Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

QUOTE(mijaka @ 2012 11 22, 10:33)
svajojau kada nors suprast kaip daromas toks sukūrys ar saulutė... prieš porą savaičių netyčia pati išmokau biggrin.gif ir net supratau kaip 'valdyt' spalvas, kad gautum tai ko nori, o ne siurprizą smile.gif

thumbup.gif geeeeeras bigsmile.gif )) Va tau ir "netyčinis" technikos atradimas drinks_cheers.gif

pasakok - kaip gi, kaip gi ten tai gimsta?? Ir plz foto reportažą 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nezinau kaip Mijaka daro, bet as esu dariusi taip: su svirkstu ispaudziu plona desryte,aisku, dedu kelias spalvas,tada ta juostele suki ant pagrindo o susukus darbuojies peiliuku kaip ir technikoj mokume game.Tiesa, spalvu valdyt tai dar nemoku smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 11 20, 16:48)
Margareta, o kur matai info apie mokytojus? smile.gif

o va kas liečia mokslus, senai noriu paklaust - ar jūs norėtumėt pasimokyt pas kokį žymų polimerinio molio meistrą? smile.gif ar turit tokį poreikį....
aš pvz. niekad netroškau jokių kursų ir mokslų, ir net ir dabar...net jei atvažiuotų į LT, net jei į mano miestą, net jei bilietai nebrangūs būtų - vargu ar eičiau g.gif kažkoks noras visko mokytis pačiai, o ne aklai kartot kitų išrastas technikas... ir tokia baimė, kad jei nueisiu - tai pasąmoningai įtakos ir keis mano kūrybą doh.gif biggrin.gif aš turbūt polimermeistrofobiją turiu laugh.gif

Aš tai laaabai norėčiau, nes manau, kad tai niekaip neįtakoja asmeninės saviraiškos, spalvų, formų pojūčio, o tiesiog padėtų greičiau suprasti tai kas jau atrasta, taip sakant kam išradinėti dviratį iš naujo, klysti vėl bandyti, gadinti medžiagas, jei tas dviratis jau yra išrastas mirksiukas.gif
O tai LT būna tokių kursų? g.gif

O dėl autorystės, aš va padariau naujus auskariukus, kuriuos ilgai nešiojausi galvoje, dariau lipdžiau, tikrai niekur nieko panašaus nemačiau, pirmą kart užsidėjus nuėjau į gimtadienį ir ten pamačiau moterį su tokio pat tipo, tik pas ją buvo ne kačiukai o meškiukai doh.gif mu buvau tiesiog šokiruota, kad gali taip sutapti, toks mažas tas pasaulis:)
Va mano katinukai (tik aš fotografuoti dar labai nemoku...
user posted image
7. Auskariukai katinukai by AJpapuosalai, on Flickr
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 11 22, 10:13)
pvz ziuriu ji skaitys paskaita/seminara tema "Good, Better, Best (subtitle: never let it rest, til your good is better and your better best')"  thumbup.gif noreciau tikrai  biggrin.gif

o kur vyks ? smile.gif važiuok bigsmile.gif

QUOTE(dita0506 @ 2012 11 23, 19:52)
mijaka labai gražu. Tai papasakok jei nesunku kaip darei

ačiū smile.gif manau, kad padarysiu pamokėlę ir įdėsiu į youtube greitu metu thumbup.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 11 23, 20:16)
pasakok - kaip gi, kaip gi ten tai gimsta?? Ir plz foto reportažą  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

būtinai smile.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2012 11 23, 20:26)
Nezinau kaip Mijaka daro, bet as esu dariusi taip: su svirkstu ispaudziu plona desryte,aisku, dedu kelias spalvas,tada ta juostele suki ant pagrindo o susukus darbuojies peiliuku kaip ir technikoj mokume game.Tiesa, spalvu valdyt tai dar nemoku smile.gif

su švirkštu super mintis thumbup.gif bet tai kaip tau lygiai gavosi karoliukai bigsmile.gif turint omeny, kad nuo jų pjaustei kaip supratau

QUOTE(almukass @ 2012 11 24, 11:18)
O tai LT būna tokių kursų?  g.gif

nesidomėjau tiksliai, bet manau, kad nebūna smile.gif o šiaip, susirinkus grupei entuziastų, galima ir pasikviest kokį meistrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 11 24, 16:14)
o kur vyks ? smile.gif važiuok  bigsmile.gif
ačiū smile.gif manau, kad padarysiu pamokėlę ir įdėsiu į youtube greitu metu  thumbup.gif
būtinai smile.gif
su švirkštu super mintis  thumbup.gif bet tai kaip tau lygiai gavosi karoliukai  bigsmile.gif  turint omeny, kad nuo jų pjaustei kaip supratau
nesidomėjau tiksliai, bet manau, kad nebūna smile.gif o šiaip, susirinkus grupei entuziastų, galima ir pasikviest kokį meistrą smile.gif

Amerikoj vyks, nevaziuosiu - man ne pakeliui biggrin.gif

buna ir Europoj tokiu seminaru, polimerinio molio meistru suvaziavimu... siaip pasikviesti galima, bet nepigiai kainuos, jiem reikai apmoketi keliones islaidas ir pan. reik organizuoti tada Europos mastu

pvz: Kaunas - Europos polimerinio molio kulturos sostine biggrin.gif

reik cia ikurti kokia gildija, ten turetume literaturos, video, renktume susitikimus, parodas. naryste butu mokama pvz susimoki uz metus smile.gif uz tuos pinigus butu galima isigyti knygu, DVD ir nariams leisti skolintis/nuomotis. ne nariams - brangiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 11 24, 16:14)

su švirkštu super mintis  thumbup.gif bet tai kaip tau lygiai gavosi karoliukai  bigsmile.gif  turint omeny, kad nuo jų pjaustei kaip supratau

Reiskias yra dar kazkoks budas,be svirksto biggrin.gif Aha, apipjausciau jau ant karoliuko,aisku pasikraipe bet paskui tarp delnu palygini, rastas nuo to nenukencia.
Atsakyti
bandysiu nupasakot savo būdą, nors žodžiais man sunku....lengviau foto, bet nežinau tiksliai kiek užtruksiu su ta pamokėle, ypač kai prieškalėdinė karštligė jau prasidėjus biggrin.gif

Tai yra 'hidden magic', va čia tiksliausiai parodyta esmė...ant šio pagrindo padarom atspaudą ir nupjaustom viršutinį plonytį sluoksnį. Gaunasi super..tik darbelio daug kol tuos spalvų perėjimus padarai... Sukūrėliai gaunasi atspaudus štai tokią tekstūrą (tą rutulį), nors aš iš jos kelis kitokius atspaudus pasidariau iš polimerinio molio, taip patogiau nei visą tą lapą spaust...o šiaip galima ir pasigamint savarankiškai drinks_cheers.gif
user posted image

ir gaunasi štai kas biggrin.gif
user posted image

o toliau reikia eksperimentuot su spalvom, su 'makaronų' didžiu, kiekiu ir t.t. ir pan. smile.gif

o čia su kitokiom tekstūrom bandymai :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 11 24, 18:23)
Tai yra 'hidden magic',

labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 11 24, 18:23)
bandysiu nupasakot savo būdą, nors žodžiais man sunku....lengviau foto, bet nežinau tiksliai kiek užtruksiu su ta pamokėle, ypač kai prieškalėdinė karštligė jau prasidėjus biggrin.gif

thumbup.gif principas labai panasus i ta, apie kuri pasakojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 11 24, 17:23)

Labai grazus darbai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 11 24, 18:46)
labai gražu  thumbup.gif

ir paprasta bigsmile.gif ačiū smile.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2012 11 24, 19:01)
thumbup.gif principas labai panasus i ta, apie kuri pasakojau thumbup.gif

joooo, o dabar galvoju, kad dar praprsčiau būtų tiesiog vieną tokią dešrą su spalvos perėjimu (arba be) tiesiog ratu susukt ir nupjaut virštuinį sluoksnį, be jokių atspaudų bigsmile.gif vajei kaip lengva......bet nebūčiau sugalvojus, jei nebūtų kalbos apie švirkštą (kurio š beje per visus tuo metus taip ir neįsigijau....), bandom bigsmile.gif

QUOTE(Vetute @ 2012 11 24, 19:01)
Labai grazus darbai  4u.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti
Labas merginos, senai beuzsukes cia buvau, bet va atsiverciu paziuriu o gi superiniu darbu pridare esat smile.gif Saunuoles, (gal ir saunuolis koks atsirado, nz)... biggrin.gif
Kazkaip ir as norejau pasirodyt, bet ziuriu kad nuklydau jau nebe i polimerini moli o i akmenuku pasauli, nebelabai ka yra parodyt.. Bet pakapstes israusiau kelis darbelius tai pagyvinsiu tema keliais paveiksliukais smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Aisku polimerinis molis man labiau patinka nei akmenukai, del spalvu pasirinkimo ir idomesniu formu.. Bet pas mus visuomene ispindejus.. Jei pasakai kad cia ne akmuo tai iskarto: aj neakmuo butu akmuo tai susidomeciau ir pan.. Nors pries tai aikciojo kaip grazu... Zodziu pasiguodziau biggrin.gif
Atsakyti