Saules zuikuti gal gali pasakyti kokiose formose,keliu cm, kepei dviauksti torta.Aciu
QUOTE(matuke @ 2012 06 15, 15:25)
Nieko dee cia juokingo nera ,tiesiog didelis ir net labai grazus kaip sakai pirmas tortas,kad tik taip isseitu mums pradedanciosioms tai butu liuks,sekmes ir toliau kepti ir puostiMerginos tortai torciukai nerealus,ziurineau skaitineau,bet visu neisvardinsiu atsimenu labai is paskutiniu puslapiu lova su dviem jaunuoliais ,ir uzpakaliukas su stringais

kažkaip paskutiniu metu esu baisiai nepatenkinta savo tortais, bet situo pati gerėjaus
turtingas kavos, o siulai- pusiau bulvyte pusiau tinginys
3,7kg

turtingas kavos, o siulai- pusiau bulvyte pusiau tinginys

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 16, 00:08)
Saules zuikuti gal gali pasakyti kokiose formose,keliu cm, kepei dviauksti torta.Aciu
kuris? su batukais,meskuciu ir traukinuku? 20cm ir 16cm.(antras aukstas statytas ne per viduri,o arciau krasto)
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 16, 09:28)
grozis

akvilyte, super!!!!!!!!! o visa kita pastilazas?
akvilyte - fantastika

QUOTE(akvilyte @ 2012 06 16, 09:28)
kažkaip paskutiniu metu esu baisiai nepatenkinta savo tortais, bet situo pati gerėjaus

Labai labai graziai padarytas

Sveikutes merginos. Seniai buvau cia. Mano pirmas vestuvinis ir krikstynu. Geros jums dienos

Vestuvinis nuostabus

QUOTE(leila10 @ 2012 06 16, 11:32)
Sveikutes merginos.
grazuciai
QUOTE(bangele R @ 2012 06 16, 12:02)
Labukas merginos prašau pasakykite kaip isgaunate spalva kremams puošti tortus esu naujokė ,man reikia žalios gal net ryškiai salotinės spalvos žolę padaryti?ačiū
i krema pilu dazus ir isplaku iki vientisos spalvos,jei to klausiat
dazus naudoju americolor is cia http://sal2.projekta.../americolor.htm ryskiausios spalvos buna su prierasu electric