Naudojau Pharmatex žvakutes (manau Patentex panašios), bet daugiau nepirksiu, nes man nuo jų pradeda perštėti, vėliau deginti
O patikimumas tikrai žymiai mažesnis, nei tablečių su 2 hormonais ar hormoninės spiralės. Man jau geriau prezervatyvai, nei spermicidinės žvakutės, kremai ir kt. panašios priemonės. Šias priemones galima nusipirkti tik pabandymui, dėl įdomumo, bet pastoviai naudoti, tai ne
O aš ''patentex'iukę''supuoju jau 6mėn....
daugiau tikrai nepirkčiau ir dėl nepatikimumo ir visų tų šalutinių reiškinių
daugiau tikrai nepirkčiau ir dėl nepatikimumo ir visų tų šalutinių reiškinių
QUOTE(raganaite2 @ 2007 05 03, 17:06)
mamytes,
ka naudot? kad butu patikima ir nekenktu tableciu negaliu vartot o prezervatyvui vyras alergija turi
ka naudot? kad butu patikima ir nekenktu tableciu negaliu vartot o prezervatyvui vyras alergija turi
Keliu šitą temą
na papasakosiu savo patirti ir as
- kadangi gyvenu londone, tai MB pries kaledas rades zurnale reklama apie Patentex oval zvakutes sako va vaziuosim sventem i LT, tai nusipirksim pabandysim. na nusipirkom, grizom, tik viena vieninteli karta pabandem - ir ka gi - man jau 10 savaiciu
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 03 14, 22:22)
na papasakosiu savo patirti ir as
- kadangi gyvenu londone, tai MB pries kaledas rades zurnale reklama apie Patentex oval zvakutes sako va vaziuosim sventem i LT, tai nusipirksim pabandysim. na nusipirkom, grizom, tik viena vieninteli karta pabandem - ir ka gi - man jau 10 savaiciu

Nu sveikinu
Bet iš kontracepcijos pusės, tai liūdna girdėti tokias žinias
As ka tik nusipirkau is Lietuvos Pharmatex zvakutes. Tikiuosi man kol kas neuzkibs lelius...
As tai dar maitinu pati, tai pas mane nedidelis pasirinkimas is apsisaugojimo, tableciu negaliu, spirales negaliu, nes per trumpas kaklelis, prezervatyvams man elergija, tai nutarem su vyru pameginti dviguba apsauga, Pharmatex su prezervatyvu, tai zinot suveike, net elergija nepasireiske, turbut nuo zvakuciu, tik problema, nes dar nera menesiniu, tai jei ir pastociau is karto nepastebeciau.
QUOTE([fillette] @ 2008 03 16, 23:38)
As ka tik nusipirkau is Lietuvos Pharmatex zvakutes. Tikiuosi man kol kas neuzkibs lelius... 
Tai prašom vartojimo įspūdžiais pasidalinti
Man toai tokia baimė, kad atsiranda pastojusių jas vartojant, tik viliuosi, kad tai dėl varotjimo klaidų, pvz. gal su muilu prausiasi ar tų 10 min. neišlaukia
Zinot zvakutes yra ben tik apie 80 proc.taip kad galimybe pastoti vistiek lieka.
QUOTE(Gėlyte @ 2008 03 17, 08:15)
Tai prašom vartojimo įspūdžiais pasidalinti
Man toai tokia baimė, kad atsiranda pastojusių jas vartojant, tik viliuosi, kad tai dėl varotjimo klaidų, pvz. gal su muilu prausiasi ar tų 10 min. neišlaukia
niu as ka tik po panaudojimo
siaip salutiniu pojuciu ir poveikiu man nepasireiske, tik maniskiui biski grauze sake... bet kai su muilu nusiplove tai nieko tada. ant informacijos parasyta kad man negalima duso zele ar muilo naudot 6-8val po pysku tai dabar esu darbe jau tai vakare tikiuosi jau apturet dusa
tikiuosi neuzkibo
kol kas tiek patirties apie pharmatex
QUOTE([fillette] @ 2008 03 17, 17:52)
niu as ka tik po panaudojimo
tikiuosi neuzkibo... siaip instrukcijoje parasyta, kad laukti, kol istirps reikia 5-10min. tai palaukem kokias 8min
siaip salutiniu pojuciu ir poveikiu man nepasireiske, tik maniskiui biski grauze sake... bet kai su muilu nusiplove tai nieko tada. ant informacijos parasyta kad man negalima duso zele ar muilo naudot 6-8val po pysku tai dabar esu darbe jau tai vakare tikiuosi jau apturet dusa
tikiuosi neuzkibo
siaip mastau optimistiskai
keep in touch 
tikiuosi neuzkibo
bet tu vartojai žvakutę ar tabletę? aš bandžiau Pharmatex tabletę, tai ir man, ir jam graužė, tikrai buvo nemalonu, tada nusipirkom Patentex (jų tik žvakutės ir tebūna), tai negraužė, šioks toks šilumos jausmas tik jautėsi ir paskui biški bėgo, reikėjo įklotėlį dėtis.