Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

Nu is kur vargsui zmogeliui zinot viska siam pasauli verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 27 gruodžio 2012 - 10:49
QUOTE(*MAGIC* @ 2012 12 27, 02:04)
Pasidrožkit pieštukų šerdies, ....

Na matai, Magic, tau patinka drožti tas pieštukų šerdeles. O man - NE.
Man asmeniškai irgi pastelės mielesnės- ir spalvas geriau maišyti, ir smagiau dirbasi. Tai mano asmeninė ir patirtis ir nuomonė. Be to jas galima ne vien modelinui, bet ir dekupažui naudoti įtrinti dvikomponenčio skeldėjimus.
.
mirksiukas.gif Be to, nevisada juk namuose "lyšnų" sugadinimui galima atrasti tų pieštukų.
Na o pastelės- pasidėjau savo rankdarbyne, vaikui pasakyta, kad tai - TIK MAMOS, ir neliečia.
Užtat spalvoti pieštukai - naminis vietinis "komunizmas", tipo - "radau, reiškia mano". Ir jie "kažkodėl tai" pamiršta grįžti į vietą ar net iš mokyklos "nevisada pareina" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 12 27, 11:30)
Na matai, Magic, tau patinka drožti tas pieštukų šerdeles. O man - NE.
Man asmeniškai irgi pastelės mielesnės- ir spalvas geriau maišyti, ir smagiau dirbasi.  Tai mano asmeninė ir patirtis ir nuomonė. Be to jas galima ne vien modelinui, bet ir dekupažui naudoti įtrinti dvikomponenčio skeldėjimus.
.
mirksiukas.gif  Be to, nevisada juk namuose "lyšnų" sugadinimui galima atrasti  tų pieštukų.
Na o pastelės- pasidėjau savo rankdarbyne, vaikui pasakyta, kad tai - TIK MAMOS, ir neliečia.
Užtat spalvoti pieštukai - naminis vietinis "komunizmas", tipo - "radau, reiškia mano". Ir jie "kažkodėl tai" pamiršta grįžti į vietą ar net iš mokyklos "nevisada pareina"  doh.gif

tiesiog thumbup.gif postas thumbup.gif biggrin.gif

nors neturiu ir nenaudoju nei pastelių, nei pieštukų spalvotų rasčiau greit....bet taip smagiai paskaičiau komentarą lotuliukas.gif

o į temą - papasakokit plačiau apie tą keramikos efektą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 12 27, 18:36)
o į temą - papasakokit plačiau apie tą keramikos efektą  bigsmile.gif

Sitam puslapyje pademonstruota kaip isgaunamas tas efektas wink.gif
http://www.polymercl...micPendant.aspx
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2012 12 27, 20:00)
Sitam puslapyje  pademonstruota kaip isgaunamas tas efektas wink.gif
http://www.polymercl...micPendant.aspx

ačiū, Vetutė 4u.gif
pasirodo, kad jį naudojau net nežinodama, kad tai vadinama keramikos efektu smile.gif
tiesa, aš bandžiau tik su tais 'alcohol ink'
Atsakyti
Man neistirpo tos piestuku sirdeles verysad.gif Kaip pridroziau smulkiom kruopytem taip ir liko jos.
Atsakyti
o-pa-pa, pieštukai gal naujoviški hihihi.gif o ką tu tiksliai nori padaryt? gal kitokių būdų yra

padariau pagaliau savo žadėtą hipnotizuojančių sukūrėlių pamokėlę smile.gif štai čia - PAMOKĖLĖ
Atsakyti
Mijaka, super pamokele thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 12 29, 20:37)
padariau pagaliau savo žadėtą hipnotizuojančių sukūrėlių pamokėlę smile.gif

drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrr dideliausias A Č I Ū thumbup.gif
Atsakyti
prašom, nėr už ką biggrin.gif galvoju apie ką sekantį filmuką daryt g.gif užkabino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2012 12 26, 19:29)
Bet neturint tos spec. banko korteles uzsisakyt paciai neimanoma  verysad.gif o kaip noreciau

galėčiau užsakyti
Atsakyti
mijaka super pamokele thumbup.gif
Atsakyti