taigi vėl- Coromandel
šiandien tris kartus klausė,kokie mano kvepalai,ir visus kartus-sužavėtu tonu
taigi vėl- Coromandel
kitų tokių nežinau
taigi vėl- Coromandel
Siandien komplimento sulauke L'Ambre Des Merveilles Hermes. Kolege paklause: - kuom cia taip skaniai pasikvepinai, visas skyrius kvepia?
QUOTE(CINEMA @ 2012 09 20, 12:01)
Siandien komplimento sulauke L'Ambre Des Merveilles Hermes. Kolege paklause: - kuom cia taip skaniai pasikvepinai, visas skyrius kvepia?
as taip pasakyciau noredama pasakyti,kad padaugino kvepalu,kad jau visas skyrius kvepia
QUOTE(Malena @ 2012 09 22, 13:21)
i klausima kaip vadinas atsakiau ai kazkoks zurnale meginukas buvo,(melas aisku) nepasakiau tycia , nes moteriske per 50 m ir gan pavydi, tai "piktybiskai" nutylejau, nes zinau kad ir ji nores sio kvapo
nu nesu as tokia blogiete bet ir ji man niekada nepasako
QUOTE(GITALE @ 2012 09 22, 11:47)
i klausima kaip vadinas atsakiau ai kazkoks zurnale meginukas buvo,(melas aisku) nepasakiau tycia , nes moteriske per 50 m ir gan pavydi, tai "piktybiskai" nutylejau, nes zinau kad ir ji nores sio kvapo 
komplimentas už išradingumą
QUOTE(GITALE @ 2012 09 22, 13:00)
darbe: kas cia taip skaniai kvepia, koks pavadinimas, nu bobiskai pasielgiau ir nepasakiau...
oi kaip suprantu jus, man taip yra ne 1 karta buve, paminiu kvepalu pavadinima, kad va noriu as ju, jau kokie man skanus ir pan. - kita diena ateina jau su nupirktais
QUOTE(GITALE @ 2012 09 22, 11:00)
naujausias ir isgirtas pirkinys, pirkau du refilus(ekonomikos sumetimais pigiau siustis, viena is ju parduosiu)
nesulaukes eiles buvo isbandytas siandien
darbe: kas cia taip skaniai kvepia, koks pavadinimas, nu bobiskai pasielgiau ir nepasakiau... nu bet 10 balu is 10 kvapui ir laikymui

darbe: kas cia taip skaniai kvepia, koks pavadinimas, nu bobiskai pasielgiau ir nepasakiau... nu bet 10 balu is 10 kvapui ir laikymui

ir sveikinu, ir baltai pavydziu, ir dar konspiracija giriu!

jie ir komplimentų daugybę surinkdavo
[/quote]
Sie yra sulauke komplimentu taip pat
QUOTE(mylimaa @ 2012 07 27, 21:50)
o mano "vyrams" šis kvapas nepatinka
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 09 24, 16:32)
O man vyriška nosis apuosčiusi pareiškė, kad kvapas "rytietiškas"