Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Lin1 @ 2012 12 29, 18:42)
o fragrancedirect.co.uk originaliais kvepalais prekiauja?  smile.gif  smile.gif

Originaliais.
Atsakyti
Laba:-) gal zinote ar tikrai originaliais prekiauja 4u.gif www.getstyle.lt
Atsakyti
QUOTE(_NERInga_ @ 2013 01 05, 20:08)
Laba:-) gal zinote ar tikrai originaliais prekiauja  4u.gif www.getstyle.lt

Esu pirkus, buvo geri
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 05, 20:13)
Esu pirkus, buvo geri

Dekui;-) radau ten truputi pigiau Dior Addict Shine, bet ziuriu jau ir cia nebera:-/ sako nebebus prekyboje daugiau Shine...
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 11 20, 12:45)
Ką gi, pinigai sumokėti 13 dieną, kurjeris siuntinį įteikė į rankas šį rytą. Sakyčiau, operatyvus pristatymas.

kaip už tokią kainą tikėjausi, kad po dviejų dienų jau bus pristatyta biggrin.gif dar nėr.
ir pamiršau pasinaudoti patarimu, parašyti, kad būtinai skambintų doh.gif parašiau šiandien, gal dar nebus per vėlu...

čia apie People of the Labyrinths, jei ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 01 06, 17:12)
kaip už tokią kainą tikėjausi, kad po dviejų dienų jau bus pristatyta biggrin.gif dar nėr.
ir pamiršau pasinaudoti patarimu, parašyti, kad būtinai skambintų  doh.gif parašiau šiandien, gal dar nebus per vėlu...

čia apie People of the Labyrinths, jei ką smile.gif

Aha biggrin.gif ''Netherlands - Lithuania Air Express''. Man UPS pristatė be išankstinio skambučio. Gal yra galimybė paskambinus jiems pasiteirauti apie siuntos buvimo vietą. Galvoju, kad UPS gavėjo tel. nr. nemato, sėkmės 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 06 sausio 2013 - 17:06
QUOTE(Benicio @ 2013 01 06, 17:05)
Aha  biggrin.gif  ''Netherlands - Lithuania Air Express''. Man UPS pristatė be išankstinio skambučio. Gal yra galimybė paskambinus jiems pasiteirauti apie siuntos buvimo vietą. Galvoju, kad UPS gavėjo tel. nr. nemato, sėkmės  4u.gif .

o jie (POTL) parašo meilą, kad jau išsiuntė? gavau tik apie padarytą užsakymą kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 01 06, 19:55)
o jie (POTL) parašo meilą, kad jau išsiuntė? gavau tik apie padarytą užsakymą kol kas.

Man nerašė.
Atsakyti
www.perfumebeauty. ar esate čia pirkę? g.gif originalai? g.gif
Atsakyti
ka manote apie www.zavumas.lt kvepalu analogus?ar kuriai nors teko is ten pirkti?
Atsakyti
QUOTE(ausrele0711 @ 2013 01 11, 23:56)

Man kartais susidaro ispudis, kad tokiu primityviu budu bandoma reklamuoti abejotinos kilmes saitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 12 sausio 2013 - 00:33
na jusu yspudis tikrai klaidingas as nieko nereklamuoju tiesiog noreciau nusipirkti kvepalus taciau simtais moketi uz juos nera galimybes tai gal is jusu kuri galetumete pasiulti is kur ju galima butu nusipirkti?kad ir kaina negazdintu ir kvepetu nors kiek biggrin.gif
gal kuri nors fm kvepalus platinat?
Atsakyti