Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys - 2

Jungiuosi prie jūsų kovojant su tom bjaurastim gun_rifle.gif
vis pastebėdavau vieną kitą, bet galvodavau, kad šiaip koks drugelis įskrido, nes langų praktiškai neušdarom, šilta labai.
šoką gavau kai grįžom po savaitgalio namo, ant lubų tokie kokonėliai susukti. Vyras paskaitė....ooo neeee.... doh.gif vyras šaltais nervais žinoma, o aš kaip ir dauguma, puoliau į paniką. Vyras išnešė didžiausią dėžę visokiausio gėrio į šiukšlinę, dvi dienas iš eilės šveičiau spinteles, visas virtuves kertes, pridėjau lauro lapų, išvėdinau, nusipirkau levandų smilkalų. vakar jau nebemačiau jų, šiandien vieną skaraidančią priplojau gun_rifle.gif žiūrėsim kaip seksis toliau kovot su bjaurybėm
gun_smilie.gif
jau dabar paranojiška baimė, įėjus į kam,barį kiekvieną kartą apžiūriu sienas , lubas...Košmaras kažkoks. bijau.gif triniti.gif
Atsakyti
Aš jau (labai atsargiai) bet pradedu jau tikėti, kad atsikračiau. Gaudyklės tuščios, pati irgi nieko nematau jau keli mėn thumbup.gif Košmarus vis dar sapnuoju verysad.gif Tai kirmelės mane puola, sienom ropodamos, tai tie skraiduoliai... Ilgam į pasamonę įstrigo...
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2014 02 03, 16:48)
Aš jau (labai atsargiai) bet pradedu jau tikėti, kad atsikračiau. Gaudyklės tuščios, pati irgi nieko nematau jau keli mėn thumbup.gif  Košmarus vis dar sapnuoju  verysad.gif  Tai kirmelės mane puola, sienom ropodamos, tai tie skraiduoliai... Ilgam į pasamonę įstrigo...

Aš jau buvau apsidžiaugus irgi kai kelis mėnesius nieko nemačiau doh.gif deja doh.gif šiandien vėl zarazos pasirodė gun_bandana.gif
kokias gaudykles naudojat?
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2014 02 25, 21:51)
Aš jau buvau apsidžiaugus irgi kai kelis mėnesius nieko nemačiau doh.gif  deja doh.gif  šiandien vėl zarazos pasirodė gun_bandana.gif
kokias gaudykles naudojat?

Gaudykles - t.y. lipnius, kvapą kandims skleidžiančius lapelius, kurie prisiklijuoja prie baldų ar kitų vietų, galima nusipirkti prekybos centruose. Aš pati pirkau Lenkijoje, Tesco ir labai pasiteisino.

Kova neįveikta, tačia stipriai sumažėjo. Tik kovos mes niekad pačios neįveiksim, nes juos parsinešame iš prekybos centrų. Minimalizavau prieskonių, arbatų, miltų, kruopų laikymą spintelėse. Laikau šaldytuve, kuriame dėl žemesnės temperatūros nesidaugina.
Atsakyti
QUOTE(agrastiskaaronija @ 2014 02 26, 16:10)
Gaudykles - t.y. lipnius, kvapą kandims skleidžiančius lapelius, kurie prisiklijuoja prie baldų ar kitų vietų, galima nusipirkti prekybos centruose. Aš pati pirkau Lenkijoje, Tesco ir labai pasiteisino.

Kova neįveikta, tačia stipriai sumažėjo. Tik kovos mes niekad pačios neįveiksim, nes juos parsinešame iš prekybos centrų. Minimalizavau prieskonių, arbatų, miltų, kruopų laikymą spintelėse. Laikau šaldytuve, kuriame dėl žemesnės temperatūros nesidaugina.

Aš spintelėse esu pridėjusi lauro lapų, levandų smilkalų tai pakolkas dar neužmačiau spintelėse, tik palubėj skraidančią priplojau gun_bandana.gif nu bet jau tokios bjaurastys kad vaje, atrodo kiekvieną kampelį iššveičiau, išsezinfekavau, matyt zarazos iš žiemos miego nubudo gun_bandana.gif
Atsakyti
Aš kažkada irgi šitą bjaurastį buvau pasigavusi. Tai išmečiau visas kruopas, o naujas sudėjau į sandarius indus. Tiesiog absoliučiai viską - prieskonius visokius irgi užsandarinau. Tai kai senas visas išplojau, naujų nebeatsirado smile.gif
Atsakyti
Pas mus buvo dingę gal pusė metų, o šiandien vėl užmačiau doh.gif ... tai čia senos atsigavo, ar naujų užsinešėm? g.gif
Atsakyti
Aš taip pat žiemą buvau parsinešus iš parduotuvės kruopų su kandimis... Pastebėjau, kai manų kruopų plastikinėj dėžutėj atsirado kirmėlių. Na manus išmečiau, dėžutę išploviau, kelias dienas buvo ramu. Paskui žiūriu - skraido bjaurybės!!! fear.gif Na tai tada gavau imtis generalinės tvarkos spintelėse, visus birius produktus išmečiau, spinteles išvaliau ir dar su actu dezinfekavau, bet ir vėl su naujom kruopom parkeliavo ir kandys doh.gif Tada pasiskaitinėjau patarimus, kaip kiti kovoja, ir nusipirkau lipnių lapelių nuo kandžių iš drogo, pakolkas ramu, nieks neskraido, nes jau kelios prilipusios ten yra. Ir labai atidžiai žiūriu, ką perku parduotuvėje... ax.gif
Atsakyti
o mees kovojam... Jau aprimsta ... ir vėl iš naujo. kruopos visos sandarios, nuo pat pradžių- o kaip pamenu ateinu naktį atsigerti- kažkas plazda lyg toks garselis neaiškus- žvilgt į savo birių produktų indus o ten... žirniuse (gal pora saujų buvo belikę tų žirnių) taigi tiesiog knibžda ... su visu indu mečiau lauk. o po poros mėnesiukų prasidėjo tai ten tai ten matosi maistinė... paskui ir nebe maistines atsinešiau- ir net žinau iš kur sad.gif dabar jau metaikovojam... siaubingiausia tai buvo kai dulkiųsiurblio maišelį išnešiau išpurtysi- daugkartinį... ČIA NET ĮSIVAIZDUOT baisu... kokonas prie kokono... košmarai sapnavosi tikrai.... unsure.gif dar tokio čiūdo kaimynai nematė- su pagaliuku krapščiau paskui virinau- džiovinau ir lyginau dulkių siurblio daugkartinį maišą ir po visko vyras pasakė... O NE PAPRASČIAU VIENKARTINIUS MAIŠUS BUVO NUSIPIRKTI??? gun_bandana.gif iš principo uždėjau seną tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 23 rugsėjo 2014 - 15:52
Tai kad net ne kruopose, o riešutuose, lukštentose saulėgražose prisiveisę - radau ten, kur tikrai nesitikėjau doh.gif doh.gif doh.gif - viską mečiau lauk, nes po karštos vasaros viskas tiesiog suplėkę buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2014 03 06, 10:29)
Tai išmečiau visas kruopas, o naujas sudėjau į sandarius indus. Tiesiog absoliučiai viską - prieskonius visokius irgi užsandarinau. Tai kai senas visas išplojau, naujų nebeatsirado  smile.gif

Ir as lygiai tai pat drinks_cheers.gif bet ir dabar daznaio randu, laimei tik kad tuose indeliuose, tai neuzsiveisia doh.gif
Atsakyti
Siaip gera priemone levandu eterinis aliejus biggrin.gif palasinai pora lasiuku i kokias lentynas, patalynes ar siaip kur megsta veistis ir isnyksta, nes jos nepakencia to kvapo biggrin.gif
Atsakyti