aš nežinau kiek būčiau buto ieškojus, bet sudėjau skelbimus, kad ieškau ir po kelių dienų paskambino ir radau super butuką

O kur dėjot? Aš irgi galvoju taip padaryti.

skelbiu .lt aruodas.lt edomus.lt ir pan.. nežinau kuriame mane rado
taipogi ir iš agentūrų skambučių sulaukiau

Va,mes per dvi savaites radom dali namo issinuomoti,nuomosimes nuo Rugpjucio menesio,nes siuo metu ten dar kiti nuomininkai gyvena.Paliksime uzstata,uz 450lt/men +mokesciai ir su dideliu suniu priima
Is pat pradziu telefonu pasake,kad nenori jokiu sunu ir kaciu
bet,kaip vyras pasake,kad nuomosimes ilga laika maziausiai metus,tuoj sutiko atvaziuokite apsiziurekite ir pns..
cia Kaune,lb.gera vieta A.Sanciai prie azuolyno

Vakar nuvažiavau apsžiūrėti buto, kadangi iškart negalėjau nuspręst nepasitarusi su kitais žmonėmis, tai sutarėm, kad po to susisieksim, kelių valandų bėgy ir pranešiu. Nepraėjo nei 20min, kai apsisukus kulniavau atgal
Ir nusprendžiau, kad nėra prasmės žiūrėti nuotraukas, nes jos oi kaip realybės neatspindėjo...

Ir nusprendžiau, kad nėra prasmės žiūrėti nuotraukas, nes jos oi kaip realybės neatspindėjo...

QUOTE(Jovitele78 @ 2012 06 12, 12:03)
bet,kaip vyras pasake,kad nuomosimes ilga laika maziausiai metus,
na, man metai tai visai ne ilgas laikas. Ilgas tai bent 3. Bet sveikinu, kad pavyko.
QUOTE(Leksa @ 2012 06 13, 12:46)
na, man metai tai visai ne ilgas laikas. Ilgas tai bent 3. Bet sveikinu, kad pavyko.
Dekui

nežinau, ar kam suveiks toks receptas, bet aš kai praradau viltį ir susitaikiau su mintim, kad eisiu į naftalininį butą su kilimu ant sienos, bile butas, radau netikėtai tokį, kad ir lb gražus, jaukus ir už pigiau, nei buvo mano numatytos "lubos" ir labai miela šeimininke
Dar buto šeimininkė sakė, kad jei ko nerandi, tai reikia bažnyčioj susirast Šv. Antaną ir jo paprašyt padėt rast.

Dar buto šeimininkė sakė, kad jei ko nerandi, tai reikia bažnyčioj susirast Šv. Antaną ir jo paprašyt padėt rast.

Man patiko mano įsikraustymas
1 diena - sutarėm
2 diena - sumokėjau, pradėjau pakuotis daiktus
3 diena - įsikrausčiau
4 diena - tvarkymasis
5 diena - tvarkymasis + gimtadienio šventimas ir įkurtuvės
1 diena - sutarėm
3 diena - įsikrausčiau

4 diena - tvarkymasis

QUOTE(Simumu @ 2012 06 15, 08:21)
Man patiko mano įsikraustymas
1 diena - sutarėm
3 diena - įsikrausčiau
4 diena - tvarkymasis
1 diena - sutarėm
3 diena - įsikrausčiau

4 diena - tvarkymasis

tai įgyvendinot tikslą susirast per šią sav butą

Taip, ir įsikraustyt ir gimtadienį jau jame atšvęst. Ir seną primirštą svajonę - pro langus žvelgt į Nerį, ir ne iš arti

O mes tik ieskom ieskom ieskom...Ir nerandam... Dejau ir pati keliose svetainese skelbimus kad ieskau, ir po 4-5 kartus per diena tikrinu kitu zmoniu idetus, ir parduotuveje skelbimu lentoje kabinau, ir tame rajone per daugiabuciu laiptines perejau ir skelbimu lentose iskabinejau, kad ieskom...Nieko...Baigiu prarasti visas viltis...