Esc02 yra labai puikūs, labai draugiški, labai prisitaikantys, labai nuotaiką gerinantys - nuostabūs. Pati sau mielai už juos komplimentus kaskart sakyčiau ir sakyčiau.............
Šiandien komplimento sulaukė mylimieji Parfums de Nicolai Vanille Tonkakvepalai- kolegė, tik įėjusi į mano kabinetą, puolė klaust, kokiais kvepalais esu pasikvėpinusi, kad visas kabinetas taip skaniai kvepia
aš gavau tokį internetinį antikomplimentą, kai pasidžiaugiau naujaisiais TM Allien. Komentaras toks: "fuu tik ne tie, pas mus tik čigonkos ir babaikos kvepinasi su šitais".
Komplimentas Montale White Aoud. Bet gal cia labiau ne paciam kvapui (nors kolege sake, kad skaniai kvepia rytietiskais smilkalais), o jo stiprumui ir laikymuisi. Taip kvepia 2 mazi psykai po 7 val. nesiojimo tik iejus i kabineta. OHO! ka cia ir bepridursi
Komplimentas Montale White Aoud. Bet gal cia labiau ne paciam kvapui (nors kolege sake, kad skaniai kvepia rytietiskais smilkalais), o jo stiprumui ir laikymuisi. Taip kvepia 2 mazi psykai po 7 val. nesiojimo tik iejus i kabineta. OHO! ka cia ir bepridursi