Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

O cia jau dazna beda... labai nedaug laku tinka modelinui sad.gif Riektu pirkti specialius, skirtus modelinui arba jau kitu isbandytus smile.gif Pasieskok, kazkurioj temoj Magic (jei neklystu) dalinosi patirtimi apie lakus.
O del aukariuku, tai siulau svirtiniu viska nutrinti ir is naujo laktuoti specialiu laku.
Atsakyti
Beda su tuo laku. Man ir keleta teko isbandyti netinkamu. Nepamenu kas patare pabandyt sita :
http://www.e-senukai...50069632_2.html
Naudoju jau gerus metus, ir jokiu nusiskundimu neturiu.
Atsakyti
Man tai sitas patiko:
user posted image
Uzdengia storu ir blizgiu sluoksniu smile.gif Gan greit dziusta.
O tas purskiamas man nelabai... Ilgai dziusta ir geltonuma duoda. Nors dabar aglvoju, ar tik nesupainiojau laku, bet man rodos ta esu naudojus g.gif
Atsakyti
O geras smile.gif Mano spintelėje šitas Raiheris mėtosi smile.gif Reikės sunaudoti modelinui smile.gif
Atsakyti
Ne visais nesėkmių su lakais atvejais kaltas lakas. Blogai "sukibti" lakas su modelinu gali ir dėl kokio pvz. riebalo ant lipdinio. Yra valiklis spec. prieš lakavimą valyti skirtas.
Arba kai po kokių metų įgauna lipnumą lakuoti dirbiniai, tai labai galimas daiktas, kad ne lakas blogas, o lipdinys netinkamai sukietintas ( per žema temperatūra, per trumpas 'kepimas' )
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Del netinkamumo tai pirkau specialiai modelinui skirta - Cernit berods vadinasi. Blizgu turiu Sculpey, tai jis puikiai viska lakuoja, o vat tas matinis s... Gal ir MAGIC tiesa, bet kepiau l.ilgai (per du kartus) tai per mazai but negalejo, nebent per daug smile.gif
Bandysiu slifuoti:)
Atsakyti
Kai nuslifuosi - nuriebalink, tikrai geriau laikysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 10 16, 09:23)
Man tai sitas patiko:

O kur jo galima butu isigyti? Reiketu pamegint. Man tas purskiamas patinka, tik truputi nepatogu, reik atlikt viska gerai vedinamoj patalpoj
Atsakyti
As kazkada Silversityje pirkau, bet dabar jie nebeprekiauja dekupazo priemonemis. Reiketu ziureti, kas prekiauja Rayher prekemis.
Atsakyti
man regis maciau Vilniau CUP'e 5 aukste kur yra rankdarbiu priemoniu parduotuve, sitokio lako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 16, 14:42)
man regis maciau Vilniau CUP'e 5 aukste kur yra rankdarbiu priemoniu parduotuve, sitokio lako smile.gif

Tiksliai, buvau apie ji pamirsusi doh.gif
Atsakyti
Aciu merginos, reik paieskot
Atsakyti