Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie žvakutes

Naudojau Pharmatex žvakutes (manau Patentex panašios), bet daugiau nepirksiu, nes man nuo jų pradeda perštėti, vėliau deginti doh.gif O patikimumas tikrai žymiai mažesnis, nei tablečių su 2 hormonais ar hormoninės spiralės. Man jau geriau prezervatyvai, nei spermicidinės žvakutės, kremai ir kt. panašios priemonės. Šias priemones galima nusipirkti tik pabandymui, dėl įdomumo, bet pastoviai naudoti, tai ne schmoll.gif
Atsakyti
O aš ''patentex'iukę''supuoju jau 6mėn.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
daugiau tikrai nepirkčiau ir dėl nepatikimumo ir visų tų šalutinių reiškinių schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš nepastojau naudodama šias priemonių, bet ne viena pastojo, tikrai nepatikimai saugo schmoll.gif Neverta rizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(raganaite2 @ 2007 05 03, 17:06)
mamytes,
ka naudot? kad butu patikima ir nekenktu tableciu negaliu vartot o prezervatyvui vyras alergija turi  g.gif

Keliu šitą temą smile.gif labai įdomu, kokį būdą raganaite2 pasirinko, nes pati esu analogiškoj aklavietej doh.gif
Atsakyti
na papasakosiu savo patirti ir as ax.gif - kadangi gyvenu londone, tai MB pries kaledas rades zurnale reklama apie Patentex oval zvakutes sako va vaziuosim sventem i LT, tai nusipirksim pabandysim. na nusipirkom, grizom, tik viena vieninteli karta pabandem - ir ka gi - man jau 10 savaiciu nestuke.gif nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 03 14, 22:22)
na papasakosiu savo patirti ir as  ax.gif  - kadangi gyvenu londone, tai MB pries kaledas rades zurnale reklama apie Patentex oval zvakutes sako va vaziuosim sventem i LT, tai nusipirksim pabandysim. na nusipirkom, grizom, tik viena vieninteli karta pabandem - ir ka gi - man jau 10 savaiciu  nestuke.gif  nestuke.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu sveikinu 4u.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Bet iš kontracepcijos pusės, tai liūdna girdėti tokias žinias verysad.gif o tikrai taisyklingai vartojot?
Atsakyti
As ka tik nusipirkau is Lietuvos Pharmatex zvakutes. Tikiuosi man kol kas neuzkibs lelius... unsure.gif
Atsakyti
As tai dar maitinu pati, tai pas mane nedidelis pasirinkimas is apsisaugojimo, tableciu negaliu, spirales negaliu, nes per trumpas kaklelis, prezervatyvams man elergija, tai nutarem su vyru pameginti dviguba apsauga, Pharmatex su prezervatyvu, tai zinot suveike, net elergija nepasireiske, turbut nuo zvakuciu, tik problema, nes dar nera menesiniu, tai jei ir pastociau is karto nepastebeciau. g.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 03 16, 23:38)
As ka tik nusipirkau is Lietuvos Pharmatex zvakutes. Tikiuosi man kol kas neuzkibs lelius...  unsure.gif

Tai prašom vartojimo įspūdžiais pasidalinti 4u.gif biggrin.gif
Man toai tokia baimė, kad atsiranda pastojusių jas vartojant, tik viliuosi, kad tai dėl varotjimo klaidų, pvz. gal su muilu prausiasi ar tų 10 min. neišlaukia 4u.gif
Atsakyti
Zinot zvakutes yra ben tik apie 80 proc.taip kad galimybe pastoti vistiek lieka.
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2008 03 17, 08:15)
Tai prašom vartojimo įspūdžiais pasidalinti  4u.gif  biggrin.gif
Man toai tokia baimė, kad atsiranda pastojusių jas vartojant, tik viliuosi, kad tai dėl varotjimo klaidų, pvz. gal su muilu prausiasi ar tų 10 min. neišlaukia  4u.gif

niu as ka tik po panaudojimo blush2.gif tikiuosi neuzkibo... siaip instrukcijoje parasyta, kad laukti, kol istirps reikia 5-10min. tai palaukem kokias 8min blush2.gif
siaip salutiniu pojuciu ir poveikiu man nepasireiske, tik maniskiui biski grauze sake... bet kai su muilu nusiplove tai nieko tada. ant informacijos parasyta kad man negalima duso zele ar muilo naudot 6-8val po pysku tai dabar esu darbe jau tai vakare tikiuosi jau apturet dusa biggrin.gif
tikiuosi neuzkibo doh.gif siaip mastau optimistiskai cool.gif
kol kas tiek patirties apie pharmatex 4u.gif keep in touch drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 03 17, 17:52)
niu as ka tik po panaudojimo  blush2.gif  tikiuosi neuzkibo... siaip instrukcijoje parasyta, kad laukti, kol istirps reikia 5-10min. tai palaukem kokias 8min  blush2.gif 
siaip salutiniu pojuciu ir poveikiu man nepasireiske, tik maniskiui biski grauze sake... bet kai su muilu nusiplove tai nieko tada. ant informacijos parasyta kad man negalima duso zele ar muilo naudot 6-8val po pysku  tai dabar esu darbe jau tai vakare tikiuosi jau apturet dusa  biggrin.gif 
tikiuosi neuzkibo  doh.gif  siaip mastau optimistiskai  cool.gif
kol kas tiek patirties apie pharmatex  4u.gif  keep in touch  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif gerai, keep'inam biggrin.gif
bet tu vartojai žvakutę ar tabletę? aš bandžiau Pharmatex tabletę, tai ir man, ir jam graužė, tikrai buvo nemalonu, tada nusipirkom Patentex (jų tik žvakutės ir tebūna), tai negraužė, šioks toks šilumos jausmas tik jautėsi ir paskui biški bėgo, reikėjo įklotėlį dėtis.
Atsakyti