Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

oho, kokie šaunūs darbeliai, reiks iš jūsų pasimokyti ir bandyti tokius margumynus daryti su paprastu moliu ir pigmentais. gal yra kokia nuoroda kur trumpai, paprastai ir aiškiai parodyta kaip meistraut tuos margumynus? smile.gif
Atsakyti
SagiuManija suuuuuper, o žinai, aš irgi už tai, kad dėtum tikrus akmenėlius ax.gif vielutės raitymai pas tave tobuli wub.gif thumbup.gif: kuo toliau tuo gražiau....thumbup.gif: o su sidabrine viela dirbi ? va, tau tiktų su sidabriniu moliu pažaist, gal bandei?
Papildyta:
va ir pažiūrėjau FB, tikri super su akmenėliais thumbup.gif: gal jau mesk tuos molinius karoliukus irnesakyk.gif nebent kokią stambesnę detalę iš molio gražu būtų, bet jei karoliukas, tai renkantis tarp molinio ir akmeninio - nugali akmuo visada ax.gif bent jau man taip atrodo...
Atsakyti
Mijaka,na jusu darbeliai labai originalus ir labai labai grazus.Superinis kabliuku "primontavimas"prie auskariuko pagrindo.Anksciau mergaites kalbejo apie autoryste,tikiuosi nesupyksit jei pasiskolinsiu sia ideja smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Murdeko @ 2012 11 24, 22:54)
oho, kokie šaunūs darbeliai, reiks iš jūsų pasimokyti ir bandyti tokius margumynus daryti su paprastu moliu ir pigmentais. gal yra kokia nuoroda kur trumpai, paprastai ir aiškiai parodyta kaip meistraut tuos margumynus? smile.gif

kurie čia būtent margumynai ? smile.gif jeigu mano paskutiniai, tai bandykit ieškoti 'hidden magic tutorial' ar kažkas panašaus. Tokio vieno tikslaus, trumpo ir paprasto aš nežinau, bet iš visų visuma susidaro smile.gif tik nežinau ar tai pavyktų su paprastu moliu ir pigmentais, eksperimentuokit smile.gif

QUOTE(dianabu @ 2012 11 25, 22:44)
Mijaka,na jusu darbeliai labai originalus ir labai labai grazus.Superinis kabliuku "primontavimas"prie auskariuko pagrindo.Anksciau mergaites kalbejo apie autoryste,tikiuosi nesupyksit jei pasiskolinsiu sia ideja smile.gif .

ačiū smile.gif aišku galit naudot idėją, jokio stebuklo čia nėra smile.gif
Atsakyti
oi kokie cia grazus pas jus darbeliai, grazu ziureti ir as noreciau ismokti ko nors panasaus bet neisivaizduoju nuo ko reiktu pradeti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistuks: 26 lapkričio 2012 - 22:53
QUOTE(Aistuks @ 2012 11 26, 23:53)
oi kokie cia grazus pas jus darbeliai, grazu ziureti ir as noreciau ismokti ko nors panasaus bet neisivaizduoju nuo ko reiktu pradeti

Nuo to,kad reiktu isigyte bent keleta spalvu modelino smile.gif
Atsakyti
o del mokymosi pas meistrus turiu irgi nuomone smile.gif
naudingiau butu susirinkti su mergaitem jau uzsiimanciom modelinu ilgokai, ir pasidalinti idejomis mintimis ir patirtimi. Ir toks budas butu naudingesnis, o ir pigesnis , nes pas meistra, kuris aisku ne butinai, bet dazniausiai iki galo neatskleidzia savo paslapciu) kaip ir uzveda ant kelio... bet toliau jau pats isdirbk ranka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2012 11 27, 14:02)
o del mokymosi pas meistrus turiu irgi nuomone smile.gif
naudingiau butu susirinkti su mergaitem jau uzsiimanciom modelinu ilgokai, ir pasidalinti idejomis mintimis ir patirtimi. Ir toks budas butu naudingesnis, o ir pigesnis , nes pas meistra, kuris aisku ne butinai, bet dazniausiai iki galo neatskleidzia savo paslapciu) kaip ir uzveda ant kelio... bet toliau jau pats isdirbk  ranka smile.gif

Ši mintis irgi superinė thumbup.gif
Aš dar turiu klausimą dėl šlifavimo - kaip jūs šlifuojate, kad neliktų nubraižymų? Aš jau pasiėmusi lyg ir švelnų popierių, bet ant tamsesniu spalvų šlifavimas baisiai matosi ir net nulakavus jis lieka:( Ką aš ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2012 11 27, 14:03)
Ši mintis irgi superinė thumbup.gif
Aš dar turiu klausimą dėl šlifavimo - kaip jūs šlifuojate, kad neliktų nubraižymų? Aš jau pasiėmusi lyg ir švelnų popierių, bet ant tamsesniu spalvų šlifavimas baisiai matosi ir net nulakavus jis lieka:( Ką aš ne taip darau?

kas yra tas svelnus popierius? smile.gif nuo kokio pradedi ir kokiu uzbaigi geriau papasakok.
Atsakyti
sveikos merginos, neseniai pradejau dirbti su modelinu ir pirmas darbelis dekoravau vaikisku irankiu rinkinuka vandenyno tema wink.gif dar turiu tokias plastikines formeles (http://www.veriniams.lt/formeles-fimo-kriaukles-p-12819.html ), i kurias reikia iminkyti modelina, bet kaip isimt gal pasakysit, nes kai modelinas minkstas ji sunku isimt nesugadinus, o aprasymo neturiu nes drauge atidave be jo.
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2012 11 28, 10:42)

As formele pabarstau krakmolu ir lengvai nesusigadadines issiima
Atsakyti
[QUOTE][quote=Vetute,2012 11 28, 14:27]
As formele pabarstau krakmolu ir lengvai nesusigadadines issiima
[/quote]
dekui, bandysiu wink.gif
Atsakyti