Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

QUOTE(grazinasp @ 2013 02 17, 23:42)
Sveikos 4u.gif
Pagaliau radau norima temute.
Gal kuri man pagelbetu? blush2.gif  Noriu padaryti suneliui irankius, esu visai zalia siame reikale blush2.gif  idomu nuo ko reikia pradeti, kokiu priemoniu reikia ir kokia visa eiga?? ax.gif esu kazkiek gabi visokiems rankdarbiams, norisi isbandyti kazka naujo, ypac, kai zinai jog tai bus savo pacios vaikui ax.gif
Gal kuri nutars pagelbeti, buciau be galo dekinga 4u.gif

http://marunich.ru/news/del_lojka

http://www.youtube.c...h?v=hneOTvCIEKM

Atsakyti
QUOTE(Iruta @ 2013 02 17, 15:53)
Reikia rupios druskos ir gerai įspaust. Tada kuo puikiausiai gaunasi ala lava  mirksiukas.gif

o kai iskepa kaip poto ta druska istraukti? ar jin istirpsta bekepant?
Atsakyti
QUOTE(Aistuks @ 2013 02 18, 12:12)
o kai iskepa kaip poto ta druska istraukti? ar jin istirpsta bekepant?

taigi inernete pilna filmukų kaip tai daryti, pasižiūrėk.
Druska tokioje temperatūroje išsilaiko nepakitusi. Palyginimui: kei kepama žuvis druskoje, juk kepa didesnėje nei modelino kepimo temperatūroje, ir jai neikas nepasidaro.

O visi iškepti su druska darbeliai paskui pamerkiami į vandenį, ir druska ištirpsta. O tose vietose lieka tuščios ertmės.
Smulkesnė druska - smulkesnis porėtumas, stambesnė druska - kaip sūryje skylės didesnės.
Bet apie tai ankstesnėse temose viskas aprašyta ir apkalbėta. Temų pilnų dar mažai, permesk akimis ir kas svarbu, net gali susikonspektuoti į kokius užrašus. Visos pradžioje taip darėme.

Merginos, eksperimentuokite, galvokite ir prisiminkite mokyklos lygio fiziką ir chemiją. Ten - daug "suflerių" thumbup.gif puikiausiai pritaikomų rankdarbiuose

Kas norite dekoruoti stalo įrankius - labai paprastutė pamokėlė kaip padaryti " šokokadines" rankenėles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 18 vasario 2013 - 12:10
skaityti skaiciau ankstesnes temeles bet dar kol neturejau modelyno tai ir i galva tada tikriausiai informacija nelindo lotuliukas.gif labai aciu ir uz tokia trumpa informacija uzteko, pagavau prasme smile.gif o i ankstesnes temeles reiks dar ilyti ir pasiskaitineti ax.gif
o del fizikos ir chemijos tai ji man niekad nepatiko ir vyresnese klasese as jos nebepasirinkau ir nebeteko mokintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruta @ 2013 02 17, 15:53)
Reikia rupios druskos ir gerai įspaust. Tada kuo puikiausiai gaunasi ala lava  mirksiukas.gif

Viska taip ir darau, bet aš nelemtą modelina idėjų i vandenį ir pasidaro lava, tada kepu: )
Atsakyti
user posted image

Taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(warinex @ 2013 02 18, 13:08)
Viska taip ir darau, bet aš nelemtą modelina idėjų i vandenį ir pasidaro lava, tada kepu: )

O aš darau atvirkščiai wink.gif
Atsakyti
Kai iskepi,imeti i vandeni ir jei druska neistirpo visada gali patrint kokiu nebenaudojamu dantu sepetiku kol istirps.O,siaip,su labai rupia druska nelabai graziai gaunasi,nes visos skylutes gaunasi dideles.As,asmeniskai naudoju ivairiu drusku misini ir gaunasi super
user posted image
Atsakyti
gal galite kuri pasufleruoti kaip isgauti grazias raides is modelino blush2.gif noriu ant stalo irankiu dailiu raideliu bigsmile.gif dabar raitau is modelininio makarono, bet jos tokios sleivos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2013 02 19, 18:35)
dabar raitau is modelininio makarono, bet jos tokios sleivos [/color] schmoll.gif

Nauadojamas toks arba panašus įrankis
user posted image
Atsakyti
Ikvepimas pagaliau pabudo is ziemos miego smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetute: 19 vasario 2013 - 19:25
Super vetute,labai grazu. smile.gif
Atsakyti