Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiderinusi ir nusilpusi imuninė sistema

QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 05 01, 22:58)
Buvau pamirsus sita tema,del to taip neatsakiau blush2.gif Matai as ne medike,bet ka radau internete gal atsakys i tavo klausimus.Tarp kitko.lietuviu kalba ne daug info.Turbut jau pati ieskojai?
Vienu zodziu Pfeiffer liga ir "Burn -out"yra skirtingos ligos.Pfeiffer liga,kitaip dar nuovargio liga sukelia Epstein Barr virusas.Ja galima uzsikresti buciuojantis,naudojant tuos pacius stalo irankius,stiklines,ciaudant.Uzsikreciama esant nusilpus,pervargus.Simptomai:skausmas gerkleje,temp,pradingsta apetitas,skauda kepenis,raudona veido oda,dziustanti burna,didziulis nuovargis.
Tesiasi nuo poros sav iki keliu menesiu ir daugiau.Vaistu kaip ir nera.Tiesiog reikia daug demesio skirti ramybei ir poilsiui.Kuo daugiau ilsesies,tuo greiciau ji praeis.Taciau si liga nesitesia metais.Nustatoma kraujo tyrimo metu,esant siai ligai organizmas gamina antikunius,pagal tuos antikunius ji ir diagnozuojama.
"Burn-out"arba kitaip chroniskas nuovargis.Gali testis metais,jeigu normaliai neuzsiimama su ja.Rizikos grupes,zmones kurie turi rizika gauti burn-out:1.Perfeksionistai,pedantai2.Daug dirbantys,ir patiriantys stresa namie3.darbo pakeitimas,didele atsakomybe,daug streso,artimo zmogaus netekimas4.Zmones,kurie jauciasi kalti del kitu,negalintys atsakyti -Ne 5.Bloga finansine situacija
Daznai pradzioj lydi pervargimas,bijojimas suklupti,veliau  ivairus sveikatos sutrikimai,visa tai priveda iki visisko issekimo.Esant chroniskam nuovargiui gali pasireiksti ivairios fobijos,panikos priepuoliai,depresine busena.Gydymas:pirmoj eileje ramybe ir atsipalaidavimas.Labai tinkama derinti su fizine veikla-vaiksciojimu,plaukimu,ne per aktyviu sportu.Toliau taikoma terapija(nezinau kaip lietuvoje,bet uzsienyje organizuojamos specialios terapijos grupes turintiems chroniska nuovargi )

absoliuti nesamonė kuriai suteiktas pavadinimas ir gydimo būdas, kad išmelžt pinigelius. Iš tiesu yra žmonių kuriems diagnozuojamas chroniško nuovargio sindromas, kurį puikiai gydo kasdieninė kviečių želmenų porcija.
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 05 06, 00:02)
absoliuti nesamonė kuriai suteiktas pavadinimas ir gydimo būdas, kad išmelžt pinigelius. Iš tiesu yra žmonių kuriems diagnozuojamas chroniško nuovargio sindromas, kurį puikiai gydo kasdieninė kviečių želmenų porcija.

sutinku. thumbup.gif ir dar paprastas vanduo su druska-geras vaistukas nuo daugelio ligu. mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš imuninei sistemai sureguliuoti siūlau reiki seansus. Tinka ir masažai, daromi su reiki.
Atsakyti
Apie reiki daug info yra internete, knygų. Lietuvoje reiki plinta kaip epidemija. O kad tai veikia- matau savo kasdienybėje. Dar naudoju su-džok.
Atsakyti
Jei kas norite sustiprinti imunitetą pabandykite Citrosept. Aišku, iš pirmo žvilgsnio brangus, bet aš po kurso nesirgau nei slogom, nei peršalimais metus laiko. Gal sutapimas, bet aš tikiu, kad padėjo. Ir jau vėl užsiimsiu pagerti. biggrin.gif
Atsakyti
Kas vakara suvalgykit po 3 skilteles cesnako, jokios persalimo ligos nekamuos ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zvaigzdute drinks_cheers.gif .Ne tik imunitetą stiprina, o ir širdžiai ir kraujagyslėm labai gerai.Yra toks receptas česnakų ir citrinų thumbup.gif mišinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 05 vasario 2008 - 18:36
QUOTE(GAPO @ 2008 02 05, 19:34)
Zvaigzdute  drinks_cheers.gif .Ne tik imunitetą stiprina, o ir širdžiai ir kraujagyslėm labai gerai.Yra toks receptas česnakų ir citrinų  thumbup.gif  mišinys.

Ir aš užsirašau į silpno imuniteto turėtojų klubą 4u.gif Šiaip niekad per daug nesiskundžiau, bet po 3 antibiotikų kursų gydant plaučių uždegimą nebegaliu grįžti į vėžes - kas antrą savaitę sergu, o daktarai vis sako virusas, virusas... Ir visi tie virusai prie manęs kimba. Jau išgėriau 2 broncho munal kursus (iš viso reikia trijų), bet kol kas nejaučiu pagerėjimo. Turbūt paklausysiu jūsų ir bandysiu sąžiningai valgyt česnaką kasdien, sultis šviežias gerti.. Taip pavargau sirgti verysad.gif

O sakykit, ar ginkmedžio ir ženšenio preparatai kiek nors veikia imuninę sistemą?
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 02 12, 13:56)
.....Turbūt paklausysiu jūsų ir bandysiu sąžiningai valgyt česnaką kasdien, sultis šviežias gerti.. Taip pavargau sirgti  verysad.gif

O sakykit, ar ginkmedžio ir ženšenio preparatai kiek nors veikia imuninę sistemą?

verysad.gif užjaučiu, nors tikrai prisipažinsiu, nežinau, ką tai reiškia. Visuomet atsistato organizmas (tfu tfu kaip čia neprisišnekėt unsure.gif ). O ir nevengiu vit.C arba (man atradimas) Citrosept pavartoti, arbatžolių arbatų pagerti, medaus tongue.gif pakabinti.
Ginkmedis labiau veikia galvos smegenis ir periferinę kraujotakos sistemą, t.y.pvz., jei kamuoja galvos skausmai, kraujagyslių būklei gerinti esant per dideliam cholesterolio kiekiui. O ženšenis daugiau tonizuoja organizmą(t.y. suteikia energijos), taip pat tinka profilaktiškai vartoti širdies ir kraujotakos ligų profilaktikai, bei esant nereguliariom md, mažam kraujospūdžiui, dažnai svaigstant galvai, menopauzės metu.
Gal vertėtų išvalyti organizmą, juk nemažą kiekį antib. gavai, kepenis ir virškinimo traktą. Ir be to kas tiesa, tas ne melas, geriausia vitaminų gauti su maistu, nes dirbtiniai ne visada įsisavinami. Taip kad reiktų rinktis maistą kuriame daug cinko, vit.C, omega-6 ir omega-3 rūgščių (žuvų taukai ir linų sėmenys). Beje linų sėmenys gerai valo organizmą. Reikia nepamiršti mankštos ir daug juoktis biggrin.gif . 4u.gif
Atsakyti
...sia ziema dar nesirgau persalimo ligomis ir tai man nebudinga, nes visada sirgdavau pirma, o isgelbejo mane manau imbiero-medaus- citrinos 'kokteilis' kurio pora sauksteliu ir i arbata dedu.
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2008 02 12, 22:26)
...sia  ziema dar nesirgau  persalimo ligomis ir  tai man nebudinga, nes visada  sirgdavau  pirma, o isgelbejo mane  manau imbiero-medaus- citrinos 'kokteilis' kurio pora sauksteliu ir  i arbata  dedu.

Papasakok, kiek ko ten dedi? Ir kaip dažnai jį reikia vartoti - kiekvieną kartą geriant arbatą?? Ar kartą per dieną užtektų?

Ir dar - tokio mišinuko turbūt ilgai nepalaikysi, reik per pora dienų suvalgyt?
Atsakyti
Mamytes, yra irodyta tyrimais, jog trys pagrindiniai dalykai nualina musu imunine sistema:
1. Prasta dieta
2. Stresas
3. Rukymas
Atsakyti