kolegė : "nerealiai tinka" - po ilgo tarpo amouage opus II
vakar vyras kazka eme ir prisilenke arti kaklo: "o fuuu, kas cia?" tada puoste kakla mano - ten buvo chanel No 5 PP - ir vel "o fuuuuu, tu ka?"

Vyro komentaras "Fui, nesikvepink daugiau tais kvepalais, tokie ikyrus!!!" Gucci - Flora
"Tu tavo bjaurių kvepalų kvapas mane persekiojo visą dieną. Lai arabai jais ir kvėpinasi". Tokiais žodžiais buvo apibūdinti mano mėgstami S.Lutens Arabie.
QUOTE(Noir couture @ 2013 06 16, 23:26)
"Tu tavo bjaurių kvepalų kvapas mane persekiojo visą dieną. Lai arabai jais ir kvėpinasi". Tokiais žodžiais buvo apibūdinti mano mėgstami S.Lutens Arabie.

Drauge uzvakar pagyre Simone Cosac Perle di Bianca: "Kaip tu skaniai kvepi, taip gaiviai" Zinant, kad jai gaivus visai nepatinka-tai cia malonus komplimentas is jos

Ale kokio bjaurumo vyrai
Nesuprantu, nejaugi tikrai tų vyrų nosims minėti kvepalai smirda?
Mano vyrui jeigu kvapas per sunkus ar šiaip nesuprantamas tai sako, "oj čia tie, kažkurie, kur labai geri" (jis taip vadina mano kvepalus iš kreminės
)

Mano vyrui jeigu kvapas per sunkus ar šiaip nesuprantamas tai sako, "oj čia tie, kažkurie, kur labai geri" (jis taip vadina mano kvepalus iš kreminės

QUOTE(Levereti @ 2013 06 17, 14:06)
Ale kokio bjaurumo vyrai
Nesuprantu, nejaugi tikrai tų vyrų nosims minėti kvepalai smirda?
)

Retas vyras ivertins koki idomesni kvapa. Maniskiui tik gaivus patinka, be jokiu ten mandrybiu..

QUOTE(*Night* @ 2013 06 17, 18:43)
kadangi įdomesni mano kvepalai savam, draugams ir pažįstamiems kažkaip nepraeina, o komplimentų pasiilgau, tai pasikvėpinau lady million
ir čiukšt, įlipus į auto - kas čia taip skaniai kvepia... saldžiai... 

obidno..taip sakant

kolegės, įėjus į kabinetą - "aromaterapijos oazė" po to ilgas įkvėpimas ir palaimos paliesti veidai (eaux de caron forte)