Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

Aisku smile.gif Reikes pabandyti kada smile.gif
Atsakyti
butinai ir pasirodyk wink.gif as vat fotiko nebeturiu smile.gif tai ir nebesigiriu ax.gif
Atsakyti
Merginos, ko taip uztilot? smile.gif Ar cia kalta vasara- atostogu metas? smile.gif
Imesiu as keleta darbeliu kad palaikyt forumo dvasia biggrin.gif

Pakabutis "Tornadas"
user posted image
=============================================
Pakabutis "Liūtis"
user posted image
Komplektas "Miegas pievoje"
user posted image
Komplektas "Saylėlydis"
user posted image
Pakabutis "Draugystė"
user posted image

SagiuManija
Atsakyti
QUOTE(SagiuManija @ 2012 07 07, 09:59)
Merginos, ko taip uztilot? smile.gif Ar cia kalta vasara- atostogu metas? smile.gif
Imesiu as keleta darbeliu kad palaikyt forumo dvasia biggrin.gif

oj nesusilaikysiu neįkišus ir savo trigrašio blush2.gif bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Tornado vielutė susukta laaabi gražiai, tik tas karoliukas toks netornadiškas, jis per "silpnas" spalviškai
Liūtis - nuostabus wub.gif
Miegas pievoje - suhaltūrintas vienas auskaro karoliukas, toks kaip iš likučių sulipintas rolleyes.gif
Saulėlydis - pakabukas gražiai apsuktas, o tie auskarai tai tvarkingi, bet man prie kabučio visai nedera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 07 liepos 2012 - 11:26
Pritariu.

Smagu kai žmogus stengiasi, bet SagiuManijai reikėtų pasimokyti spalvinės kompozicijos . g.gif

Nepyk ir neįsižeisk, vaikine, tavo "techniniai" sprendimai mano akiai - superiniai, o va tie murzini karoliukai nesižiūri.
Gal dar panaršyk interneto platybes, paieškok ką nors iš pamokėlių ir rekomendacijų? Tobulumui juk ribų nėra wub.gif
Atsakyti
Na va jau bent kritikos pazeret biggrin.gif Kritika gerai, reiskias yra kur tobulet biggrin.gif
O esme tu spalvu kad kas nors uzsisako butent tokios spalvos...
Ta murzina spalva gavos kai imaisiau balto persvieciamo molio (cia buvo pirmas bandymas su to persvieciamu), kol neiskepe normaliai ziurejos, kai iskepe spalvos susiliejo biggrin.gif
o beje Miegas pievoje su karoliukais viskas tvarkoj, ten atsispindi sviesa nuo lako tai ir atrodo kad spalva kitokia smile.gif
Istiesu jau pasiilgau normalaus lipdymo is molio, bet prikepiau formu tiek, kad kol neisnadosiu nesinori kazkuom kitu uzsiimt biggrin.gif
O pakabukas "Liutis" gime is kito pakabuko, bet jis padarytas su akmenukais smile.gif padares netgi as stebejaus kaip graziai gavos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SagiuManija @ 2012 07 07, 15:09)
Na va jau bent kritikos pazeret biggrin.gif Kritika gerai, reiskias yra kur tobulet biggrin.gif
O esme tu spalvu kad kas nors uzsisako butent tokios spalvos...
Ta murzina spalva gavos kai imaisiau balto persvieciamo molio (cia buvo pirmas bandymas su to persvieciamu), kol neiskepe normaliai ziurejos, kai iskepe spalvos susiliejo biggrin.gif
o beje Miegas pievoje su karoliukais viskas tvarkoj, ten atsispindi sviesa nuo lako tai ir atrodo kad spalva kitokia smile.gif

Suprantu, kad kliento noras yra šventas, bet...
O dėl Miegas pievoje, tai ne spalvos skirtumą turėjau minty, bet kad jis toks užveltas mirksiukas.gif kitas karoliukas su aiškia makaliūze, o pirmasis tik su užuomina į makaliūzę biggrin.gif

Bet viela tai tavo draugas mirksiukas.gif

O tas permatomas tai labai jau sunkiai su spalvom žaidžia, jis dažniausiai tokį murzinumo efektą duoda, bent jau man taip gaunasi blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 07 liepos 2012 - 15:20
QUOTE(raganieška @ 2012 07 07, 15:17)
O tas permatomas tai labai jau sunkiai su spalvom žaidžia, jis dažniausiai tokį murzinumo efektą duoda, bent jau man taip gaunasi  blush2.gif

Tai vat kad isivaizdavau kitoki efekta, o gavos makaluze biggrin.gif Na bet nepabandysi nesuzinosi kaip daryt, kaip nedaryt smile.gif Juk mokomes is klaidu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SagiuManija @ 2012 07 07, 16:42)
o gavos makaluze biggrin.gif

bet sugadintų karoliukų į papuošalus nededame. jie keliauja į šiukšlinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ri Art @ 2012 07 07, 18:22)
bet sugadintų karoliukų į papuošalus nededame. jie keliauja į šiukšlinę  mirksiukas.gif

Na cia is tos pacios makaluzes.. nera jau taip visai blogai.. tiesiog jei mazesnis karoliukas ir rastai pasislepia... Gaunasi beveik vienos spalvos...
user posted image
O siukslinej ne tik karoliukai bet ir nesigave dabeliai arba seip man nepatinkantys kurineliai biggrin.gif Zmona vis istraukia koki auskara ir praso toki pat padaryt.. bet nezinau man tiesiog nesiziuri ir tiek... Taip kad tikrai nevisi lipdiniai pasirodo dienos sviesoje..

Del polimerinio molio tai as naudoju tik pagrindines spalvas: balta melyna raudona geltona juoda auksine sidabrine.. Kitokias spalvas gaunu maisydamas tarpusavyje.. Tik pabandymui naudojau permatoma ir fluorascencini modulina...
Atsakyti
Gimdziau gimdziau ir galu gale pagimdziau lotuliukas.gif Jau seniai norejau atnaujinti akinukus, bet rankos tik dabar iki ju daejo blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 07 09, 20:48)
Gimdziau gimdziau ir galu gale pagimdziau  lotuliukas.gif

thumbup.gif p a v a r e i i i i i ... wub.gif
Atsakyti