Labukas,
as esu nuomininke su stazu kaip sakoma, dabar gyvenu naujamiestyje, nes cia ir sunus dirba, ir dukros darzelis ,ir mano darbas, bet va vel esu priversta ieskotis naujo buto. Gryzta seimininkes anukas ir kelsis su seima gyventi i sita butuka.as daug maciusi ir su agenturom ir be agenturu,tai tik viena agentura oberhauz dirba taip, kad nuomotojui nereikia moketi., o moka savininkas. o kiti ypac tie,kurie tik viena namo foto ideda tai apskritai yra du zmones ir dar labai nekokie.paskutini buta kai nuomojau tai mano seimininke net akis isverte ko as cia tam vyrui 500 lt duodu
dabar apie butus- kai nueinu pasiziureti su agentu ( jau ka darysi jei kitaip neimanoma) tai dieve dieve... raso- tvarkingas, su baldais ir buitine technika- nu jo technika yra, bet man ne karta yra teke klausti kaip atidaryti saldytuva

nes rankena kaip zil automobilio ,kuris uz mane vyresnis ....o skalbimo masina riga

as jau nekalbu apie caro maro ruriko laikus primenencius tvarkingus baldus

ir turiu pasakyti,kad ieskausi buto ne uz 400lt o taip atrodo 1000lt kainuojantys butai naujamiestyje,na pasilaiciuose, fabijoniskese gali uz 1000 jau gera buta issinuomoti, bet naujamiestyje niekaip- siulo krasnucha, arn\ba naujininkus.na bet per pussesere gavau per jos drauges nebloga butuka uz 700lt. na reiks pasiremontuot bet mazai, dabar kai sekanti karta kraustysiuosi tai jau tik i nuosava.
ir dar tas skelbimas " BE VAIKU IR AUGINTINIU" labai knisa.ypac nuomojant baisu buta- kuri susitvarkai, investuoji ir palieki seimininkui

mes nuomojomes ir labai prabangius uzupyje uz 1600 ir kalvarijose naujos staytbos uz 1100 tai situ seimininkai buvo labai faini ,o kur kaina nuo 100 ir zemiau tai ... tik va sio buto, kur gyvenu lb puiki moteriske. o siaip kai pamato, kad viena su dviem vaikais( na vienam vaikui jau 19) tai nenori ir i kalbas leistis
tai va, as manau ,kad valstybe turetu sutvarkyti sita reikala- uztrumpintu kaip reikia tokius nelegalius agenturscikus ir mokescius uzdetu, arba nustatytu nuomos ribas pagal tai kokios bukles nuomojimas turtas- senos sttybos tarkim senamiestyje tokia kaina, naujos statybos tokia ir viskas aisku.ir mokescius susirinktu ir zmmonems naudos butu.