Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(LEEja @ 2013 01 23, 22:16)
bet nenustebau, nes as is tu, jei tokiu isvis iskasenu yra, kam Amouge ispudzio nedaro ir nepatinka nei vienas kvapas

drinks_cheers.gif jungiuosi prie iškasenų (nors buvau ir "sugriešijus") biggrin.gif
Atsakyti
as ir jungiuosi prie iskasenu, is The Library Collection yra keleta ,kur patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDCKA: 23 sausio 2013 - 21:09
kaip gerai! pasirodo, nesu iskasena, o jau buvau susitaikiusi. labai patinka bent 3 amouage kvapai, o gal ir visi 4 4u.gif
Atsakyti
4u.gif bandziau kaip atsakyma i jusu laiskucius ideti, nepavyko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 23 sausio 2013 - 21:54
QUOTE(NIDCKA @ 2013 01 23, 22:08)
as ir jungiuosi prie iskasenu,  is The Library Collection yra keleta ,kur patinka

drinks_cheers.gif iš jų ir aš turiu išrinktąjį (Opus IV), gaila, kad tik atomike, į likusius taip pat nespjaučiau, bet iš kojų neverčia.
Vidutiniškai vertinu Memoir (yra gerai, nebūtų neieškočiau).

Visi kiti - kuo puikiausiai gyvenu ir be jų. Mėginukų buvau parsisiuntusi nemažai, dalį iškart išdalinau po pirmo pauostymo, dalis dar yra, taip antrą kartą aš jais pasikvėpint neradau noro... Vis dar tikiuosi, kad ateis ta valanda, kai susidomėsiu, bet...

Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 24, 07:19)
drinks_cheers.gif iš jų ir aš turiu išrinktąjį (Opus IV), gaila, kad tik atomike,  į likusius taip pat nespjaučiau, bet iš kojų neverčia.
Vidutiniškai vertinu Memoir (yra gerai, nebūtų neieškočiau).

Visi kiti - kuo puikiausiai gyvenu ir be jų. Mėginukų buvau parsisiuntusi nemažai, dalį iškart išdalinau po pirmo pauostymo, dalis dar yra, taip antrą kartą aš jais pasikvėpint neradau noro... Vis dar tikiuosi, kad ateis ta valanda, kai susidomėsiu, bet...

Ant kitų žmonių Amouage: Lyric ir Memoir man žiauuuriai skaniai kvepia... Bet aš galiu nešioti tik Amouage Reflection.
Atsakyti
Iš serijos "Kaip dukra mamos kvepalus testavo". Buč ir nežinojusi, tik sako, mama, baisesnių kvepalų nesi turėjusi, norėjau nuplauti - nenusiplovė, fech.
Ir nusipurtė visa biggrin.gif
Šiaip dukra mano kvepalynui tolerantiška, todė šits yr baisus antikomplimentas Voyage biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ejau pirkti sunui lego ir pardaveja prie kasos pasake: jus taip nuostabiai kvepiate, kad negalejau nutyleti... Pirma karta gyvenime man pasalinis zmogus pasake komplimenta biggrin.gif O kvepejau Montale Intense Tiare.
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2013 01 24, 16:55)
Ejau pirkti sunui lego ir pardaveja prie kasos pasake: jus taip nuostabiai kvepiate, kad negalejau nutyleti... Pirma karta gyvenime man pasalinis zmogus pasake komplimenta  biggrin.gif O kvepejau Montale Intense Tiare.

VISKAS dabar ispardavykloj atsiras kokie 5 minimum pageidavimai, kad ju iesko biggrin.gif
o siaip smagu, man visiskai pasalinis-nepazistamas asmuo niekad nera pasakes, namiskiu, giminiu ir bendradarbiu neskaitau smile.gif
Atsakyti
O as sulaukiau keisto komentaro apie Montale Intense Tiare..."macniai" prisikvepinus..tabaku ar kuom cia kvepia".
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 01 24, 15:08)
VISKAS dabar ispardavykloj atsiras kokie 5 minimum pageidavimai, kad ju iesko biggrin.gif

atsiras atsiras..gi smalsumo vedamas žmogus viską gyvenime pažįsta bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar Hermes Ambre Narguile buvo prilygintas maloniam smilkalu kvapui tongue.gif . Sake,kad labai skaniai ir idomiai idomiai kvepiu.
Atsakyti