Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

QUOTE(Iruta @ 2013 02 14, 13:29)
Matosi, kad Nuotaikinga nesužalota technologijų, tai ir nežino apie Angry Birds  thumbup.gif

lotuliukas.gif ))))))))))))))))) thumbup.gif na ir prijuokinai lotuliukas.gif ))))))))
Pasirodo žinau - tik mano mažasis jau "išaugo" iš šitų birds lotuliukas.gif ))) o anūkams dukra dar neleidžia nei žaidimus žaisti, nei filmukus (jei tokie yra) žiūrėti. Ten tokia totali cenzūra, kad net mane stebina thumbup.gif (gera prasme)

Na OK. Apsirikau blush2.gif , bet padaryti kažką velykinio, panaudojus paukštuko darymo idėją, galima thumbup.gif
Atsakyti
Warinex idomus tavo auskariukai
c ataner labai grazu,bet jei tai pirmieji zingsneliai,tai koki grozi kursi kai zengsi,pavyzdziui, desimta zingsni. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 02 14, 12:49)
lotuliukas.gif )))))))))))))))))  thumbup.gif  na ir prijuokinai  lotuliukas.gif ))))))))

Nu va, nors nuotaiką Nuotaikingai pakėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianabu @ 2013 02 15, 18:29)
c ataner labai grazu,bet jei tai pirmieji zingsneliai,tai koki grozi kursi kai zengsi,pavyzdziui, desimta zingsni. mastau.gif

Ačiū dianabu, malonu, kai profės gerai įvertina pradedančiųjų darbą. Tikiuosi dešimtas žingsnis nebus prastesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2013 02 12, 15:17)
bigsmile.gif as taip pat nuo stalo irankiu pradejau. Man tai labai patiko pats procesas smile.gif Tik labai mazai radau info apie juos. Ar modelina klijavai prie irankiu ar tik apsukai "juostele"?

neturejau kliju tai pabandziau neklijavus gal nenukris biggrin.gif o pats procesas tai patiko

QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 02 13, 10:51)
Aistuks, labai gražūs įrankiai. Manau kad mergytė tikrai jais labai  džiaugsis ir su malonumu valgys košę ar kotletuką smile.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
Grazus auskariukai, cia su kuo tas duobutes isgavai? su druska? ar dar su kazkuo kitu smile.gif

c_ataner - labai grazus pakabukai, dailuciai tokie man iki tokiu dar toli grazu as dar pasipraktikuosiu ant sauksteliu smile.gif prisipirkau modelino su akcija "hobi centras" uzsukau tai uz vieno kaina du isejo gavosi po 3.50 lt
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 02 14, 13:19)
warinex, o-pa-pa ačiū, kad pastebėjote  4u.gif Tai mano pirmieji žingsneliai  rolleyes.gif

Oho pirmieji zingsneliai. Mano ir vieni is pirmųjų. Iki profesorius dar labai toli šviečia.
Papildyta:
QUOTE(dianabu @ 2013 02 15, 18:29)
Warinex idomus tavo auskariukai

smile.gif man ir rodos, kad įdomus: ) pavasariui: )
Papildyta:
QUOTE(Aistuks @ 2013 02 16, 09:49)
Grazus auskariukai, cia su kuo tas duobutes isgavai? su druska? ar dar su kazkuo kitu  smile.gif

c_ataner - labai grazus pakabukai, dailuciai tokie man iki tokiu dar toli grazu as dar pasipraktikuosiu ant sauksteliu smile.gif prisipirkau modelino su akcija "hobi centras" uzsukau tai uz vieno kaina du isejo gavosi po 3.50 lt

Be mano auskaru daugiau nera, tai klausimas turbūt man:) Ne , ne su druska. Visur skaičiau, kad isvolioje stadijoje ir kepa. Ar ne taip? Man taip nesigauna. Aš isvolioju druskoje ir dar nekeptus kamuoliuką dedu i vandenį ir tik tada kepu.
Atsakyti
QUOTE(warinex @ 2013 02 16, 12:22)
Ne , ne su druska. Visur skaičiau, kad isvolioje stadijoje ir kepa. Ar ne taip? Man taip nesigauna.  Aš isvolioju druskoje ir dar nekeptus kamuoliuką dedu i vandenį ir tik tada kepu.

Kodėl nesigauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruta @ 2013 02 16, 15:52)
Kodėl nesigauna?  g.gif

Perskaičiau ką parašiau... tiksliau ismanusis parašė už mane...biggrin.gif
Nesigauna tos skylutės nuo druskos... Atrodo druska normaliai prilipusi būna.
Atsakyti
Na as nieko nezinau tai ir idomu kaip cia daroma kazkur skaiciau kad su druska o koks procesas kaip su ja ten dirbti nezinau. O tie lavos kamuoliukai ir panasiai daromi ar ne?
Atsakyti
Reikia rupios druskos ir gerai įspaust. Tada kuo puikiausiai gaunasi ala lava mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pagaliau radau norima temute.
Gal kuri man pagelbetu? blush2.gif Noriu padaryti suneliui irankius, esu visai zalia siame reikale blush2.gif idomu nuo ko reikia pradeti, kokiu priemoniu reikia ir kokia visa eiga?? ax.gif esu kazkiek gabi visokiems rankdarbiams, norisi isbandyti kazka naujo, ypac, kai zinai jog tai bus savo pacios vaikui ax.gif
Gal kuri nutars pagelbeti, buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti