Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiderinusi ir nusilpusi imuninė sistema

Keliu temą į viršų.

Praeitais metais daug sirgau, gerą pusmetį laikėsi subfebrili temperatūra, skaudėdavo gerklę, atlikus tyrimus rasdavo streptokoką, gėriau antibiotikus, kuriems jis jautrus, bet taip ir nepavykdavo iki galo išsigydyti, tik bacila po kiekvieno kurso darydavosi atsparesnė. Galiausiai LOR pasakė, kad reikia stiprinti imunitetą ir tikėtis, kad bėdos išsispręs. Pavasarį padėjau į stalčių termometrą, pradėjau sportuoti, gerti resviratrolį, reikalai pasitaisė. Visą vasarą jaučiausi puikiai.
Bet... atėjo rudenėlis, gal kas šalia nusičiaudėjo ar užsikosėjo, o man ir užteko. Prikibo kažkoks virusiukas, jau savaitę jokio progreso - temperatūra, sloga, nosis užsikimšusi (gerai, bent gerklė tvarkoj).

Kaip gi po šimts sustiprinti tą nelemtą imunitetą? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 23, 13:32)
Keliu temą į viršų.

Praeitais metais daug sirgau, gerą pusmetį laikėsi subfebrili temperatūra, skaudėdavo gerklę, atlikus tyrimus rasdavo streptokoką, gėriau antibiotikus, kuriems jis jautrus, bet taip ir nepavykdavo iki galo išsigydyti, tik bacila po kiekvieno kurso darydavosi atsparesnė. Galiausiai LOR pasakė, kad reikia stiprinti imunitetą ir tikėtis, kad bėdos išsispręs. Pavasarį padėjau į stalčių termometrą, pradėjau sportuoti, gerti resviratrolį, reikalai pasitaisė. Visą vasarą jaučiausi puikiai.
Bet... atėjo rudenėlis, gal kas šalia nusičiaudėjo ar užsikosėjo, o man ir užteko. Prikibo kažkoks virusiukas, jau savaitę jokio progreso - temperatūra, sloga, nosis užsikimšusi (gerai, bent gerklė tvarkoj).

Kaip gi po šimts sustiprinti tą nelemtą imunitetą?  doh.gif

Gerkite cinko papildus bei gerą antioksidantų kompleksą - tai tikrai turėtų sustiprinti imunitetą 4u.gif Bent jau man tai tikrai padeda bigsmile.gif
Atsakyti

Kaip gi po šimts sustiprinti tą nelemtą imunitetą? doh.gif
[/quote]

Aš profilaktiškai ir kai jau sergu vartoju ežiuolės ekstraktą, žinoma dažniausiai šį ekstarktą vartoju jau kai susergu blush2.gif , efektas tikrai stiprus, labai greitai pastato ant kojų.

Jau nebepamenu tokios žiemos, kad bent 2-3 kartus nebučiau sirgusi.
Nesenai kalbėjausi su ginekologe, netikėtai atsinaujino senai turėtas ir jau pamirštas negalavimas. Daktarė sakė, kad kaltas susilpnėjas imunitetas jis netik padidina galimybę susirkti peršalimo ligomis, bet ir kitomis ligomis kurios esant stipriam imunitetui niekada nebūtų pasirodžiusios.

Pati stengiuosi laikytis taisyklės - daugiau miego, mažiau streso ir reaguleriai maitintis, na ir dar sportas 4u.gif

O gal kuri iš jūsų gali atskleisti slaptą receptą? blush2.gif
Atsakyti
Žinau didelę paslaptį- mūsų imunitetas didžiąją dalimi(~75 proc) priklauso nuo mūsų žarnyno gyventojų- nuo to, kokios padermės vyrauja.
Jei mes valgome daug angliavandenių- krakmolo, saldumynų, tada mes maitiname netinkamą mikroflorą ir mūsų imunitetas niekam tikęs. Tada gerk negėręs tas ežiuoles- padės kaip numirėliui žvakė.
Va taip yra. Anksčiau retkarčiais ir pakosėdavau ir sloga per metus ne sykį apsilankydavo. Dabar jau beveik du metai, kai nevalgau krakmolo, maitinuosi paleo stiliumi, tai išvis jokia kvaraba nebekimba. Neįmanoma nė slogą pasigaut.
Vyrui taip pat.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 05, 19:39)
Žinau didelę paslaptį- mūsų imunitetas didžiąją dalimi(~75 proc) priklauso nuo mūsų žarnyno gyventojų- nuo to, kokios padermės vyrauja.
Jei mes  valgome daug angliavandenių- krakmolo, saldumynų, tada mes maitiname netinkamą mikroflorą ir mūsų imunitetas niekam tikęs. ....

visiška tiesa drinks_cheers.gif
neseniai baigiau "sveiko mitybos "kursus trukusius 12 savaičiu .grupej buvo virš 30 žmoniu. visi nuovargiai ,gripai ,virusai ,slogos ,galvu skausmai,spaudimai ir t.t .....nuo netaisyklingos mitybos.todel ir sako -oij niekaip negaliu baigt gripuot,gripuoju ir gripuoju ....nes visai orgnizmas negali kovoti su tuo virusu kadangi organizmas netaisinklingai maitindamasis sudaro terpe daugintis virusams ,mikrobams .taip kad ne vaistus gert reikia ,bet žiuret ka ir kaip valgom ...
reikia savimi rupintis smile.gif
Atsakyti
Man labai gerai organizma sustiprino chlorofilas plius probiotikai, geriu juos jau nuo spalio pabaigos ir nei karto neuzsikreciau jokiu virusu, o seniau tik sone kam nusiciaudyti reikia ir man jau liga.
Atsakyti
4u.gif keliu tema į viršų, nes manau kad šiuo metu jau aktuali ji turetų būti. Ruduo, lietūs, temperatūrų kaita virusams ir ligoms tikras "rojus" smile.gif
Gal kokiu nauju ideju ar receptu mamytes parašysite. ax.gif
Atsakyti