Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(Renatina @ 2012 09 04, 20:55)
Esc02 yra labai puikūs, labai draugiški, labai prisitaikantys, labai nuotaiką gerinantys - nuostabūs. Pati sau mielai už juos komplimentus kaskart sakyčiau ir sakyčiau.............

bet tai kur gaut,litų gaila cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 09 07, 19:24)
Šiandien komplimento sulaukė mylimieji Parfums de Nicolai Vanille Tonka kvepalai- kolegė, tik įėjusi į mano kabinetą, puolė klaust, kokiais kvepalais esu pasikvėpinusi, kad visas kabinetas taip skaniai kvepia bigsmile.gif

O kur tokių galima įsigyti
Atsakyti
QUOTE(lapux2 @ 2012 09 08, 22:35)
O kur tokių galima įsigyti

VDK
http://www.vdk.lt/
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 09 08, 07:56)
bet tai kur gaut,litų gaila cray.gif

tada te tokį komplimentą: "Šaunuole Tu mūsų, taupioji, racionalioji!......."

sutik - retas ( biggrin.gif ) parfumerinis komplimentas?....

jei rimtai - linkiu noro išsipildymo mirksiukas.gif

Atsakyti
aš gavau tokį internetinį antikomplimentą, kai pasidžiaugiau naujaisiais TM Allien. Komentaras toks: "fuu tik ne tie, pas mus tik čigonkos ir babaikos kvepinasi su šitais".
Atsakyti
reiškia turi skonį čigonkos biggrin.gif
Atsakyti
Komplimentas Montale White Aoud. Bet gal cia labiau ne paciam kvapui (nors kolege sake, kad skaniai kvepia rytietiskais smilkalais), o jo stiprumui ir laikymuisi. Taip kvepia 2 mazi psykai po 7 val. nesiojimo tik iejus i kabineta. OHO! ka cia ir bepridursi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 09 11, 16:20)
Komplimentas Montale White Aoud. Bet gal cia labiau ne paciam kvapui (nors kolege sake, kad skaniai kvepia rytietiskais smilkalais), o jo stiprumui ir laikymuisi. Taip kvepia 2 mazi psykai po 7 val. nesiojimo tik iejus i kabineta. OHO! ka cia ir bepridursi wub.gif

tai jau tikrai, kad ka cia bepridursi smile.gif
o jus pati juos jauciat?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 09 11, 14:22)
tai jau tikrai, kad ka cia bepridursi smile.gif
o jus pati juos jauciat?

Nuo saves jau nebe, jauciau kokias 5 val, dabar tik nuo besidraikstanciu plauku kartais pagaunu. Matyt, mano uosle jau adaptavosi smile.gif
Atsakyti
vakar darbe 2 komplimentai "Bright Cristal" ir 1 antikomplimentas, kad labai astrus kvapas g.gif
Atsakyti
Draugė šiandien pagyrė, kad labai skaniai kvepiu. Lady Vengeance Juliette Has A Gun. Jie įspūdingai ilgai laikosi, pati irgi sau labai kvepiu wub.gif
Atsakyti
vakar duktes nosyte uzuode biciu piki nuo SL Ambre sultan ir sake, jog jai pakvypo sanatorijos druskininkuose inhaliatorine smile.gif
Atsakyti