Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

sveikos smile.gif sakiau nesenai, kad parodysiu taures jaunavedžiams...na, vestuves šį savaitgalį atšventėm, tai rodausi biggrin.gif aplipdyta taurės kojelė, apačioje dekoruota baltais upiniais perlais, viršuje gėlytės lipdytos ir keptos tiesiai ant taurės, paskui nuluptos ir priklijuotos super klijais prie stiklo - neatsilupo per dvi dienas baliaus biggrin.gif na ir visa kita - graviravimas. Užrašyti jaunųjų vardai, vestuvių data ir išgraviruoti ornamentai 'na ura', be jokių eskizų, tik kas tą sekundę į galvą šovė. Nufotkint viso to - NEĮMANOMA doh.gif nes taurės persišviečia, atsispindi viskas.....maži stikliukai dekoruoti tik graviruojant ornamentus ir tiek smile.gif
dar viskas kas buvo lipdyta - padengta laku atsargiai. Ploviau vandeniu su fairy atsargiai - atsilaikė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Superines wub.gif Jau FB spejau apziureti ir norejau klausti ar pasinaudojai patarimu del epoksidiniu kliju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 09 10, 17:25)
Superines  wub.gif Jau FB spejau apziureti ir norejau klausti ar pasinaudojai patarimu del epoksidiniu kliju biggrin.gif

turėjau epoksidinių, bet tuo metu, kai reikėjo klijuot, po ranka buvo super klijai (geliniai kažkokie, tikrai skaidrūs liko ir super greit prikibo, o ir maišyt nieko nereikėjo) smile.gif jei neklystu, tai tuos klijus reklamuoja per tv, kai priklijuoja vyruką prie lubų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 09 10, 18:35)
...

bigsmile.gif vaaauuu thumbup.gif
Atsakyti
Mijaka, pavarei cia... bigsmile.gif wub.gif nera ka pridurti...
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 09 10, 17:56)
bigsmile.gif  vaaauuu  thumbup.gif

QUOTE(Margareta @ 2012 09 10, 19:22)
Mijaka, pavarei cia...  bigsmile.gif  wub.gif nera ka pridurti...

ačiū blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Mijaka bigsmile.gif super thumbup.gif nuostabios taures wub.gif
Atsakyti
Mijaka, super thumbup.gif
Atsakyti
mijaka nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 09 04, 15:54)
doh.gif nieko sau ivaizdi turim...

ax.gif

QUOTE(mijaka @ 2012 09 04, 21:47)
na, nemanau, kad ta kritika šioje temoje yra be reikalo smile.gif bent kiek aš matau - tai tik patarimai ką pataisyt reikėtų...jei tik tikrai reikia smile.gif juk tam ir rodomės, kad išgirsti nuomonę iš šalies tongue.gif ne vien liaupsus iš nelipdančių draugių, šeimos ir t.t.

almukass, tavo darbelis tikrai išskirtinis, man labai patiko originali forma, o dar foto šalia to dryžuoto...kažko, nelabai suprantu kas tai, bet visumoje gražiai atrodo wub.gif man tai tikrai kažkas naujo

Aš juk ir nesakiau, kad ta kritika be reikalo, ji tikrai labai gera ir reikalinga norint tobulėti thumbup.gif
Tas daiktas yra rankine, priek kurios ir pasidariau šį komplektėlįsmile.gif tik fotkinant ji nulinko doh.gif

Mijaka, taurės tikrai superinės:)

Grįžau po atostogų, tai kelias dienas adaptuosiuosi ir vėl bandysiu kažką lipint:) per atostogas jau net sapnavau kad lipdau rolleyes.gif

P.S. aš irgi norėčiau į jūsų FB puslapį, suprantu kad aš dar labai nauja ir žalia, bet man l.įdomu jūsų darbeliai ir diskusijos blush2.gif
Atsakyti
na paivairinsiu tema ax.gif

user posted image
Atsakyti
Grazu wub.gif Ir spalvu derinys labai mielas thumbup.gif
Atsakyti