Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

QUOTE(Bjauruska @ 2012 08 28, 18:23)
Zinot, o jus pabandykit klijuoti su greit stingstanciais epoksidiniais klijais. Yra, kurie sustingsta per 5, 10 ir 30 min. Dazniausiai pasitaiko 5 min stingimo klijai. Tai priklijavus su jais, manau, kad tikrai laikys, nes as su tokiais akmeninius kabosonus klijuoju i metalinius remelius. Tik iskart ispeju - nesumaisykit didelio kiekio - galit nespeti sunaudoti, nes tikrai greit sukieteja. Ir pries klijuojant nebutina siausti pavirsiaus, galima tik gerai nuriebalinti. Na, o jei noresit pasiausti, tai uzteks ir smulkaus svitrinio popieriaus smile.gif

o, tiksliai, turiu ir tokių g.gif reiks pabandyt, ačiū smile.gif net pasiėmiau pagaliau tas taures į rankas, azartas atsirado lotuliukas.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 08 28, 18:23)
Oi, nenervuok... doh.gif

Bet aš irgi tada atsivilksiu į svečius. Ir dar draugę pasiimsiu.
Nes kaip išsiaiškinom, kad jūs su ja vienam kieme augot, vienoj smėlio dėžėj žaidėt  lotuliukas.gif

rimtai bigsmile.gif g.gif prašom į až kas per draugė ? biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

aš rimtai bandysiu daryt susitikimus, gal patirties dalijimosi vakarėlius dirbtuvėse...kai tik jas normalias turėsiu smile.gif ir patogu, Vilnius - Kaunas, pusiaukelė, tik savo pasta mašinkas pasiėmat... arbata, kava, brendis mano ir dalinamės, dalinamės patirtim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 08 28, 19:45)
aš rimtai bandysiu daryt susitikimus, gal patirties dalijimosi vakarėlius dirbtuvėse...kai tik jas normalias turėsiu smile.gif ir patogu, Vilnius - Kaunas, pusiaukelė, tik savo pasta mašinkas pasiėmat... arbata, kava, brendis mano ir dalinamės, dalinamės patirtim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ))) Oi prisiprašysi...
mes, vilnietės, turėsim grafiką daryti, kuri vairuosim paeiliui, jei jau brendžiuku "gązdinama" drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ))) bigsmile.gif o tai visas sumigdyti dirbtuvėje tikrai vargu bau gautųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Rimut, yra ir autobusai, kurie veza i Elektrenus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 08 28, 19:04)
lotuliukas.gif ))) Oi prisiprašysi...
mes, vilnietės, turėsim grafiką daryti, kuri vairuosim paeiliui, jei jau brendžiuku "gązdinama"  drinks_cheers.gif    lotuliukas.gif )))  bigsmile.gif  o tai visas sumigdyti dirbtuvėje tikrai vargu bau gautųsi  mirksiukas.gif

sugalvosim ką nors biggrin.gif kiemas didžiulis (palapinėms biggrin.gif ), name kelios lovos, drąsiausios galės ėit į bitininko sandeliuką virš būsimų dirbtuvių laugh.gif laugh.gif laugh.gif o ryte sidras - ir toliau lipdom lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjauruska @ 2012 08 28, 19:10)
Rimut, yra ir autobusai, kurie veza i Elektrenus  ax.gif

dar 5 km pievomis tektų žingsniuot nuo autobuso stotelės blush2.gif
Atsakyti
Mergos, baikit, nes as JAU NOOOOORIUUUUU!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 08 28, 20:16)

Žiauriai fainai bus.
Bet tokiais tempais, kaip šeimininkė siūlo, tai vargu ar mes ką benulipdysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 08 28, 20:16)

as jau seniai noriu, tik kiemo palapinem neturiu lotuliukas.gif rimtai, mergai, darom! bigsmile.gif
Atsakyti
tai atlėkit padėt dirbtuves statyt (cementą maišyt, plytas nešiot, mūryt, stogą dengt) lotuliukas.gif lotuliukas.gif kol kas tik tiek galiu pasiūlyt "lipdymo" laugh.gif
bet jau kitą vasarą tai bus....oi bus.....biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 08 28, 20:39)
as jau seniai noriu, tik kiemo palapinem neturiu  lotuliukas.gif  rimtai, mergai, darom!  bigsmile.gif

Aš už. Vietą rasim mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi uz ax.gif
Atsakyti
Sveikos, galbūt žinot ar metal polymer clay ir polymer clay pagal savo savybes tokie pat? (išskyrus jū stingdinimą) pvz darant žiedą ar paprastas p.molis atlaikys "dėvėjimą"? Ar išvis apsimoka daryti..
Atsakyti
Na, sakyciau, kad cia du nelabai sulyginami dalykai... Tas pats, kas metala lyginti su plastmase. O ziedus galima daryti, tik jie storesni turetu buti, kad nesideformuotu, nes kad ir "iskeptas" plonesnis polimero sluoksnis turi tendencija lankstytis.
Atsakyti