Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(by ki @ 2012 08 23, 13:49)

third.gif - tonka esteban ("kaip grazu, kaip silta, kaip jauku")

vat estebano tonkos as noreciau, viena karta vos nenusipirkau, bet kazkodel kojos i cremine nunese ir kitka isigijau, ir visai gailiuosi irnesakyk.gif darkart pasitvirtino, kad reikia daryt taip, kaip pirmasyk pagalvoji, nes antras-trecias-kazkelintas varinatas buna neteisingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 08 23, 12:58)
vat estebano tonkos as noreciau

karta maciau cia. uz visai padoria kaina. man jie irgi labai patinka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 23 rugpjūčio 2012 - 12:04
As parduodu Esteban Tonka EDP. Pirkau Kristianoje. Kaina 170lt. Nuotrauka kvepalu isparduotuveje, pradzioje smile.gif
Atsakyti
Komplimentas TM Angelui: O jau kvapas wub.gif Visa kirpykla prakvipo wub.gif Pasipurskiau vos karta rolleyes.gif
Atsakyti
kita drauge sveciuose - kita isklotine: bandyta 12 kvapu, tarp ju guerlain, chanel, esteban, by kilian, etro, mona di orio, villoresi, amouage kvapai (riesai, alkunes, tarpupirsciai ets.)
first.gif - amouage epic
second.gif - etro paisley
third.gif - sweet redemtion/ by kilian back to black
Atsakyti
Miss Dior Cherie Eau de Parfum
"Koks žaismingas kvapas"
"Tikra vyšnytė" wub.gif
Atsakyti
user posted image
v koi veki! jau 100 metu is savo vyro negirdejau jokios reakcijos i kvepalus. siandien mano nuostabai sureagavo.- "kokie cia kvepalai, kaip sladainiai kazkokie" iv veliau "prie klaipedos saldainiu fabriko taip vaikysteje kvepejo"
g.gif
Atsakyti
by ki, gražus komplimentas.
o man vakar odą kvepalams visaip išgyrė, tai sakykim, kvepalinis komplimentas. Testavome Lalique Encre Noir vyriškus ir ant mano odos jie buvo dieeeeviški, o ant MB - kreiva malka ir daugiau jokių tonų ir natų.
tokiu būdu tas kvepalas bus mano vienos cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 08 28, 20:43)
by ki, gražus komplimentas.
o man vakar odą kvepalams visaip išgyrė, tai sakykim, kvepalinis komplimentas. Testavome Lalique Encre Noir vyriškus ir ant mano odos jie buvo dieeeeviški, o ant MB - kreiva malka ir daugiau jokių tonų ir natų.
tokiu būdu tas kvepalas bus mano vienos cool.gif

biggrin.gif irgi gerai 4u.gif
Atsakyti
Šiek tiek prie komplimentų: pardutuvėj sugavau 2-os e. molekulės uodegą - nors nelabai 2-os mėgstu, bet uodega nuo kažkieno vilkosi tikrai laaabai ilgai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 08 29, 02:07)
Šiek tiek prie komplimentų: pardutuvėj sugavau 2-os e. molekulės uodegą - nors nelabai 2-os mėgstu, bet uodega nuo kažkieno vilkosi tikrai laaabai ilgai  rolleyes.gif

pritariu, kad gražu. graži irisinė uodega didis.gif

Atsakyti
Gavau ir as komplimenta. Vos ne pira kart pagyre mano kvepalus g.gif , nes kazkaip niekas niekad neatkreipia demesio i mano kvepalus. unsure.gif

Vaikas pasake kvepi svente. biggrin.gif
Atsakyti