Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl kokių ligų atleidžia nuo kariuomenės?

QUOTE(Tetis2004 @ 2006 04 28, 09:34)
Jūs kaip dvi babulios, sėdinčios ir verkiančios dėl "senų gerų laikų". Siūlyčiau emigruot į rusyną, ten nelabai kas ir pasikeitė - gausite ir vyrą atitarnavusį (tokio vyriškumo lygio kokio pageidaujate), pabuchat galėsite, nu ir karts nuo karto į snukį ko gero teks gaut  biggrin.gif

Į snukį greičiau gausi nuo čia rašančių...vien ko vertas žargonas šioje diskusijoje blink.gif
Gal ir kaip babulia, bet kai nežinote žmogaus, tai nereiškia kad galite demonstruoti savo perdėtą vyriškumą.
Nenoriu niekur migruot ir niekada nenorėjau ir prie ko čia seni geri laikai blink.gif Aš "gavau vyrą atitarnavusį", tai gal jau galiu ir nebevažiuot lotuliukas.gif Aš nerašiau, kad anksčiau buvo geriau, aš kalbu apie vyrus, kurie tarnavo ar dabar tarnauja ir kad nematau reikalo normaliam vyrui vengti tarnybos, kad nesuprantu to vengimo. Rašiau, kad vengia dažniausiai tie, kurie išlepinti mamyčių, kuriems tikslas tik linksmai ir lengvai gyventi, kurie per skysti gyvenimo pokyčiams, išbandymams ir pan.
Tuo pačiu, žr. kelis postus naksčiau aš pateikiau labai išsamią informaciją, kuri atitinka šią temą..žmogus norėjo žinoti sergant kokiomis ligomis neima atlikti karinės tarnybos.

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 04 28, 11:50)
Ir nė vienas nesiskundžia kažką praradęs..turi išsilavinimus (po kariuomenės studijavo), turi šeimas, vyriški, brandūs, neverkšlena..ir išvis nesutikau nė vieno tarnavusio vyro, kuris "apgailėtų" dėl to, kad tarnavo g.gif Nors buvo visko.

pazistu kelis vyrus asmeniskai, kurie kariuomeneje pradejo labai stiprai gerti.
Vienas po to lyg ir apsitvarke gyvenima - zmona,vaikai, darbas.
kitas deja ne - nors aisku gal jam ir visai negaila del tokio savo gyvenimo, nes jeigu noretu, tai pasikeistu.
Atsakyti
Na žinokite net nežinau ką jums čia pasakyt, bet aš kariuomenės jau 11 metų, ir nei gert dėl to daugiau nepradėjau (kaip tik mažiau), o ir rūkyt mečiau, ir vedžiau ir laimingai gyvenu sau po saule vietą suradęs. Taip kad kariuomenė nėra blogis, o mano akyse ne vienas jaunuolis yra atėjęs į kariuomenę ir ją palikęs, pokyčiai yra matomi ženklūs ir tikėsite jūs tuo ar ne, bet pokyčiai dažniausiai yra į teigimą pusę.
Atsakyti
Manau, kad gyvenime būna visko..gal yra ir pradėjusių gerti, ir pan., bet aš vis vien esu labiau linkusi tikėti, kad kariuomenė šiek tiek vaikinams duoda daugiau brandos, o ir fizinis paruošimas akivaizdus..kariuomenė, tai aišku, kad ne poilsis, bet tapti "invalidu" tik dėl to...
Atmetu aš tuos atvejus, kad eitų tarnauti vyras palikęs savo moterį su kūdikiu ir pan. Aš kalbu apie tuos 18-čius, kurie kaip be vietos, nežino ko nori ir sėdi ant tėvų sprando vengdami bet kokios atsakomybės už save gyvenime..tuo pačiu ir tarnybos.

Šiaip, tai mano buvęs vaikinas pasakojo, kad Izraelyje būtinąją karinę tarnybą reikia ir merginoms atlikti...kažin ar jos irgi "invalidumo" ieško g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis2004 @ 2006 04 28, 11:34)
Jūs kaip dvi babulios, sėdinčios ir verkiančios dėl "senų gerų laikų". Siūlyčiau emigruot į rusyną, ten nelabai kas ir pasikeitė - gausite ir vyrą atitarnavusį (tokio vyriškumo lygio kokio pageidaujate), pabuchat galėsite, nu ir karts nuo karto į snukį ko gero teks gaut  biggrin.gif

Labai įdomiai tu čia tą vyriškumą supranti g.gif , tai koks vyriškumo lygis yra sėdėt niekur neemigravus ir verkt , kad tau boba kojinių neišskalbia ir ėst ne visada padaro, nors lyg ir įgalus bei vyriškas esi... (žr. savo temą biggrin.gif )..

QUOTE(Rasma @ 2006 04 28, 13:19)
Šiaip, tai mano buvęs vaikinas pasakojo, kad Izraelyje būtinąją karinę tarnybą reikia ir merginoms atlikti...kažin ar jos irgi "invalidumo" ieško g.gif

ne, jos turbūt cituojant Tėčio2004 žodžius "visos turi kiaušus ir ant klaviatūros laiko" g.gif , todėl ir neišsisukinėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo visom prirašytom litanijom (šia tema) tik norėjau išreikšt savo nuomonę - LAISVĘ RINKTIS, o ne vadovautis paseniusiais prievolės metodais. Netolimoje ateityje, neabejoju, taip ir bus. O tiems kas nesuprato, ar paprasčiausiai norėjo pakonfliktuoti, stengiausi savo nuomonę pateikti kitais būdais..

p.s. gerbiama Lietuvos saulele, kalba buvo tik apie tavo kiaušus, taip kad nekabink jų kitoms tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 04 28, 12:50)
Kiek vyrų esu sutikusi išsisukusių nuo kariuomenės, tiek jie visi "skysti" g.gif Verkšlena, į kt. žiūri, visus aplink kaltina, kad pats skystas, nesugeba būti vyriškais..vyriškumas tai juk ne vien lyt. organo turėjimas g.gif

Netarnavau armijoj ir netarnausiu dėl mokslų, taigi peršasi išvada, kad esu skystas, ar ne? Įdomus požiūris...
Atsakyti
Siaip tai Jus cia ir pavaret...
zinau kelis budus issisukti ax.gif fear.gif gun_bandana.gif
MININGITAS bis.gif
ir manau TEISTUMAS bash.gif
000189.gif
bet lengviau tarnauti lithuania.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramas24 @ 2006 04 29, 20:15)
Netarnavau armijoj ir netarnausiu dėl mokslų, taigi peršasi išvada, kad esu skystas, ar ne? Įdomus požiūris...

Kam vėl pradėti net neįsisikaičius ką rašiau doh.gif
Aš kalbu apie "išsisukinėtojus" Cituoju ankstesnę savo forume žinutę, jei tingima įsiskaityti:
1)
Rašiau, kad vengia dažniausiai tie, kurie išlepinti mamyčių, kuriems tikslas tik linksmai ir lengvai gyventi, kurie per skysti gyvenimo pokyčiams, išbandymams ir pan.

2)
Atmetu aš tuos atvejus, kad eitų tarnauti vyras palikęs savo moterį su kūdikiu ir pan. Aš kalbu apie tuos 18-čius, kurie kaip be vietos, nežino ko nori ir sėdi ant tėvų sprando vengdami bet kokios atsakomybės už save gyvenime..tuo pačiu ir tarnybos.

O jeigu pradėti mokslai ar paliekama žmona su kūdikiu Jums panašu į išsisukinėjimą, tai aš nieko daugiau pasakyti neturiu blink.gif
Aš kalbu apie vengimą ir išsisukinėjimą neturint jokių rimtesnių priežasčių, kiek dar tą patį rašyt begalima..
Papildyta:
QUOTE(Ezis @ 2006 04 30, 18:36)
Siaip tai Jus cia ir pavaret...
zinau kelis budus issisukti ax.gif  fear.gif  gun_bandana.gif
MININGITAS  bis.gif 

MENINGITAS..tik įdomu kur jį gaut biggrin.gif Ai nieko, sueis ir erkinis encefalitas..dabar pats sezonas..vienodai per smegenis kerta ax.gif
Atsakyti
Širdies ritmo sutrikimai, įgimtos ydos, aukšto kraujospūdžio liga, inkstų ligos, cukrinis diabetas ir t.t.
Atsakyti
Tėtis2004 - nepyk, bet man regis tavęs jau ir taip į kariuomenę niekas neims, nes ten reikia praeiti medicininį patikrinimą, o paskaičius tavo svaičiojimus susidaro tokis įspūdis, kad tau net vaidinti nieko nereiks, ir taip būsi pripažintas netinkamu biggrin.gif . O jei rimtai - tai jau dabar yra ta laisvė rinktis, nes realiai kiekvienais metais į privalomąją karinę tarnybą reikia pašaukti maždaug 3000 šauktinių, o šaukiamo amžiaus jaunuolių yra gal 100k. Vadinasi į tarnybą patenka tik retas, o jei nenori taip ir sakyk, kad nenori ir nesigadink savo sveikatos istorijos ieškodamas kažkokių papildomų ligų.
Atsakyti
QUOTE(laimingai_vedes @ 2006 05 02, 12:38)
Tėtis2004 - nepyk, bet man regis tavęs jau ir taip į kariuomenę niekas neims, nes ten reikia praeiti medicininį patikrinimą, o paskaičius tavo svaičiojimus susidaro tokis įspūdis, kad tau net vaidinti nieko nereiks, ir taip būsi pripažintas netinkamu biggrin.gif . O jei rimtai - tai jau dabar yra ta laisvė rinktis, nes realiai kiekvienais metais į privalomąją karinę tarnybą reikia pašaukti maždaug 3000 šauktinių, o šaukiamo amžiaus jaunuolių yra gal 100k. Vadinasi į tarnybą patenka tik retas, o jei nenori taip ir sakyk, kad nenori ir nesigadink savo sveikatos istorijos ieškodamas kažkokių papildomų ligų.

Šiaip apie mano karo prievolės atlikimą kalbos kaip ir nebuvo. Tiesa, kariuomenės aš išvengiau, tačiau ne dėl invalidimumo kokio, ar didelio nenoro. Jei matyčiau tame prasmę ir naudą (tiek sau, tiek tėvynei) turbūt pats nulėkčiau smile.gif

Ir tamsta, tikrai nemanau kad pats nunešęs parašymą, prašeisi į tarnybą, o kai jau viskas 'post faktum', kodėl gi ant kitų nepaburnojus biggrin.gif Šaunuolis esi, kaip ir daugelis kitų - atitarnavot puiku, tačiau ypatingo didvyriškumo tame neįžvelgiu.

O jei rimtai, kol kas jokios laisvės rinktis nėra, taip kad tamstos "sapaliojimai": nori eik nori neik - nerealūs, juolab iš vis šios diskusijos ir net nebūtų buvę..

Atsakyti