Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

QUOTE(Bjauruska @ 2012 10 19, 09:13)
ten rekomenduojama iskart istraukus is orkaites imesti i ledini vandeni - atseit bus skaidresnis skaidrusis modelinas.

o man patiko tos rusaitės jumoristinis komentaras mirksiukas.gif (mano laisvas vertimas iš atminties):

- Yra viena nuomonė, kad įmetus į labai labai šaltą vandenį, skaidrus modelinas dar labiau išskaidrėja
- Yra nuomonė, kad šaltas vanduo visiškai neįtakoja modelino skaidrumo
Aš dėl visa ko metu į vandenį

Taip kad jos versiją galima tik patikrinti in real mums pačioms biggrin.gif ))) veikia tas šaltas vandenėlis modelino skaidrumą, ar neveikia mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu klausima: ar kas esate pirke prekiu is puseplus.lt?
ar jie veiksnus?
na gal ir yra info cia forume, bet gi kol tokioje galybeje visko susirasi doh.gif
jie turi ko man reik, bet kazkoks keistas tas ju puslapis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 19, 20:04)
turiu klausima: ar kas esate pirke prekiu is puseplus.lt?
ar jie veiksnus?
na gal ir yra info cia forume, bet gi kol tokioje galybeje visko susirasi  doh.gif
jie turi ko man reik, bet kazkoks keistas tas ju puslapis  g.gif

O tu nenori jiems paskambinti?
Jei jie turi ko tau reikia ir abejoji ar prasidėt su jais su siuntimu, paklausk ar galima pasiimt prekę ofise. Jei ką, galiu pagelbėt ir nuvažiuot pasiimt.
Atsakyti
na taip, man reik is ju keliu dazu ir keliu teptuku smile.gif parasiau mandagu laiska, pasiteiravau kas ir kaip,bet jie neatsake sad.gif vis dar ...
o is puslapio supratau, kad jie didmenininkai ir del keliu buteliuku dazu nesiterliotu unsure.gif na dar palauksiu pora dienu. o i Kauna vaziuot tik del keliu daiktu nepasimoka schmoll.gif
Irunia, labai mielas tavo pasiulymas, jei gu ka, zinosiu kur kreiptis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 10 19, 22:45)
O tu nenori jiems paskambinti?
Jei jie turi ko tau reikia ir abejoji ar prasidėt su jais su siuntimu, paklausk ar galima pasiimt prekę ofise. Jei ką, galiu pagelbėt ir nuvažiuot pasiimt.

prisiminiau.
Jų ofisas Vilniuje yra Ševčenkos g. 16, tai visai netoli mano namų.
Buvau vasarą kažko pas juos nuėjusi, nieko nepešiau. Jie didmenininkai, ir ofise dirbantys žmonės labai pasirodė nekompetentingi sad.gif Kažkur mane siuntė į kitą vietą, davė telefonų numerius, bet taip iki galo ir nepadėjo.

Keista kompanija... Ir kaip jie išsilaiko taip dirbdami? g.gif
Atsakyti
na tiesiog jie turi alkoholiniu dazu uz labai patrauklia kaina smile.gif
na bet jei neina ju gauti verysad.gif kazkaip lyg ir daug visko ten idomaus turi smile.gif net Opla pastos smile.gif ar katra bandete su ja zaisti? Na jinai nekepama, bet is nete rastu pamokeliu supratau, kad kazkas panasaus i salta porceliana smile.gif ir dar ten kazko idomaus pas juos yra, bet jei jie didmenininkai, kazkaip ju prekiu nelabai randu kitose parduotuvese. Kazkas man cia keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 20, 10:37)
kazkaip ju prekiu nelabai randu kitose parduotuvese. Kazkas man cia keista  g.gif

reklamoje rašo kad jie - Latvijos įmonė, ne Lietuvos
Atsakyti
taip skaiciau smile.gif
na tiek to, ieskosiu kitu budu smile.gif
galiausiai paciai gi galima pasigaminti tuos alkoholinius dazus ax.gif
Atsakyti
sweikos smile.gif vis ieskau info ir nerandu sad.gif norejau savo suneliui nupirkti vardinius valgymo irankius:) bet artimi zmones sako kodel pati negali padaryt, mena baigus visokius dirbinius darai o dabar pirksi..nu pagalvojau gal tikrai tuomet galeciau juos padovanot ir giminaiciu vaikuciams artejnaciu kaledu proga:) na prie reikalo...gal man gali kas paaiskinti kaip tie irankiai padaromi? ant saukteliu tiesiog lipdomas modelinas? ir paskui kaitinama kaip nurodyta ant modelino pakuotes ar kaip? o irankiai vel visur paziuriu tokie grazus ryskus ir pan ar vienu metu viskas ten lipdoma ar dalimis?ir lakuojama po to ar ne? prasau suteikit info kas galit kad ir asmeninej zinutej:) ir atsiprasau jei cia busiu parasius ne i tema:( ieskojau internete eigos bet neradau arba nemoku ieskot:(
ir kur geriausia pirkt pacius valgymo irankius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalasss: 23 spalio 2012 - 21:05
QUOTE(kristalasss @ 2012 10 23, 21:04)
vis ieskau info ir nerandu sad.gif

Google paieška
Atsakyti
Vakar truputį buvau angelaut lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 10 29, 11:54)
Vakar truputį buvau angelaut  lotuliukas.gif

clap.gif Kalėdom pakvipo mirksiukas.gif