Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

kolegė : "nerealiai tinka" - po ilgo tarpo amouage opus II
Atsakyti
vakar vyras kazka eme ir prisilenke arti kaklo: "o fuuu, kas cia?" tada puoste kakla mano - ten buvo chanel No 5 PP - ir vel "o fuuuuu, tu ka?"
biggrin.gif
Atsakyti
Vyro komentaras "Fui, nesikvepink daugiau tais kvepalais, tokie ikyrus!!!" Gucci - Flora
Atsakyti
"Tu tavo bjaurių kvepalų kvapas mane persekiojo visą dieną. Lai arabai jais ir kvėpinasi". Tokiais žodžiais buvo apibūdinti mano mėgstami S.Lutens Arabie.
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2013 06 16, 23:26)
"Tu tavo bjaurių kvepalų kvapas mane persekiojo visą dieną. Lai arabai jais ir kvėpinasi". Tokiais žodžiais buvo apibūdinti mano mėgstami S.Lutens Arabie.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dievai. Aš šiems SL komplimentus sakyčiau ir sakyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2013 06 17, 00:26)
Lai arabai jais ir kvėpinasi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Drauge uzvakar pagyre Simone Cosac Perle di Bianca: "Kaip tu skaniai kvepi, taip gaiviai" Zinant, kad jai gaivus visai nepatinka-tai cia malonus komplimentas is jos smile.gif
Atsakyti
Ale kokio bjaurumo vyrai biggrin.gif Nesuprantu, nejaugi tikrai tų vyrų nosims minėti kvepalai smirda?

Mano vyrui jeigu kvapas per sunkus ar šiaip nesuprantamas tai sako, "oj čia tie, kažkurie, kur labai geri" (jis taip vadina mano kvepalus iš kreminės biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 17 birželio 2013 - 14:07
QUOTE(Levereti @ 2013 06 17, 14:06)
Ale kokio bjaurumo vyrai  biggrin.gif  Nesuprantu, nejaugi tikrai tų vyrų nosims minėti kvepalai smirda?

Mano vyrui jeigu kvapas per sunkus ar šiaip nesuprantamas tai sako, "oj čia tie, kažkurie, kur labai geri" (jis taip vadina mano kvepalus iš kreminės biggrin.gif )

Retas vyras ivertins koki idomesni kvapa. Maniskiui tik gaivus patinka, be jokiu ten mandrybiu.. doh.gif
Atsakyti
kadangi įdomesni mano kvepalai savam, draugams ir pažįstamiems kažkaip nepraeina, o komplimentų pasiilgau, tai pasikvėpinau lady million biggrin.gif ir čiukšt, įlipus į auto - kas čia taip skaniai kvepia... saldžiai... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Night* @ 2013 06 17, 18:43)
kadangi įdomesni mano kvepalai savam, draugams ir pažįstamiems kažkaip nepraeina, o komplimentų pasiilgau, tai pasikvėpinau lady million biggrin.gif ir čiukšt, įlipus į auto - kas čia taip skaniai kvepia... saldžiai...  tongue.gif

obidno..taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
kolegės, įėjus į kabinetą - "aromaterapijos oazė" po to ilgas įkvėpimas ir palaimos paliesti veidai (eaux de caron forte)
Atsakyti