Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

Dianabu, labai grazus ziedas thumbup.gif Net nesitiki, kad jis is modelino smile.gif
Atsakyti
puiku thumbup.gif tik ar cia ziedas? o gal apyranke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2013 01 08, 01:15)
puiku  thumbup.gif tik ar cia ziedas? o gal apyranke?  g.gif

labai gražu smile.gif
Bet ir man rodosi kad apurankė smile.gif

nagi greičiau išduok paslaptį ir kelk daugiau foto, kad aiškiau matytųsi smile.gif) O tai smalsumas ... kankina mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal ir apyranke... Ir kodel man susiviete, kad ten ziedas g.gif Nesvarbu kas, svarbu, kad vis vien grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianabu @ 2013 01 07, 20:25)
Sveikutes.Pasirodau ir assu savo darbeliais.[url=http://www.radikal.ru]

Labai labai gražus darbelis thumbup.gif

Rodausi ir aš:
user posted image
Rinkinukas futbolp tema:) by AJpapuosalai, on Flickr

Ir dar noriu paklausiti - o ant ko jus darote tas veriames apyrankes? Tokias kaip mano šitam foto, aš padariau ant paprastos vielutes, tai ji man jau nutrūkusi buvo:(
Atsakyti
QUOTE(pievu.medus @ 2013 01 07, 11:27)
Sveikos merginos, as vietoj pastelės ar pieštukų kartais naudoju ir paprastus akių šešėlius. Yra visai nebrangių tam tinkamų, ir spalvų pasirinkimas nemažas.

drinks_cheers.gif aš irgi akių šešėlius naudoju praktiškai kiekviename darbe, tonavimui, pigius ruby rose berods didziule palete, gal 5 lt mokėjau hihihi.gif atrodo ne ka prasčiau už brangias blizgias pudras

QUOTE(dianabu @ 2013 01 07, 18:25)
Sveikutes.Pasirodau ir assu savo darbeliais

kažkas gražaus, tik aš irgi nesupratau kas tai smile.gif

almukass, o nenori ant gumos suvert tokio tipo apyrankės? smile.gif man tai tos vielutės nelabai saugios atrodo smile.gif
Atsakyti
smile.gif jei jau but detektyvu tai fone yra kazkas megzta. Tai as pagal mezginio akuciu diduma sumasciau, kad ziedas negali buti smile.gif ax.gif

Almukass, as irgi patarciau ant gumos verti, nes vielute su laiku padaro didesnes skilutes modeline, nes kieta, ir nesiojant nepraktiska. Buna tokios permatomos, gana tvirtos gumos. Manau mijaka teisi del saugumo g.gif
Atsakyti
Tą naują modeliną ir aš bandžiau. Pradžia buvo vasarą, na galvojau nuo karščio jis taip skysta man, rudenį vistiek skystas, nium žiemą pečius šildo ir vėl jam per karšta smile.gif Tinka lipdyti didesniems papuošaliukams kaip pagrindas, o su kitu modelinu nelabai tinka, nebent Pardo, nes jis man toks minkštesnis.
Atsakyti
Aciu mergaites,tai tikrai yra apyranke.As su gumute nebedarau,nes ji issitampo po kiek laiko.Radau kitoki sprendima.
user posted image
user posted image,Zinoma,sita varianta naudoti geriausia prigludusioms prie rankos apyrankems.
Atsakyti
dianabu, labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mijaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dianabu @ 2013 01 08, 19:27)
As  su gumute nebedarau,nes ji issitampo po kiek laiko.Radau kitoki sprendima.

Ir sprendimas genialus, ir labai gražu, ir estetiška, ir funkcionalu thumbup.gif
Atsakyti