Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

Mes irgi ieskomes buto nuomai Kaune jau kuri laika, tai kainos tikrai nemazos... Bet kitaip ir but negali, nes paklausa, kas man atrodo labai keista (atrodo zmones emigruoja, statomi nauji bustai ir pan...), yra labai didele, ir, jei butas normalesnis, tai norinciuju tikrai labai daug ir nuomuotojai vykdo atranka is daugybes "konkurentu"... Beje norejau paklausti jusu patarimo, ar jum teke susidurti su agenturomis, kurios deda butus uz priimtinas kainas neva idealius, bet kai paskambini pirmiausiai siulo registruotis, sumoket jiem pinigus ir tik tada neva rodys. Kokia jusu patirtis? Man kazkaip siti dalykai kvepia afera...
Atsakyti
http://bustas.lrytas...tm#.UupyEPl_uLN

dareida, kai mes ieskojome buto, su tokiomis agenturomis idomiomis nesusidureme schmoll.gif mes mokejome agenturai vienkartini mokestis tik issirinke buta, o bendravau ne su vienu agentu, siusdavo pasiulymus pagal mano kriterijus, bet jokio mokescio nereikejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dareida @ 2014 01 30, 14:20)
Mes irgi ieskomes buto nuomai Kaune jau kuri laika, tai kainos tikrai nemazos... Bet kitaip ir but negali, nes paklausa, kas man atrodo labai keista (atrodo zmones emigruoja, statomi nauji bustai ir pan...), yra labai didele, ir, jei butas normalesnis, tai norinciuju tikrai labai daug ir nuomuotojai vykdo atranka is daugybes "konkurentu"... Beje norejau paklausti jusu patarimo, ar jum teke susidurti su agenturomis, kurios deda butus uz priimtinas kainas neva idealius, bet kai paskambini pirmiausiai siulo registruotis, sumoket jiem pinigus ir tik tada neva rodys. Kokia jusu patirtis? Man kazkaip siti dalykai kvepia afera...

galiu pasidalint sviezia patirtimi. Taip, kainos pakilo. isnuomavau 100 brangiau nei anksciau. Skambuciu nemazai - ir apziuret norinciu nemazai - bet tik iskart smile.gif isnuomavau iskart tik apziurejus buta.

Beje, puse skambuciu sudare agenturos. Na, nuomininkus dar suprantu, jeigu sunku rasti buta. Bet savininkui, moketi agneturai menesio nuomos mokesti? Juolab kad agemtura negarantuoja nuomininko mokumo smile.gif ar svarumo.

Ir dar, nors skelbime didelemis raidemis parasyti, kad agentai nedomina, vistiek skambina, net apsimeta nuomininkais. Slykstu.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 01 30, 11:03)
Aš neseniai žiūrinėjau butų pasiulą, man susidarė įspūdis, kad nuo kovo-balandžio, kai teko žiūrėti, labai pakilo kainos  unsure.gif  bent jau naujos statybos butų..

tai jau nuo rugpjucio men, kai kraustemes, ziauriai pakilo unsure.gif tokiu kainu, uz kuria gavom, jau nebera doh.gif
Atsakyti
Galiu atsakyti dėl tokio atvejo vilniuje - pastebėjau, kad viena agentūra deda labai daug skelbimų, ir visuose butų nuotraukos tik iš išorės, t.y., arba namo nuotrauka, arba žemėlapio. Ir neduoda jokių kontaktų, reikalauja atvykt ir sumokėti mokestį (mažesnį, nei tarpininkų paslaugos). Tačiau aš patikrinau tas nuotraukas, ir jos fiktyvios, ne jų darytos, o paimtos iš Vilniaus info tinklapio - greičiausiai jie apsimeta, kad turi daug nuomojamų butų, o iš tiesų tiesiog surinkinėja mokesčius. Taigi patarčiau nemokėti...
Aš apskritai esu už tai, kad pinigus mokėtų tas, kas gauna realią paslaugą - pvz., jei nuomotojas susirado agentūrą ir patikėjo jai paiešką, tegu pats ir moka. Nuomininkui ta agentūra jokios paslaugos nesuteikė, absurdiška reikalautiu kelių šimtų vien už savininko kontaktus, juk jie jo laiką taupo, ne nuomininko.

QUOTE(dareida @ 2014 01 30, 17:20)
... Beje norejau paklausti jusu patarimo, ar jum teke susidurti su agenturomis, kurios deda butus uz priimtinas kainas neva idealius, bet kai paskambini pirmiausiai siulo registruotis, sumoket jiem pinigus ir tik tada neva rodys. Kokia jusu patirtis? Man kazkaip siti dalykai kvepia afera...

Atsakyti
Na štai, vėl tenka ieškotis butuko Vilniuje. smile.gif Kiek tik ieškau, tiek dauguma per "agentūras". blink.gif Jų "darbas" visiems žinomas- medžioja naujai įkeltus nuomos skelbimus ir terorizuoja butų savininkus, kad leistų neva per 'agentūrą" nuomot. Oi, kaip nenoriu ant tokių užtaikyt... g.gif Jei kas žinote Vilniaus senamiestyje, centre, žvėryne 2-3 kambarių nuomojamą butą, būčiau dėkinga už informaciją. Labiau ieškau neremontuoto, gali nebūti nei baldų, nei buitinės technikos. Ir kad būtų galima nuomotis bent porai metų. 4u.gif Ačiū iš anksto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas89 @ 2014 01 31, 01:09)
  Jei kas žinote Vilniaus senamiestyje, centre, žvėryne 2-3 kambarių nuomojamą butą, būčiau dėkinga už informaciją. Labiau ieškau neremontuoto, gali nebūti nei baldų, nei buitinės technikos. Ir kad būtų galima nuomotis bent porai metų.  4u.gif Ačiū iš anksto. smile.gif

O kad tokiu nuomininkų gauti Kaune, 1 kamb. butukui smile.gif
Atsakyti

4u.gif Ups, as viesnia sitame skyrelyje, nes esu nuomotoja. Bet perskaiciau ir pamaniau, kad bus idomu, kokiu kolegu nuomininku yra g.gif Ir nusprendziau, kad mano nuomininkai yra sventieji, palyginti...

http://grynas.delfi....i.d?id=63885458

Sekmes visiems 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pasidalinsiu ir aš mūsų patirtimi ieškant būsto Kaune. Rugsėjį sužinojome, kad vyrą nuo spalio rotuoja į Kauną 2-3 metams (vyras karininkas). Nors turime Panevėžyje namą, bet apskaičiavome,kad tiek finansiškai, tiek iš kitų visų pusių labiau apsimoka gyventi kartu visai šeimai. Iš karto pradėjome ieškotis būsto. Ieškojome ilgai, nes labiau norėjome namo ar namo dalies. Išsinuomavome namą netoli Lapių. Namas tikrai neblogas, naujas. Bet mums labai nepatogu, kadangi vyro darbas centre, dukrytė lanko būrelius, tad tenka daug važinėtis. Aš jau apie darbą nesvajoju, nes tikrai visko neaprėptumę. Tad pradėjome ieškotis būsto arčiau centro, mieste. Deja, labai nesėkmingai. Norime 2-3 kambarių buto, namo ar namo dalies iki 400 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 02 04, 20:18)
Įsitraukiau į nuomos paieškas, tai sudėtinga rasti tai ko ieškom. O tos agentūros taip užknisa, viskas per agentūras!  doh.gif Realiai dar net nežinau kiek tos agentūros prašo nes teko susidurti tik su sukčių agentūra, gerai kad nepadimovėm. Jau visą sarašą numerių turiu tos nenormalios agentūros

Mes, issirinke buta, agenturai turejome sumoketi 400 Lt, siaip kiek skelbimuose raso, tai ir buna 400-500 Lt tas agenturos mokestis rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki visi ir visos. Sprendziamas galvosukis -

Rasti nuomotis buta KLAIPEDOJE, 1-2k.

Esam seima, gyvunu neturim.

Bet.... agenturos uz... juodai. jei kas ka turit ar girdejot - HELP wink.gif

Domina ivairus pasiulymai, negazdina ir prasciau atrodantys bustai - tapetus galime is isklijuot, ar padazyt, kriaukle pakeist ar panasiai.

Zodziu zmones prie ukio - tad jei reikes galim ir pagerinti busta wink.gif

Aurimas
Atsakyti
Mergaičiukes, ieškau buto draugei su sunumi, naujojoje vilnioj, padoraus, už prieinamą kainą. Geriau du kamb., bet laukiam pasiūlymų, gl ką rekomenduosite, o gl turite pasiūlyti.

smile.gif
Atsakyti