trys komplimentai Tubereuse 3 Animale Histoires de Parfums sleifui +1 duok pameginti +1 "man labai sunkiai saldus"
QUOTE(by ki @ 2013 01 14, 13:53)
trys komplimentai Tubereuse 3 Animale Histoires de Parfums sleifui +1 duok pameginti +1 "man labai sunkiai saldus"
Man irgi panašiai buvo iš toli - "kas čia??" "koks fainas" "duok pabandyti" "duok atomiką", bet paskui kažkaip aistros aprimo, matyt, pasigilinus iš arčiau...

Siandien su vaiku buvom pas gydytoja. Eile, 2 mamos su vaikais, as trecia. Girdziu viena kitai "kas cia taip skaniai kvepia?". Isisnekejom, pasirodo as
. Klause, kas per kvepalai, kaip tycia (o gal kaip "tikra moteris") pamirsau pavadinima. Kvepejau Intense Tiare Montale.

Bendradarbis paveze i darba. Man ilipus i auto toks ukiskas komplimentas nuskambejo: "Oho, gerais kvepalais kad padave"
Chanel Coco Noir

Chanel Coco Noir
QUOTE(MilGana @ 2013 01 14, 16:01)
Siandien su vaiku buvom pas gydytoja. Eile, 2 mamos su vaikais, as trecia. Girdziu viena kitai "kas cia taip skaniai kvepia?". Isisnekejom, pasirodo as
. Klause, kas per kvepalai, kaip tycia (o gal kaip "tikra moteris") pamirsau pavadinima. Kvepejau Intense Tiare Montale.

Atejus i darba iskart gavau komplimenta,kad labai skaniai kvepiu.
Tai buvo mano naujausiai pirkinys Alien Essence Absolue Thierry Mugler.

QUOTE(ausrele @ 2013 01 16, 14:54)
kartais visai gerai "pamirsti" tokia smulkmenele.

Susilaukiau iš geros draugės komplimentų dėl "super skanaus kvapo". Sako atsiuosyti negali. Esu nustebusi, man kvapas net ne per daug patinka, tik gal pati nebeužuodžiu, kaip jis ant mano odos atsiskleidžia
Yves Rocher comme une Evidence, L'Eau de Parfum.

Bent viena karta isdrisau buti nekukli
Geliu parduotuveje, salia manes stovejusi pirkeja vis ieskojo skanaus kvapo saltinio. Tiesiog pasakiau, kad tikriausiai tai mano Anonimo Veneziano. Taip, tai tikrai buvo jis

Geliu parduotuveje, salia manes stovejusi pirkeja vis ieskojo skanaus kvapo saltinio. Tiesiog pasakiau, kad tikriausiai tai mano Anonimo Veneziano. Taip, tai tikrai buvo jis

Kvepiu "mergaitiskais-mokyklinukiu" kvepalais. Tokios reakcijos sulauke Lancome la vie est belle

as manau, kad tai buvo antikomplimentas, nes, pirma - vyras mano kvepalus komentuoja tik tada, kai jam nepatinka, antra - turinys
"tu cia penkiais kvepalais prisipurskei ar ka? " Amouage Lyric
bet nenustebau, nes as is tu, jei tokiu isvis iskasenu yra, kam Amouge ispudzio nedaro ir nepatinka nei vienas kvapas

bet nenustebau, nes as is tu, jei tokiu isvis iskasenu yra, kam Amouge ispudzio nedaro ir nepatinka nei vienas kvapas