Laba diena
May, žinau, kaip skauda širdį dėl Šarūno ašarų

Maniškis irgi visaip sumąsto, kad neis šiandien į "darbą", nes šiandien ne darbo diena, bet maniškiui labai gaila praleist darbų pamokėles, tai, jei imu pasakot, kad lipdys/ karpys/pieš, tai labai greit užsinori į
darbą 
Bet taip, - po atostogų vėl reikėjo šiek tiek laiko priprast, buvo vėl ašarų. Šiais metais man lengviau todėl, kad ne aš vedu į darželį Dovydą, tai ir atsisveikinimų nematau. Manau, taip lengviau ir pačiam Dovydui - su manimi visada atsisveikinimai ilgesni.
Kiek skaičiau, vaikučiai labiausiai serga pirmaisiais darželio metais, kai pirmą kartą susiduria su tiek virusų. Maniškis, tfu 3 kartus, nebaisiai sirgo, daugiausiai kosčiojo/ šnarpščiojo, bet aš irgi nelaikau to didele liga. Jei jau matau, kad labiau kosėja, profilaktiškai palaikau namie porą dienų ir tiek. O šiaip labai stengiuos save suturėt ir neperrengt, visą vasarą beveik nuogas ir basas kaime gyveno, šaltam vandeny turškėsi, tai gal kaip nors atlaikysim ir šį sezoną. Beje, į tą pačią temą jau mačiau vaikų šiom dienom
su pirštinėm, kepurėm ir žieminiais crocs'ais 
Čia apie dvimečius trimečius kalbu
Nebijok, May, nėra taip sunku su dviem namie pasilikt, jei reikia

Dovydas jau iš tikrųjų savarankiškas, visiškai užsiima namie pats, man tik lieka išplaut guašu nutiurlintas grindis ir sušluot plastilino gabalus iš visų kampų

Gal pirmais mėnesiais sunkiau būdavo pietų metu - vienam reikia valgyt pagamint, paduot, kitą tuo metu migdyt ar maitint...bet, visgi antras kartas vis tiek yra kitoks, nei pirmas, jau nebaisu puodą maišyt tuo metu mažiuką maitinant

Dar pradžioj baisu į kokį wc lėkt, nes gali dičkis sugalvot ką nors su mažiuku
nuveikt 
Bet dabar tai jau iš viso baika - Pauliui Dovydas - pats geriausias žaislas, tai aš net laukiu, kada didysis iš daržo grįš ir galėsiu pasodint Paulių į gultuką - tiek ir tereikia - spokso sau į brolį ramus
Ir iš viso, gal man su galva negerai (arba gal tikrai buvo negerai auginant Dovydą) - niu man žinokit dabar su dviem lengviau nei buvo su vienu
Ai, o slogų tai parneša Dovydas broliui iš darželio, bet kažkaip susitaikai, kad tai neišvengiama ir tiek. Ir ta sloga man dabar nebe tokia SLOGA kaip būdavo auginant pirmą
Kaip tu laikais, ar laukia Šarūnas brolio/ sesės?