Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila 2

QUOTE(zuveles @ 2014 09 05, 20:03)
Sita girdejau, bet gal zmones iki ziemos apsiltins nama  smile.gif
O plokstes reikia pragreszti skylutemis is apacios, kad isbegtu vandenukas, jeigu tokio pateko per lietu ?
Papildyta:
Gal galima ir be dizaineriu sita problema isspresti, man irgi butu gaila jiems moketi kokius "1500 lt" uz paveiksliuku papaisyma  mirksiukas.gif

Pasidairykit internete panasiu namu, pavazinekit po naujai pastatytu namu kvartalus, gal kokia programele susiraskite ir gims fasado ideja  smile.gif sekmes  4u.gif

Man architektas padare su visa apdaila. Bet prasysiu kad keistume nes su termo mediena skaiciau kad ji nieko gero prasysiu kad jis spalvas parinktu.
O siaip man negaila nes daraisi ne dienai ir ne dviem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2014 09 05, 14:30)
Ar yra nusimananciu? jau atejo laikas, bet taip ir neaisku... Stogas ir pakalimas su palengem tamsiai rudi. norisi spalvu tamsios sokoladines ir kakavines sviesios, bet cia tik norai, nes nzn kaip jas isdeliot. Gal padesit? smile.gif

Na čia aišku ir finansinis aspektas labai svarbus. Norit pigiau - tinkas, brangiau galima visokių klinkerio plytelių ar kitokių dekorų įmaišyti.
Pas mus irgi namo fasadas buvo suprojektuotas, bet mums nepatiko. Parekomendavo mums struktūrinio tinko tinkuotojus šiems išsakėme savo vizijas, anie pasiūlė spalvų išdėstymu variantus kaip sakant "iš patirties". Padarėme po litriuka tokių dažų. Pasispalvimom ant plokštės ir patiko. Dabar turim tenkinanti rezultatą.
Atsakyti
Sveiki, sprendziam klausima del namo spalvos (tinkas)...gal patarsite kas nors protingai. 4u.gif
Langai ir lauko durys tamsiai pilkos spalvos, norejom dazyti nama geltona spalva su sviesiai pilkos spalvos detalem, bet iskilo dilema, kadangi namas yra gyvenvieteje ir salia gatves reikalinga bus rimta tvora (ne sietas). Tvoros tamsios nenorim, idealiausia butu medine ruda, bet kaip paderinti namo spalva, kad veliau ji tiktu prie tvoros g.gif
Gal dazyti gelsvai su rudais elementais, bet ar nesipjaus langu ir duru spalva g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 09 09, 10:19)
Sveiki, sprendziam klausima del namo spalvos (tinkas)...gal patarsite kas nors protingai. 4u.gif
Langai ir lauko durys tamsiai pilkos spalvos, norejom dazyti nama geltona spalva su sviesiai pilkos spalvos detalem, bet iskilo dilema, kadangi namas yra gyvenvieteje ir salia gatves reikalinga bus rimta tvora (ne sietas). Tvoros tamsios nenorim, idealiausia butu medine ruda, bet kaip  paderinti namo spalva, kad veliau ji tiktu prie tvoros g.gif
Gal dazyti gelsvai su rudais elementais, bet ar nesipjaus langu ir duru spalva g.gif  4u.gif

Musu draugu namas su tamsiai pilku stogu, langais, durimis, pati tinko spalva kazkokia svelniai rusva, bet jie dejo tamsiai rudu plyteliu fragmentus, tokios pacios spalvos tvoros stupai is plytu tik tvoros dar nesusideje. Man tas namas ziurisi labai graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2014 09 05, 21:57)
Nu bet pries pradedama statytis nama zinojot kad kainuos simtai tukstanciu.... reikejo apgalvoti.

Puikiai zinau kiek kainuos namo statybos, bet zinau ir tai, kur galima sutaupyti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(zuveles @ 2014 09 05, 23:03)

Papildyta:
Gal galima ir be dizaineriu sita problema isspresti, man irgi butu gaila jiems moketi kokius "1500 lt" uz paveiksliuku papaisyma  mirksiukas.gif

Pasidairykit internete panasiu namu, pavazinekit po naujai pastatytu namu kvartalus, gal kokia programele susiraskite ir gims fasado ideja  smile.gif sekmes  4u.gif

Aciu visiems uz patarimus, taip, bandysimes is pavyzdiu kazka pritaikyti sau. o namas jau apsildytas, tereikia suteikti jam spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 09 09, 10:19)
Langai ir lauko durys tamsiai pilkos spalvos, norejom dazyti nama geltona spalva su sviesiai pilkos spalvos detalem, bet iskilo dilema, kadangi namas yra gyvenvieteje ir salia gatves reikalinga bus rimta tvora (ne sietas). Tvoros tamsios nenorim, idealiausia butu medine ruda, bet kaip  paderinti namo spalva, kad veliau ji tiktu prie tvoros g.gif
Gal dazyti gelsvai su rudais elementais, bet ar nesipjaus langu ir duru spalva g.gif  4u.gif

pas mus analogiškos spalvos, tik tų persikiukių-apelsinukų atsisakėme dar prieš pradedant statybas, manau tikrai nederės. Jei domina mūsų fasado spalvinimas, nuotraukas rasite bloge.

darant fasadą atradome puikų puslapį, kur gali savo namo fasadą paspalvint įkėlęs nuotrauką.
www.baumit.lt/front_content.php?idcat=2256
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2014 09 14, 15:38)
pas mus analogiškos spalvos, tik tų persikiukių-apelsinukų atsisakėme dar prieš pradedant statybas, manau tikrai nederės. Jei domina mūsų fasado spalvinimas, nuotraukas rasite bloge.

darant fasadą atradome puikų puslapį, kur gali savo namo fasadą paspalvint įkėlęs nuotrauką.
www.baumit.lt/front_content.php?idcat=2256

Aciu uz atsakyma 4u.gif
man nelabai patiko Jusu namo spalva, pasirode gana niurus ( tik nesupykite, cia mano asmenine nuomone) 4u.gif
O kokia tvoros spalva prie namo derinsite?
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 09 15, 11:56)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
man nelabai patiko Jusu namo spalva, pasirode gana niurus ( tik nesupykite, cia mano asmenine nuomone) 4u.gif
O kokia tvoros spalva prie namo derinsite?

už nuomonę nepykstama, kiekvienas skirtingai grožį supranta. Tvora jei ir bus ateityje tai tik segmentinė, bet kol kas ji neplanuojama, nes nėra nuo ko tvertis, nebent stirnų smile.gif gyva-žalia tvora labiau žavi.
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2014 09 15, 13:26)
už nuomonę nepykstama, kiekvienas skirtingai grožį supranta. Tvora jei ir bus ateityje tai tik segmentinė, bet kol kas ji neplanuojama, nes nėra nuo ko tvertis, nebent stirnų smile.gif  gyva-žalia tvora labiau žavi.

jei pasodinsit medeliu ar kitu augaliuku - tai butent nuo stirnu ir reikes apsitverti mirksiukas.gif
Atsakyti
O man labai gražu pilki namai. Tie visi persikai ir geltoni, rudi taip nuobodu. Gal pasakysit koks tinkas ir kokios spalvos iš paletės
Atsakyti
QUOTE(giedriause @ 2014 09 16, 10:44)
O man labai gražu pilki namai. Tie visi persikai ir geltoni, rudi taip nuobodu. Gal pasakysit koks tinkas ir kokios spalvos iš paletės

tinkas ceresit silikoninis-silikatinis, meistrai gyrė kaip rimtą, kokybišką medžiagą, pagyvensim pamatysim, dėl spalvų kodų reikia vakare popieriukus pasikelt g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki
Gal kas nors susidūrėte su fasadinėm plitelėm ?
Ar galima jas kalti tiesiai ant SIPs skydų ?
Platintojai sako galima papildomai plevele dedant ir sako nereikia ventiliuojamo karkaso tik kad man nesitiki ar kondensatas nepridarys žalos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliosenka: 14 gruodžio 2014 - 02:19