Šiaip tai mane atleido, nes magistrantas plius du vaikai. Bet kai domėjausi dėl ligų tai bent jau man buvo lengviausia pilnapadystę pripaišyt, bet nebereikėjo

Netarnavau aš lietuvos kariuomenėj, turėjau pažystama daktariuka tai liga suveikė
. Ir visiškai nesijaučiu esas liurbis ar ištižėlis. O tie kas minėjo apie pilietine pareiga tai geriau tegul iš vis patyli. aš galėjau tuos metus atitarnauti, bet nemačiau tikslo, nes už tai bučiau gaves 93 lt per mėn, ir vykdyčiau kažkieno įsakymus: gult, šliaužt, dainuot, bėgt..... Mano šuo turi geresni gyvenima nei jie
. Atitarnavo jie tuos metus, ir ka už tai gavo? Kaip čia kažkas sakė- vyrais tapo
Kažkaip nesinorėjo prarasti metus tik dėl to kad už tai vyru pavadins, ir dar ranka paspaus

nu ir temele!visa perskaiciau, tai ats i temos klausima keliose vietose teradau...
siaip tai tikrai gili diskusija, taciau tikrai neverta gincytis del savo nuomones...
siaip tai tikrai gili diskusija, taciau tikrai neverta gincytis del savo nuomones...

QUOTE(aurimas @ 2006 11 19, 11:50)
Netarnavau aš lietuvos kariuomenėj, turėjau pažystama daktariuka tai liga suveikė
. Ir visiškai nesijaučiu esas liurbis ar ištižėlis. O tie kas minėjo apie pilietine pareiga tai geriau tegul iš vis patyli. aš galėjau tuos metus atitarnauti, bet nemačiau tikslo, nes už tai bučiau gaves 93 lt per mėn, ir vykdyčiau kažkieno įsakymus: gult, šliaužt, dainuot, bėgt..... Mano šuo turi geresni gyvenima nei jie
. Atitarnavo jie tuos metus, ir ka už tai gavo? Kaip čia kažkas sakė- vyrais tapo
Kažkaip nesinorėjo prarasti metus tik dėl to kad už tai vyru pavadins, ir dar ranka paspaus

Pritariu 100proc. Keletas draugų, jau atitarnavusių, taip ir netapo "vyrais", kai daugelis draugų, kurie netarnavo -- tikrai vertesni "vyro" vardo.
Sveikutes,
Mes laukiames antra menesi ir ruosiames tuoktis vasara.
Pareiskimai paduoti.Nebus kazin taip kad vyras nueis i ''vainkamata" nunes pazyma kad as laukiuosi ir kad vasara bus vestuves.
Nepasakys reik tikro originalo santuokos liudijimo?
P.S. Zaksas isduoda kazkokia pazyma pries vestuves jei reiks?
Na ta prasme kad tikrai jis bus mano vyras, ir kad jiems tai tiktu

QUOTE(jurgutemaza @ 2007 04 02, 19:49)
Tai labai buciau dekinga jei atsiustumet

QUOTE(vika21 @ 2007 04 02, 20:40)
jau issiunciau, kantrybes beskaitant

pavyzdziui ir as nenoriu ten eiti o jau laikas arteja beat as zadu mokytis ir viska daryti... gal nusipurtysiu
siaip gal ir geras saves isbandymas... bet ne man

Apsiejo be ligu. Jei kam kilo klausimu, is tiesu, norejo nuo priverstinio tarnavimo issisukt. Nors daktaru ir ieskojo, jie nieko negali is lubu pripaisyt, nes ligos istorijoje nieko neuzfiksuota, net menkiausios problemos, traumos ar ligos. Tai belieka kardiologai, kur sirdies ritma tiria spec. aparatais. Karinej apziuroj to nepatikrins pakartotinai.
Bet visgi, tiem i karini pristate dokumenta is universiteto, nors ir vakarinio sk. Saukimai eit nustojo.
Bet visgi, tiem i karini pristate dokumenta is universiteto, nors ir vakarinio sk. Saukimai eit nustojo.
Durnu reik prisimest, tai tikrai neims
arba kokiu gejum...

Papildyta:
o brac! Lietuvoje pasirodo yra ir zaksas ir vainkomatas

Papildyta:
QUOTE(vika21 @ 2007 04 02, 18:36)
Sveikutes,
Pareiskimai paduoti.Nebus kazin taip kad vyras nueis i ''vainkamata" nunes pazyma kad as laukiuosi ir kad vasara bus vestuves.

o brac! Lietuvoje pasirodo yra ir zaksas ir vainkomatas