Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(spin2liux @ 2013 06 26, 13:40)
Dar tokio antikomplimento nebuvau gavus doh.gif Ateinu pas mama, o ji sako, kas cia taip cigaretem smirda  g.gif as jai juokais sakau "gal mano nauji kvepalai", vaikstom po miesta, o ji sako "zinok cia rimtai nuo taves padvelkia tokia neisplauta pelenine""  blink.gif  blush2.gif
Roberto Cavalli - Her

o as nuo ju esu gavosi komplimenta (draugei patiko), nes as pati vienos pazystamos klausiau kuom ji taip skaniai kvepia, tai sie ir buvo thumbup.gif Nebent pasikeite ju kvapas, nes tai buvo pries kokius 4m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 26 birželio 2013 - 13:04
QUOTE(begge @ 2013 06 26, 15:03)
o as nuo ju esu gavosi komplimenta (draugei patiko), nes as pati vienos pazystamos klausiau kuom ji taip skaniai kvepia, tai sie ir buvo thumbup.gif  Nebent pasikeite ju kvapas, nes tai buvo pries kokius 4m.

man tai jie irgi skaniai kvepia, kaip kitoj temoj ir komentavot, tokie salsteleje, bet neikyrus thumbup.gif cia matyt uzuodziam skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 06 26, 14:40)
man tai jie irgi skaniai kvepia, kaip kitoj temoj ir komentavot, tokie salsteleje, bet neikyrus  thumbup.gif cia matyt uzuodziam skirtingai  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

Per 2 dienas 7 komplimentai, kad neįmanoma nustoti uostyti ir klausimai iš kur gauti? vienas antikomemplimentas, kad per aštrūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 06 29, 09:17)
user posted image
Per 2 dienas 7 komplimentai, kad neįmanoma nustoti uostyti ir klausimai iš kur gauti? vienas antikomemplimentas, kad per aštrūs biggrin.gif

Jau viena pavadinimas intriguoja - "Imk mane" biggrin.gif . O tai koks kvapas? Kokiu būdu padeda lieknėti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 29 birželio 2013 - 09:39
QUOTE(Passero @ 2013 06 29, 11:34)
Jau viena pavadinimas intriguoja - "Imk mane"  biggrin.gif . O tai koks kvapas? Kokiu būdu padeda lieknėti?  g.gif

Atseit su laimės hormonu, tai neva dėl to valgyt nesinori g.gif Dabar pagalvojau, kad gal ir nesinori, kvapas sunkiai apibūdinamas su pradine aštria citruso nata, vėliau labai keičiasi ir nušvelnėja ir salstelėja, bet su milžinišku šleifu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 06 29, 19:27)
Atseit su laimės hormonu, tai neva dėl to valgyt nesinori g.gif  Dabar pagalvojau, kad gal ir nesinori, kvapas sunkiai apibūdinamas su pradine aštria citruso nata, vėliau labai keičiasi ir nušvelnėja ir salstelėja, bet su milžinišku šleifu smile.gif

Sakykit, o kur juos butu galima pauostyti? Kur jie parduodami? 4u.gif
Atsakyti
Sėdim su draugu kambary, sako: kažkaip tūliku neša, reik langą atidaryt. Atidaro, atsisėda šalia manęs. Pauosto orą, sako: čia tavo kvepalai???
Tai buvo Miss Dior Cherie... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasario_lietus @ 2013 06 30, 16:48)
Sėdim su draugu kambary, sako: kažkaip tūliku neša, reik langą atidaryt. Atidaro, atsisėda šalia manęs. Pauosto orą, sako: čia tavo kvepalai???
Tai buvo Miss Dior Cherie... biggrin.gif

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis siems kvepalams komplimenta reze LM Parfums Sensual Orchid sako: "Nezinau ar cia is nauju ar senu tavo kvepalu, bet labai gerai kvepia." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2013 06 30, 13:48)
Sakykit, o kur juos butu galima pauostyti? Kur jie parduodami? 4u.gif

Galima internetu pabandyti rasti 4u.gif LT nera
Atsakyti
Nuo pat ryto jau 2 kartus labai teigiamai įvertinti Montale Ginger Musc bigsmile.gif
Atsakyti