Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila 2

Mano supratimu - išeiga priklauso tik nuo tinkuotoju. smile.gif
Kas ant viedro parasyta - dar nieko nereiskia biggrin.gif

QUOTE(*** @ 2015 09 02, 12:34)
Sveiki,

reiskias isiaiskinau kad Caparol silikoninis tinkas-dekoras buna Vokiskas ir Lenkiskas. Vokisko lygtai geresne iseiga ir kokybe bet kaina didesne ~10eur uz kibira. Gal kas susidures, kokie patarimai butu?

Atsakyti
As ir taip noreciau manyt, kad gamintojai viska gamina kur pigiau o toliau jau marketingas. Bet visgi smile.gif Dar idomu ar deda kas 3mm gruda? smile.gif pardavejas sako kad einamiausias 2mm, bet va vokieciai naudoja net3..

Kainos sekancios (su spalva)

Fassadenputz K20 NQG 20kg - 51eur (nano)
Caparol K20 Lenkiškas 25kg - 37eur
Caparol K20 Vokiškas 25kg - 46eur

Man ant 400m2 sienu kainos skirtumas tarp vokieciu ir lenku gaunas 440eur ty ~90m2 sienu darbo islaidu.. (tinkavimas 5eur/m2).

QUOTE(arkava @ 2015 09 02, 13:43)
Mano supratimu - išeiga priklauso tik nuo tinkuotoju.  smile.gif
Kas ant viedro parasyta - dar nieko nereiskia  biggrin.gif

Atsakyti
Kuo didesnis grudas, tuo sunkiau dirbt, ir sanaudos (tinko) auga proporcingai didejimo linkme po 30 proc. Tinkavau su 1,5mm., silikat-silikon.
PL.

QUOTE(*** @ 2015 09 02, 12:49)
As ir taip noreciau manyt, kad gamintojai viska gamina kur pigiau o toliau jau marketingas. Bet visgi smile.gif Dar idomu ar deda kas 3mm gruda? smile.gif pardavejas sako kad einamiausias 2mm, bet va vokieciai naudoja net3..

Man ant 400m2 sienu kainos skirtumas tarp vokieciu ir lenku gaunas 440eur ty ~90m2 sienu darbo islaidu.. (tinkavimas 5eur/m2).

Atsakyti
Kitaip tariant imt PL produkta 2mm ir nesukt galvos?

QUOTE(arkava @ 2015 09 02, 13:54)
Kuo didesnis grudas, tuo sunkiau dirbt, ir sanaudos (tinko) auga proporcingai didejimo linkme po 30 proc. Tinkavau su 1,5mm., silikat-silikon.
PL.

Atsakyti

Brandas - kainuoja. Jau 2-am name naudojau paprasta silikonini, dabar- plius silikatini tinka. Jokiu problemu.
Esme - spalvint pati tinka, o ne tinkuot baltu o paskui dazyt..

QUOTE(*** @ 2015 09 02, 15:17)

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 09 02, 14:49)

mes dejom 3mm, tai teko spec. uzsakyma daryti, sandelyje laiko tik einamus, t.y 1.5-2mm.
Bet cia toks daiktas kaip ir stogas ar durys - investicija i grozi reikalauja auku ( finansiniu )
Atsakyti
Iš kokio atstumo pradeda matytis ten 1,5mm ar 3mm? smile.gif
Atsakyti
Matosi iki tol, kol darai užsakyma... 😃

QUOTE(gediminas_ @ 2015 09 04, 17:29)
Iš kokio atstumo pradeda matytis ten 1,5mm ar 3mm? smile.gif

Atsakyti
Labiausiai pasimato, kai sumoki man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 09 04, 20:28)
Labiausiai pasimato, kai sumoki man atrodo biggrin.gif

tai darykit su 1 mm ir dziaukites, o mums 3 mm labai grazu, butu daugiau, butume dare su daugiau.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 08 06, 15:01)
Lygtai durys bus dažytos. Gamino šita kontorą. Pagamino dar pernai balandį. Guli jų ofise. Neleido dėti kol nebuvo tinkuotos sienos, o  dabar pats neskubu. Noriu, kad kuo daugiau vidaus padarytų, nes statybininkai greitai nuspardys duris.

Pries montavima paprasykite kad papaisytu kaip bus tvirtinamos jusu durys, t.y. vietos kuriose bus laikikliai ir kiek varztu i mura ir stakta.

As buvau apsales kap jie istate duris pas mane:
* durys isnestos i siltinimo sluoksni;
* duris laiko po 3 vnt ploksteliu (ne kampu) is sonu: vienas ploksteles galas prisuktas prie blokelio VIENU varztu, kitas galas prie staktos 3 medvarsciais
* duru apacios atrama laikinai sudeti plytgaliai (del sito taip ir taremes, kad veliau juos istrauksiu ir bus naudotos siltos kaladeles).

Kaip jum atrodo po tokio tvirtinmo isemus plytgalius is apacios ar durys nepavaziuos zemyn? smile.gif

Del duru kokybes irgi turiu priekaistu:
* durys su tikmedzio faneruote, pasiziurejus vienas duris matosi tarp gretimu fanieruotes lakstu minimalus tarpeliai. gerai kad tai yra ne paradines durys ir vidine duru puse.
* durys su asa fix sistema, kur pries rakinant reikia pakelti rankena. Vienas duris kad uzrakinti reikia stipriai kelti, lauzti rankena i virsu..

Trumpai noriu zmonems atverti akis kad duru fabrikas negamina idealiu duru, kaip kad daug metu cia forumuose snekama. O Cibuliui draugiskas patarimas uzklausk kaip montuos pries ju montavimo darbus.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 09 02, 16:17)

Uzsisakiau Thermosan (ale nano caparol) su 2mm samanele. Kazkaip norisi imti geriausia (o gal tik brangiausia) su mintim kad gal ilgiau tarnaus tik tiek. Tinkuojama pas mane antro auksto plotas.

Klausimas, jei tinkuojama ir yra siplnas lietus lauke ar labai blogai? Tinkuojami plotai teoriskai lietaus negauna, praktiskai - keli lasai jei vejas didesnis..

Ir kiek laiko reiktu saugoti nuo lietaus? Kas butu jei sviesiai nutinkuotas fasadas gauna daugiau vandens ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 05 rugsėjo 2015 - 09:12
Pazystamas prekiauja sita visa produkcija, neturi ka patart. Nesiskundzia niekas net PL gamintu gaminiu. O kas liecia pardavimus tai liuto dalis PL, kazkiek DE o nano isvis keli procentai.

QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 09 05, 09:12)
Uzsisakiau Thermosan (ale nano caparol) su 2mm samanele. Kazkaip norisi imti geriausia (o gal tik brangiausia) su mintim kad gal ilgiau tarnaus tik tiek. Tinkuojama pas mane antro auksto plotas.

Klausimas, jei tinkuojama ir yra siplnas lietus lauke ar labai blogai? Tinkuojami plotai teoriskai lietaus negauna, praktiskai - keli lasai jei vejas didesnis..

Ir kiek laiko reiktu saugoti nuo lietaus? Kas butu jei sviesiai nutinkuotas fasadas gauna daugiau vandens ?

Labai norejau isgisti koki komentara imk tik DE pagaminta gamini arba nano super produktas smile.gif
Atsakyti