Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

QUOTE(lialkaa @ 2012 06 29, 14:01)
Sveikos  4u.gif
kogero susirgau dar viena liga...  doh.gif vyras isprotes arba mane is namu isvarys  doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif ))) Sveika atvykusi į "palatą" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2012 06 29, 14:01)
Sveikos  4u.gif
kogero susirgau dar viena liga...  doh.gif vyras isprotes arba mane is namu isvarys  doh.gif  lotuliukas.gif

vakar iskepau karoliukus, viskas isejo kaip ir neblogai, tik va tas slifavimas...  schmoll.gif  slifavau su smulkiu svitriniu popieriumi, bet man jis subraize karoliuka ir liko balti ruoziukai..  doh.gif  ir dar... su kuo jus poliruojate?

o kokio grubumo slifavimo popieriumi slifavote? siaip tai, kad nesimatytu baltu dryzeliu, reikia nuosekliai, pereti nuo grubesnio link svelnesnio slifavimo popieriaus. mano sistema tokia 400>600>800>1000>1200>1500>2000 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 06 29, 16:46)
...

Margareta, man tavo antros mergytės vardukas labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 06 29, 17:42)
Margareta, man tavo antros mergytės vardukas labai gražus smile.gif

Ačiū biggrin.gif lietuviškas ax.gif reiškia žaluma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 06 29, 16:46)
o kokio grubumo slifavimo popieriumi slifavote? siaip tai, kad nesimatytu baltu dryzeliu, reikia nuosekliai, pereti nuo grubesnio link svelnesnio slifavimo popieriaus. mano sistema tokia 400>600>800>1000>1200>1500>2000  ax.gif

nezinau kokio... blush2.gif na bet jis tikrai smulkus blush2.gif reikes nulekti iki senuku ir paziuret kokiu ju ten buna.., siaip man viskas lygiai, graziai gavos, tik antspaudai like, norejau nuslifuot..
dabar pagalvojau : jeigu lipdyciau su pirstinem, gal maziau antspaudu butu? g.gif
ir dar... ar butinai reikai lakuoti? unsure.gif as nulakavau su blizgiu laku, bet man graziau buvo nelakuoti...
Atsakyti
Tikrai taip su pirstinem antspaudu nelieka, bet as nemegstu pirstiniu, tai nusikerpu tik pirstukus rolleyes.gif
O dar galima pries kepant dirbini isglostyt, tada irgi antspaudu nelieka, kartais beglostant darbeli jis issimurzina tai tada irgi padeda svitrinis.
Lakavimas tai cia skonio reikalas, kartais galima darbeli nupoliruoti iki blizgesio http://www.thezenofm...Tutorial_6A.jpg
o kartais galima ir nieko nedaryti.
Dar buna matiniai lakai ax.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad glostymai padeda, tik man tada spalvos susimaise virsutiniame sluoksnyje doh.gif o gal per stipriai glosciau.. blush2.gif
siandien bandysiu dirbti su pirstinem ir be jokiu laku ax.gif
aciu visoms uz konsultacija biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Va ta ir turejau omeny, kai per daug paglostai tai susilieja spalvos. Tai tada iskeptus darbelius gerai yra pasveist su paciu smulkiausiu svitriniu mirksiukas.gif ir visas susimurzinimas nusisveicia.
Ai pamirsau dar parasyt, kad man patinka svitrint suslapintu svitriniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte: 02 liepos 2012 - 11:33
Laba. Pasirodysiu vėl kas gavosi..Bandžiau padaryt kas galvoje sukosi, bet nelabai tesigavo.. Bet kažkas gavosi..Tik vat vienodi nesigauna nors tu ką..
user posted image
user posted image
Man asmeniškai tie monstriukai patinka biggrin.gif
Atsakyti
žinot noriu pasidalinti atradimu, bent jau man smile.gif, na meistrės aišku žino tą techniką paveiksliuku perkėlimas, bet šiandiena sumaščiau kaip perkelti nuo servėteliu ant modelino smile.gif
Jei šita technika buvo aptarta čia, prasau nerūstauti 4u.gif smile.gif retai lankausi ir ne viską iki paskutinio lašo skaitau ax.gif
tai va esme wink.gif
ogi lygintuvas smile.gif
modelino gana plonas blynas (baltas, arba šviesus ) ant jo dedi servetką smile.gif ir uždedi lygintuva karsta smile.gif 5 min kažkur, dėl karščio ir preso nuo servetkos paveiksliukas puikiausiai pereina ant modelino smile.gif tuo pačiu ir susipolimerizuoja smile.gif na gal ne iki galo bet jau su žirklem ar peiliuku kraštelius apkarpyti gaunasi. Jei plonas tai ir daugiau kept nebereik wink.gif
Vat, o tada po šaltu vandeniu ir servetėlės likučius atsargiai "nuburbulini" nuo modelino, bet paveiksliukas gana ryškus ir aiškus lieka thumbup.gif
Atsakyti
Nerustausim, nes kiek pamenu, niekas nieko panasaus neaptarinejo (apie serveteles kalbu) Aciu uz pasidalinima patirtimi 4u.gif Tik turiu klausima - servetele dedi geraja puse ant modelino?
Atsakyti
as kai bandziau dejau " veidu" ant modelino ir islukstenau tik ta su paveiksliuku sluoksni wink.gif bandziau su alkoholio laseliu ir be smile.gif su alkoholiu geriau gavosi smile.gif tiesa, kad tarp lygintuvo ir modelino su servetka turi buti popieriaus lapas, taip lygintuvui saugiau g.gif smile.gif
Atsakyti