Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(LEEja @ 2012 07 29, 19:28)
man paciai tai jis labai siaip sau - tiesa sakant pirmas, ir manau, paskutinis Chanel bandymas. nesu nieko daugiau nei turejusi, nei bandziusi, nei noro tokio niekad neturejau smile.gif

gyvenimas ilgas. ateis ir chanel eile biggrin.gif
Atsakyti
išbandžiau karštyje Kenzo dramblį. vyro reakcija "nu ir prisipurškei čia kažko blink.gif blink.gif blink.gif "
lotuliukas.gif

buvo du lašeliai iš splash'inio miniuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 29 liepos 2012 - 22:36
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 30, 00:34)
išbandžiau karštyje Kenzo dramblį. vyro reakcija "nu ir prisipurškei čia kažko  blink.gif  blink.gif  blink.gif "
lotuliukas.gif

buvo du lašeliai iš splash'inio miniuko  biggrin.gif

bet vat savi diedai..
maniskis reaguoja tik jeigu jam smirda biggrin.gif
o jei kvepia, tyli viena vieta suraukes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 07 29, 18:20)
Tikrai taip, kazkodel liaudziai Coromandel'is kaip ir Allure Sensuelle (abu paciuliniai gan ryskiai) ziauriai patinka. Ir kur cia suo pakastas??? mastau.gif

coromondel noriu paragaut
o alurre sensuelle patys geriausi kvepalai wub.gif
Atsakyti
Karštą šeštadienio vakarą komplimento sulaukė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 07 29, 18:05)
o mane istiko likimo ironija biggrin.gif

Mane taip pat doh.gif
Taip tikejausi komplimentu Allure Sensuelle, o ju nei vieno blink.gif
Bet uztat visa kruva mano suknelei, naujam kirpimui ir plauku spalvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 08 04, 13:35)
Mane taip pat doh.gif
Taip tikejausi komplimentu Allure Sensuelle, o ju nei vieno blink.gif
Bet uztat visa kruva mano suknelei, naujam kirpimui ir plauku spalvai lotuliukas.gif

hahaha o as vakar laukiau, kada atsiras irasas, kad skaniai kvepiat laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 08 04, 11:39)
hahaha o as vakar  laukiau, kada atsiras irasas, kad skaniai kvepiat  laugh.gif

lotuliukas.gif
matyt mano isvaizda uzgoze Chanel
SUNKU BUTI KUKLIAI KAI ESI TOBULA sokiai.gif
Atsakyti
O aš sulaukiau komplimento pirkdamasi bilietuką automobiliui statyt - Yves Rocher Evidence
Ir pati paklausiau vienos damos kas per kvepalai o pasirodo ten buvo Dior J'Adore. wub.gif
Atsakyti
Mano mylimieji TF White Patchouli buvo išpeikti praėjusią savaitę n kartų... unsure.gif

- Simona, čia tokie...šitie...kas čia per kvapas? Čia tavo kvepalai? Atrodo, kad drabužiai prisigėrę pelėsio kvapo... Tau jie patinka?

- Ei, ir vėl tas tavo pelėsis.
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2012 08 05, 15:33)
Mano mylimieji TF White Patchouli buvo išpeikti praėjusią savaitę n kartų...  unsure.gif

- Simona, čia tokie...šitie...kas čia per kvapas? Čia tavo kvepalai? Atrodo, kad drabužiai prisigėrę pelėsio kvapo... Tau jie patinka?

- Ei, ir vėl tas tavo pelėsis.

nu bet ner ten jokio pelesio doh.gif man jie tokie sodrus, bet ginkdie ne pelesis... kodel jie taip iskreiptai uzuodzia ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 08 05, 18:17)
nu bet ner ten jokio pelesio  doh.gif  man jie tokie sodrus, bet ginkdie ne pelesis... kodel jie taip iskreiptai uzuodzia ? biggrin.gif

nežinau, nežinau.... daugelis (ir jau ne pirmi metai) išbrokuoja visus mano pačiulinius doh.gif ... nors pati niekad nejaučiu jokių pelėsių unsure.gif . Tiesiog gal mano aplinka alergiška pačiuliams hihihi.gif
Atsakyti