Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(ausrele0711 @ 2013 01 12, 12:04)
na jusu yspudis tikrai klaidingas as nieko nereklamuoju tiesiog noreciau nusipirkti kvepalus taciau simtais moketi uz juos nera galimybes tai gal is jusu kuri galetumete pasiulti is kur ju galima butu nusipirkti?kad ir kaina negazdintu ir kvepetu nors kiek biggrin.gif
gal kuri nors fm kvepalus platinat?

Čia renkasi parfumerijos mylėtojos, padirbinių ir analogų mes kvepalais nevadinam, taigi įspūdžiais apie fuflius čia niekas nepasidalins. Kad kaina negąsdintų ir kvepėtų, ne nors kiek, o gerai, yra pakankamai pigesnių gamintojų sąžiningai veikiančių savo vardu. Siūlyčiau eiti į išparduotuvės skelbimus, rašyti, kad ieškote iki tam tikros kainos ir tikrai gausite pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 12, 13:46)
Čia renkasi parfumerijos mylėtojos, padirbinių ir analogų mes kvepalais nevadinam, taigi įspūdžiais apie fuflius čia niekas nepasidalins. Kad kaina negąsdintų ir kvepėtų, ne nors kiek, o gerai, yra pakankamai pigesnių gamintojų sąžiningai veikiančių savo vardu. Siūlyčiau eiti į išparduotuvės skelbimus, rašyti, kad ieškote iki tam tikros kainos ir tikrai gausite pasiūlymų  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar tikrai is kvepalusala.lt verta pirkti? Man ten itartiniai pigus visi kvepalai smile.gif)) Ar niekam nera buve problemu?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2013 01 13, 11:49)
Ar tikrai is kvepalusala.lt verta pirkti? Man ten itartiniai pigus visi kvepalai smile.gif)) Ar niekam nera buve problemu?

pirkau viskas drasiai pirkite drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2013 01 13, 11:49)

ir aš ne kartą esu pirkusi-viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Gal kam bus naudinga info, kad dabar patinka.lt Serge Lutens kvepalams neblogos nuolaidos 4u.gif
http://www.patinka.l...osmetika?filter[1][]=Serge%20Lutens&
Atsakyti
FragranceNet.com patikimas psl ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 02 06, 14:29)
FragranceNet.com  patikimas psl ?

PATIKIMU ir NEPATIKIMU parduotuviu sarasas
Atsakyti
Mergaites , patarkite kaip ekgtis sio atveju - pirkau is Kvepalai.us kvepalus ir man atkeliavo LT pasto tvarkingas siuntinukas ,bet viduje kvepalu dezute stipriai pazeista . Kvepalai atrodo nesuduze ,bet pats flakonelis lyg butu kazkur jau stovejes , nes apacia kaip pasitrinusi tokia Kieki negaliu pasiziureti -flakonas nepermatomas .Parasiau i e-parduotuve ,bet atsakymo nera...
Gal kam taip buve ? ka patarsyte ?
Dekoju !
Atsakyti
QUOTE(denasima @ 2013 02 07, 18:29)
Mergaites , patarkite kaip ekgtis sio atveju - pirkau is Kvepalai.us kvepalus ir man atkeliavo LT pasto tvarkingas siuntinukas ,bet viduje kvepalu dezute stipriai pazeista . Kvepalai atrodo nesuduze ,bet pats flakonelis  lyg butu kazkur jau stovejes ,

Aš jiems pinigus už kvepalus pervedžiau sausio vidury, bet ni atvieta, ni privieta biggrin.gif
Tiesa, atvietas kaip ir buvo - parašė, kad kai išsiųs kvepalus, parašys sms nurodytu tel.nr.
Tai to sms privieto kaip laukiu taip laukiu... g.gif
O paskui, jau aišku, kad ir pačių kvepalų horizonte pasirodant ax.gif
Skelbia, kad per dešimt darbo dienų, bet tuoj bus triskart tiek.
P.S. parduotuvė prie patikimų. Gal. Bet pridurčiau, kad ir prie labai lėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2013 02 13, 21:53)
P.S. parduotuvė prie patikimų. Gal. Bet pridurčiau, kad ir prie labai lėtų biggrin.gif

Tas tai taip drinks_cheers.gif Irgi laukiaulaukiaulaukiau, bet... sulaukiau kažkada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denasima @ 2013 02 07, 19:29)
Mergaites , patarkite kaip ekgtis sio atveju - pirkau is Kvepalai.us kvepalus ir man atkeliavo LT pasto tvarkingas siuntinukas ,bet viduje kvepalu dezute stipriai pazeista . Kvepalai atrodo nesuduze ,bet pats flakonelis  lyg butu kazkur jau stovejes , nes apacia kaip pasitrinusi tokia Kieki negaliu pasiziureti -flakonas nepermatomas .Parasiau i e-parduotuve ,bet atsakymo nera...
Gal kam taip buve ?  ka patarsyte ?
Dekoju !

Dekoju visiems atsakusiems 4u.gif
Tiesinys toks ,pasiule man arba grazynti kvepalus ir vel laukti nauju (tikrai ne 10 dienu ,kaip jie sako ) ,arba kompensuoti 20 proc.sumos , uz nekokia prekes isvaizda ...
Visvien nuotaika sugadinta (gerai kad ne dovanai pirkau ) verysad.gif ...ar pirksiu vel ten ? g.gif ... schmoll.gif
Atsakyti