Nu is kur vargsui zmogeliui zinot viska siam pasauli

QUOTE(*MAGIC* @ 2012 12 27, 02:04)
Pasidrožkit pieštukų šerdies, ....
Na matai, Magic, tau patinka drožti tas pieštukų šerdeles. O man - NE.
Man asmeniškai irgi pastelės mielesnės- ir spalvas geriau maišyti, ir smagiau dirbasi. Tai mano asmeninė ir patirtis ir nuomonė. Be to jas galima ne vien modelinui, bet ir dekupažui naudoti įtrinti dvikomponenčio skeldėjimus.
.

Na o pastelės- pasidėjau savo rankdarbyne, vaikui pasakyta, kad tai - TIK MAMOS, ir neliečia.
Užtat spalvoti pieštukai - naminis vietinis "komunizmas", tipo - "radau, reiškia mano". Ir jie "kažkodėl tai" pamiršta grįžti į vietą ar net iš mokyklos "nevisada pareina"

QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 12 27, 11:30)
Na matai, Magic, tau patinka drožti tas pieštukų šerdeles. O man - NE.
Man asmeniškai irgi pastelės mielesnės- ir spalvas geriau maišyti, ir smagiau dirbasi. Tai mano asmeninė ir patirtis ir nuomonė. Be to jas galima ne vien modelinui, bet ir dekupažui naudoti įtrinti dvikomponenčio skeldėjimus.
.
Be to, nevisada juk namuose "lyšnų" sugadinimui galima atrasti tų pieštukų.
Na o pastelės- pasidėjau savo rankdarbyne, vaikui pasakyta, kad tai - TIK MAMOS, ir neliečia.
Užtat spalvoti pieštukai - naminis vietinis "komunizmas", tipo - "radau, reiškia mano". Ir jie "kažkodėl tai" pamiršta grįžti į vietą ar net iš mokyklos "nevisada pareina"
.

tiesiog

nors neturiu ir nenaudoju nei pastelių, nei pieštukų spalvotų rasčiau greit....bet taip smagiai paskaičiau komentarą

o į temą - papasakokit plačiau apie tą keramikos efektą

QUOTE(mijaka @ 2012 12 27, 18:36)
Sitam puslapyje pademonstruota kaip isgaunamas tas efektas

http://www.polymercl...micPendant.aspx
QUOTE(Vetute @ 2012 12 27, 20:00)
ačiū, Vetutė

pasirodo, kad jį naudojau net nežinodama, kad tai vadinama keramikos efektu

tiesa, aš bandžiau tik su tais 'alcohol ink'
Man neistirpo tos piestuku sirdeles
Kaip pridroziau smulkiom kruopytem taip ir liko jos.

Mijaka, super pamokele
Aciu

QUOTE(mijaka @ 2012 12 29, 20:37)
padariau pagaliau savo žadėtą hipnotizuojančių sukūrėlių pamokėlę

prašom, nėr už ką
galvoju apie ką sekantį filmuką daryt
užkabino

QUOTE(o-pa-pa @ 2012 12 26, 19:29)
galėčiau užsakyti
mijaka super pamokele