Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl kokių ligų atleidžia nuo kariuomenės?

Netarnavau, netarnauju ir netarnaučiau toj nesąmonėj. O boboms ar diedams, teigiantiems, jog tai vyriškumo mokykla ar dar kažkas pan. pasiūlyčiau pasilaikyti tą nuomonę sau ir nesikvailinti internete. Pasikačialinti galima ir sporto klube, nebūtina visus metus pi...tis su durna uniforma, kad taptum sportiškas, išmoktum drausmės ar išvis juokinga - taptum neva vyrišku.
Atsakyti
Tai kad ta kariuomenė nieko gero neduoda,nebent yra kokiu planu susijusių su tuo. O man atrodo kad tai tik beprasmis laiko gaišimas. Yra super vyriškų vyrų, kurie net netarnavo kariuomenėje.
Atsakyti
QUOTE(skruzdelyte @ 2006 10 11, 21:08)
Tai kad ta kariuomenė nieko gero neduoda,nebent yra kokiu planu susijusių su tuo. O man atrodo kad tai tik beprasmis laiko gaišimas. Yra super vyriškų vyrų, kurie net netarnavo kariuomenėje.

Nėra nė vienos patirties - tiek geros, tiek blogos, kuri neturėtų įtakos mūsų kaip asmenybės vystymuisi. mirksiukas.gif
Nes priešingai mąstant, visas gyvenimas yra laiko gaišimas. Ar verta tada mokytis (studijuoti), pirkti mašinas, butus, statytis namus, dirbti 5 dienas/savaitę, auginti vaikus? Vis tiek viskas kada nors pasibaigs. Mes tik dulkės. Mūsų gyvenimas, Visatos mąstu, yra juokingai trumpas ir nereikšmingas. doh.gif
Be to, ar galėtum tvirtai pasakyti, koks būtų tas žmogus, jei būtų dar atitarnavęs? Gal dar geresnis? Vyriškesnis? g.gif Aš negalėčiau. Todėl tokius pasisakymus, geriau pasilaikyk sau.
Atsakyti
na zinau jei turi 2vaikus tai atleidzia nuo tarnybos, kaip seimos maitintoja. yra tokios ligos kaip pilnapadyste, epilepsija,cukralige ir daug kitu. o pats geriausias budas issisukti tai pareiksti jog negali tarnauti del isitikinimu, tipo esi pries ginklus, smurta ir panasiai. biggrin.gif , na dar galima studijuoti aukstojoje. nu bet ir tai sita zinot.
mano vyras netarnavo,bet nera maziau vyriskas uz betkuri kita tarnavusi. biggrin.gif
taip kad darykite taip kaip jum reikia, o neklauskite nuomones kitu. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
pamates sia tema kazkaip negalejau neparasyti, nes man jau taip juokingai skamba kai kazkas mano, kad visi i kariuomene eina tik tam, kad suvyrisketu (tipo raumeni uzkociotu). Gerbiamieji! Jus labai klystate. Ne raumenyse esme. Esme, kad vyrai ismoksta truputi mastyti, priimti sprendimus. As pats susiduriu su pradedanciais tarnyba ir matau kokie ateina tarnauti: nuo pirmos minutes rodo, kad viska moka, o kai reikia kazka padaryti, kazkur sumastyti kaip padaryti vat ir islenda visi tikro vyro bruozai (galvoja su ..... kazkuom, tik ne su galva). Va cia ir pasirodo raumeningieji vyriskieji vyrai. As jau nebekalbu apie tuos kurie verkslena kaip cia issisukus nuo tarnybos, komisuojasi ir mano, kad labai protingai padaro. Tik paskui norint isidarbint tenka labai smarkiai meluoti ir raudonuoti ir teisintis, kad as visiskai sveikas, tik va tarnybos Lietuvos kariuomeneje pabijojau. Kas sako, kad ten zmones leidzia metus veltui, tai patikekit manimi, ten kariai ismoksta ne tik kariniu dalyku, bet mokosi tokius dalykus kurie plecia labai jau siaura ziniu akirati.
Taigi, galit ieskoti kazkokiu kabliuka mano siame pareiskime, bet mano nuomone yra viena ir ne per nago juodima nesutinkanti su daugumos forumo rasytoju, kad tarnyba Lietuvos kariuomeneje nera laiko gaisimas ir leidimas metu veltui.
As geriau Jums patarciau pasidometi apie tarnyba ir kaikurias tarnybos detales, o ne tiesmukiskai rasykit savo nelabai jau pagrista nuomone!
Aciu uz tas minutes, kurias sugaisote skaitydami si gabaleli tiesos apie TIKRUS VYRUS!
Papildyta:
QUOTE(-žvirbliukas- @ 2006 07 11, 21:53)
šiaip kariuomenėje į maistą įpila "kažko" ir prie geriausių norų nieko neišeis..  verysad.gif

Galejai ir nerasyti sito dalyko, nes labai jau juokingai atrodo, kai zinai, kad tikrai taip nera ir galiu patikinti 100%, kad i maista niekas nieko nepila. Pradzioje tarnybos visiems "zvirbliukai" buna be emociju vien del rutinos. Veliau viskas atsigauna biggrin.gif
Atsakyti
na,aš tik į temos klausimą atsakysiu ax.gif Mano vyrą visam laikui nuo tarnybos atleido dėl problemų su širdim,nors nėra ligonis.
Atsakyti
QUOTE(zebras @ 2006 10 30, 23:15)
Taigi, galit ieskoti kazkokiu kabliuka mano siame pareiskime, bet mano nuomone yra viena ir ne per nago juodima nesutinkanti su daugumos forumo rasytoju, kad tarnyba Lietuvos kariuomeneje nera laiko gaisimas ir leidimas metu veltui.
As geriau Jums patarciau pasidometi apie tarnyba ir kaikurias tarnybos detales, o ne tiesmukiskai rasykit savo nelabai jau pagrista nuomone!
Aciu uz tas minutes, kurias sugaisote skaitydami si gabaleli tiesos apie TIKRUS VYRUS!

neieskau jokiu kabliuku.
Vienas is draugu visai neseniai atitarnavo. Vienintelis is musu tokio draugu tarpo ( keli netarnavo, nes baige aukstasias, vienas del sveikatos, o maniskis del seimynines aptirties) ir labai aiskiai maciau kaip apsikeite draugas po keliu men tarnybos. Vietoj draugisko ir bendraujancio zmogaus atsirado kazkoks monstras - aklai vykdantis "aukstesniu" uz ji nurodymus ir besipuikiuojantis savo jega pries mazesnius uz ji. Taip, tikra vyriskumo mokykla, ypac jeigu jus tikra vyriski isivaizduojate kaip "raumenu kalna" ( cia turiu omeny fiziskai tvirta zmogu) aklai vykdanti virsesniu uz ji isakymus.
Idomu ka su tokiu seimoje reiketu po to veikti?
Atsakyti
QUOTE(zebras @ 2006 10 30, 22:15)
Sveiki,
pamates sia tema kazkaip negalejau neparasyti, nes man jau taip juokingai skamba kai kazkas mano, kad visi i kariuomene eina tik tam, kad suvyrisketu (tipo raumeni uzkociotu). Gerbiamieji! Jus labai klystate. Ne raumenyse esme. Esme, kad vyrai ismoksta truputi mastyti, priimti sprendimus. As pats susiduriu su pradedanciais tarnyba ir matau kokie ateina tarnauti: nuo pirmos minutes rodo, kad viska moka, o kai reikia kazka padaryti, kazkur sumastyti kaip padaryti vat ir islenda visi tikro vyro bruozai (galvoja su ..... kazkuom, tik ne su galva). Va cia ir pasirodo raumeningieji vyriskieji vyrai. As jau nebekalbu apie tuos kurie verkslena kaip cia issisukus nuo tarnybos, komisuojasi ir mano, kad labai protingai padaro. Tik paskui norint isidarbint tenka labai smarkiai meluoti ir raudonuoti ir teisintis, kad as visiskai sveikas, tik va tarnybos Lietuvos kariuomeneje pabijojau. Kas sako, kad ten zmones leidzia metus veltui, tai patikekit manimi, ten kariai ismoksta ne tik kariniu dalyku, bet mokosi tokius dalykus kurie plecia labai jau siaura ziniu akirati.

tai pala pala blink.gif o kur yra parasyta, kad jau wyriskumas tai raumenyse?!
pagal tawe iseina, kad jau jei netarnawes, tai wapsce dundukas, nemokantis priemineti sprendimus, mastyti? jei jau buwo asilas, tai su jokia kuoka per galwa duodamas tokiu dalyku neimusi. ir ka jau ten tokio moko, ko negaletu be armijos ismokt?

matyt pats ten atejes turejai siauras zinias?

ir dauguma cia pasireiskusiu turi sawo pagrista nuomone
Atsakyti
Ir ko čia veltis. Reikia tarnauti nereikia. gun_bandana.gif

Tema jug vadinasi "Dėl kokių ligų atleidžia nuo kariuomenės?" O ne kodėl reikia išsisukinėti ar kodėl reikia tarnauti.poster_offtopic.gif

Jei neturite, ko konkrečiai parašyt, eikit nuo kompų vaikų žiūrėt. soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juozelija: 01 lapkričio 2006 - 21:31
QUOTE(Juozelija @ 2006 11 01, 22:33)
Ir ko čia veltis. Reikia tarnauti nereikia. gun_bandana.gif

Tema jug vadinasi "Dėl kokių ligų atleidžia nuo kariuomenės?" O ne kodėl reikia išsisukinėti ar kodėl reikia tarnauti.poster_offtopic.gif

Jei neturite, ko konkrečiai parašyt, eikit nuo kompų vaikų žiūrėt.  soske.gif

Na aš pagal Juozelija pavarysiu off topic doh.gif

Taigi kariuomenė man vos nesugriovė gyvenimo planų. Dėkingas tiems, kurie mane iš ten ištraukė. Ir kada gi pagaliau Lietuvėlėje bus samdyta kariuomenė? Savo vaikų gink Dieve neleisiu į kariuomenę. Parašysiu ryt daugiau, dabar lova laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 11, 02:59-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 11, 02:59)
Na aš pagal Juozelija pavarysiu off topic  doh.gif

Taigi kariuomenė man vos nesugriovė gyvenimo planų. Dėkingas tiems, kurie mane iš ten ištraukė. Ir kada gi pagaliau Lietuvėlėje bus samdyta kariuomenė? Savo vaikų gink Dieve neleisiu į kariuomenę. Parašysiu ryt daugiau, dabar lova laukia  mirksiukas.gif

Vytautai Vytautai
Ar esi girdėjęs posakį "Žmogus planuoja, Dievas juokiasi".
Pabandyk pamąstyti, kas būtų - jei būtų.
SITUACIJA: Gal kol tu bambėdamas nuplovei paukštelio kakus nuo savo automobilio priekinio stiklo, tas vaikutis kuris turėjo žūti po tavo ratais ramiai perbėgo kelią. Gal jei būtum tarnavęs, ..... (sugalvok pats). cool.gif
Ir niekada nesakyk, kur vaikų neleisi. Bus staigmena tau, kai sūnus ateis ir pasakys, kad įstojo į Karo akademiją. mirksiukas.gif
Aš manau, kad kiekviena jėga turi atoveiksmį ir, kad kiekviena priežastis turi pasekmę.
Na va pati pavariau OFF TOPIC doh.gif
Atsakyti
jei kam reik stipriu pojuciu,tai uzsirasykit i jegerius,ten galima suprast kas yra tarnyba.Ota paprasta reguliarioji lietuviska armija yra juokas.Ten gali ir pilva uzsiaugint,prasigert ir pan.Tikriausiai seniuose sunkiau dirbti nei tarnaut.Mano nuomone,reiktu daryti samdoma,o ne privaloma armija.Yra tokiu,kurie su ginklu miega,galetu sau reikstis.O del vyriskumo,tai abejoju,jei grybas nuejo,tai po metu grybas ir gris.Nes ten dideliu vaiku darzelis thumbup.gif
Atsakyti