, kad jo neišleidžiu? likau dar laiminga, kad nesitęsė tai dar kokį mėnesį, nors ačiū jam, susimokėjo už viską, bet... niekas nežiūri į kitą, savi marškiniai arčiau savo kūno.

O šiuo atveju yra dar visos 2 savaitės, tai nebūtina purkštauti.
Atsakyti
aciu merginos uz komentarus, mano nuomone seimininke grybauja doh.gif

QUOTE(flight @ 2013 10 18, 22:12)
Na, pažvelgus iš šeimininkės pusės..Dabar spalio pabaiga. Jūs pasaot, kad nuo lapkričio, t.y. labai labai greitai, išsikraustot. Kaip tik pradėjus šildymo sezoną.  bigsmile.gif Nežinau, ar tarp jūsų buvo kokia sutartis ir prieš kiek laiko turėjot įspėti, bet šeimininkei, matomai - šokas.  Šildymas kapsi, staigiai ieškot naujų nuomininkų, o ji dar ir kitam mieste gyvena. Tai suprantu ir ją.

ne ne.. as jai pasakiau sio menesio pradzioje jog kita men nebegyvensiu wink.gif pranesiau pries menesi apie issikraustyma.. o dabar ji man skambina ir praso skelbima talpinti, nuomuotis norincius ileisti kai jos nera ir panasiai wink.gif ir dar gana grieztai klausia kada ji gales perziureti skelbima.. na moteriske viena, daznai isvyksta i kita miesta, tikiu jog sunku, galiu kaip minejau geranoriska pabuti, bet kai ji taip lipa ant sprando.. is kart atmetimo reakcija..
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2013 10 18, 21:30)
aciu merginos uz komentarus, mano nuomone seimininke grybauja   doh.gif
ne ne.. as jai pasakiau sio menesio pradzioje jog kita men nebegyvensiu wink.gif pranesiau pries menesi apie issikraustyma.. o dabar ji man skambina ir praso skelbima talpinti, nuomuotis norincius ileisti kai jos nera ir panasiai wink.gif ir dar gana grieztai klausia kada ji  gales perziureti skelbima.. na moteriske viena, daznai isvyksta i kita miesta, tikiu jog sunku, galiu kaip minejau geranoriska pabuti, bet kai ji taip lipa ant sprando.. is kart atmetimo reakcija..

Nedeciau nei uz ka jokiu skelbimu. Juk tas skelbimo idejimas dar ir kainuoja. kodel jus turit det. Nu cia is vis briedas. Suprantu, kad ji ileist zmoniu be jusu negali, bet skelbima tai is bet kurio miesto gali isidet. Jei nemoka, tai jau ne jusu bedos. Juk yra agenturos-lai susimoka ir suras nuomininka. Nu tikrai, kad gerai ant sprando lipa, bet jus nesileiskit, nes lips tiek, kiek pati leisites. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 10 18, 16:34)
lyg autore neprase patarimu, o tesiog ikele skelbima ,bet sukldo, ir matyt ne i ta tema  idejo, o reikejo tesiog i skelbimu skyreli. todel jusu zmogiski patarimai nuskambejo kaip kritika smile.gif

vat butent. Skalbimu skyrelyje dedamas skelbimas, o kitose temose diskutuojama, o tai reiskia, jog ir patarimus galima duoti.

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 10 18, 21:27)
Po pokalbio jis man parašė sms, kad jau šį vakarą išsikrausto!!!!! nes jam nepatiko mano tonas.... Ir ką aš jam galėjau padaryti? laikyti ir pasakyti, kad jo neišleidžiu? 

uzstatas reikalingas. Taip apie 800-1000 Lt., ziurint, kas bute yra palikta. Ir nebus "siandien issikraustau, nes tu pries mane balsa pakelei".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 19 spalio 2013 - 16:28
QUOTE(Leksa @ 2013 10 19, 17:27)

uzstatas reikalingas. Taip apie 800-1000 Lt., ziurint, kas bute yra palikta. Ir nebus "siandien issikraustau, nes tu pries mane balsa pakelei".

Na ne kiekvienas butas tiek yra vertas, bet, nors baldai/buitinė technika ir ne naujausi, juos sugadinus, kitų už 500 nenupirksi. Šiaip nepatinka man pyktis, tad jei jau taip nutinka, geriau kuo greičiau tegu kraustosi, nes gali piktybiškai taip "suvartoti" butą, o už užstatą žiemos metu atskaičius komunalines, tai nieko ir nelieka.
Atsakyti
nuotykiai tesiasi... arba dar tik prasideda...

buto skelbimas idetas su mano tel.nr... skambuciu siandien 17-18, plius kelios sms.
o as dirbanti.. huh.gif na siaubas doh.gif

i kelis atsiliepiau, toliau atmetu arba nekeliu.. negaliu gi, o ir atsiliepus, papasakojus apie busta, mokescius, pasakyti ateiti apziureti uz 2 sav.kada as pati busiu issikelusi???
oh kose uzvirta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 21 spalio 2013 - 15:27
QUOTE(comep @ 2013 10 21, 15:25)
nuotykiai tesiasi... arba dar tik prasideda...

buto skelbimas idetas su mano tel.nr... skambuciu siandien 17-18, plius kelios sms.
o as dirbanti.. huh.gif na siaubas  doh.gif

i kelis atsiliepiau, toliau atmetu arba nekeliu.. negaliu gi, o ir atsiliepus, papasakojus apie busta, mokescius, pasakyti ateiti apziureti uz 2 sav.kada as pati busiu issikelusi???
oh kose uzvirta doh.gif

Bet tai nenormali ta jusu seimininke. Uz jusu duomenu paviesinima ir i teisma paduot galit. doh.gif Nu as jau netyleciau ir viska sudeciau tokiai tupai bobelkai, kitaip nepavadinsi. Naglumo virsune.
Atsakyti
Sveiki man reike jusu patarymo smile.gif Pas mane dabar yra toke situacija nuomuojus butuka ir kaimynai sugalvojo daryti laiptines remonta mano seimininke kategoriskai atsisako duot ant remonto as tai pat nes nezinau ar ilgai nuomuosius tad kaimynai sake eis per kaskokes instancijas ir mane iskeldis tad man kylo klausimas ar gali mane kaimynai isjeldinti is nuomuojamo buto?
Atsakyti