Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(rutuliukas j @ 2012 07 16, 12:01)
Kas dar idomu- paaiskejo, kad taip komplimentais nustebinusio zmogaus aistra- aviacija  tongue.gif

Oho,čia tai bent,tikrai įdomiai bigsmile.gif
Atsakyti
Montale Deep Roses, siandien visa diena sulaukdavo komplimentu. Sleifo atzvilgiu tikras monstras geraja prasme, 'uodega' kilometrine, laikosi be proto ilgai (pasikvepinau is ryto, vakare susitikom su vyru mieste- oooo sako, kokios rozes siandien aplink tave biggrin.gif ) Beja, isbandziau 3 variantus- purksti juos ant odos, ant medziagos, ir ant drabuziu, kurie tiesiogiai lieciasi su oda (t.y. veikiami kuno silumos) Isvada- graziausiai skleidziasi trecias variantas, o pirmas patinka man maziausiai blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
drauge: "kaip skanu, o koks siandien guerlain'as?" mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 16 liepos 2012 - 22:30
user posted image.
Gavo komplimenta
Atsakyti
vakar pirmą kartą gyvenime turbūt iš vyro sulaukiau komplimento mano kvepalams lotuliukas.gif juokas tame, kad po 5 min nuo komplimento įdėjau skelbimą į SM, kad kvepalus parduodu biggrin.gif
kalba apie L'eau de Kasaneka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 liepos 2012 - 17:29
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 19, 19:29)
vakar pirmą kartą gyvenime turbūt iš vyro sulaukiau komplimento mano kvepalams  lotuliukas.gif juokas tame, kad po 5 min nuo komplimento įdėjau skelbimą į SM, kad kvepalus parduodu  biggrin.gif
kalba apie L'eau de Kasaneka  biggrin.gif

bigsmile.gif jie su afrodiziakais - negi neskaitei įkvepiančių reklamų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 07 19, 18:44)
bigsmile.gif jie su afrodiziakais - negi neskaitei įkvepiančių reklamų?  biggrin.gif

biggrin.gif na, komplimentas man patiko lotuliukas.gif bet kad dėl jų kentėt tą saldybę, kuri lieka bazinėse natose, nu gal ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 liepos 2012 - 17:48
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 19, 18:48)
biggrin.gif na, komplimentas man patiko  lotuliukas.gif bet kad dėl jų kentėt tą saldybę, kuri lieka bazinėse natose, nu gal ne  g.gif

Mane irgi ta saldybė nuo jų atgrasė, nors pradžia atrodė daug žadanti.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2012 07 19, 19:52)
Mane irgi ta saldybė nuo jų atgrasė, nors pradžia atrodė daug žadanti.

taip, būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
o taip, pradžia nuostabi. bet jau paskui..
Atsakyti
Mano mylimi Parfum d`Empire Yuzu Fou buvo labai savotiškai suprasti. Užsukusios kaimynės klausimas - "ką sudeginai"? Nesupratau. Pasirodo jai kvapas susiasocijavo su per karštu lygintuvu lyginta sintetine medžiaga. Kas keisčiausia, kai taip pasakė ir man atsirado panašumo į pridegintą audinį doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 07 20, 11:15)
Kas keisčiausia, kai taip pasakė ir man atsirado panašumo į pridegintą audinį doh.gif .

Tie pasakymai kartais paveikia: man SL Fumerie Turque kvepėjo saldžiu tabaku, kol dukra pasakė - rūkytos dešros biggrin.gif Nuo šiol taip ir kvepia biggrin.gif
Atsakyti