Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

trys komplimentai Tubereuse 3 Animale Histoires de Parfums sleifui +1 duok pameginti +1 "man labai sunkiai saldus"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 14 sausio 2013 - 11:53
QUOTE(by ki @ 2013 01 14, 13:53)
trys komplimentai Tubereuse 3 Animale Histoires de Parfums sleifui +1 duok pameginti +1 "man labai sunkiai saldus"

Man irgi panašiai buvo iš toli - "kas čia??" "koks fainas" "duok pabandyti" "duok atomiką", bet paskui kažkaip aistros aprimo, matyt, pasigilinus iš arčiau... biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Siandien su vaiku buvom pas gydytoja. Eile, 2 mamos su vaikais, as trecia. Girdziu viena kitai "kas cia taip skaniai kvepia?". Isisnekejom, pasirodo as biggrin.gif . Klause, kas per kvepalai, kaip tycia (o gal kaip "tikra moteris") pamirsau pavadinima. Kvepejau Intense Tiare Montale.
Atsakyti
Bendradarbis paveze i darba. Man ilipus i auto toks ukiskas komplimentas nuskambejo: "Oho, gerais kvepalais kad padave" biggrin.gif
Chanel Coco Noir
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 01 14, 16:01)
Siandien su vaiku buvom pas gydytoja. Eile, 2 mamos su vaikais, as trecia. Girdziu viena kitai "kas cia taip skaniai kvepia?". Isisnekejom, pasirodo as  biggrin.gif . Klause, kas per kvepalai, kaip tycia (o gal kaip "tikra moteris") pamirsau pavadinima. Kvepejau Intense Tiare Montale.

thumbup.gif laugh.gif man ir taip kartais pasitaiko biggrin.gif kur čia beprisiminsi tokią smukmeną biggrin.gif
Atsakyti
Atejus i darba iskart gavau komplimenta,kad labai skaniai kvepiu. bigsmile.gif Tai buvo mano naujausiai pirkinys Alien Essence Absolue Thierry Mugler.
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2013 01 16, 14:54)
thumbup.gif  laugh.gif man ir taip kartais pasitaiko  biggrin.gif  kur čia beprisiminsi tokią smukmeną biggrin.gif

kartais visai gerai "pamirsti" tokia smulkmenele. biggrin.gif
Atsakyti
- O jau kad skaniai prisikvėpinus thumb_yello.gif (bendradarbis)

Lacoste pour femme

Atsakyti
Susilaukiau iš geros draugės komplimentų dėl "super skanaus kvapo". Sako atsiuosyti negali. Esu nustebusi, man kvapas net ne per daug patinka, tik gal pati nebeužuodžiu, kaip jis ant mano odos atsiskleidžia bigsmile.gif Yves Rocher comme une Evidence, L'Eau de Parfum.
Atsakyti
Bent viena karta isdrisau buti nekukli blush2.gif
Geliu parduotuveje, salia manes stovejusi pirkeja vis ieskojo skanaus kvapo saltinio. Tiesiog pasakiau, kad tikriausiai tai mano Anonimo Veneziano. Taip, tai tikrai buvo jis biggrin.gif
Atsakyti
Kvepiu "mergaitiskais-mokyklinukiu" kvepalais. Tokios reakcijos sulauke Lancome la vie est belle smile.gif
Atsakyti
as manau, kad tai buvo antikomplimentas, nes, pirma - vyras mano kvepalus komentuoja tik tada, kai jam nepatinka, antra - turinys biggrin.gif "tu cia penkiais kvepalais prisipurskei ar ka? " Amouage Lyric

bet nenustebau, nes as is tu, jei tokiu isvis iskasenu yra, kam Amouge ispudzio nedaro ir nepatinka nei vienas kvapas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 23 sausio 2013 - 20:16