Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie žvakutes

Dėkui, pasiskaičiau. Iš infomacijos išvada, kad žvakutės nėra patikimos, jei vartojamos kaip vienintelė apsauga.
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2008 09 23, 20:44)
Net nebežinau ką daryt...

Yra toksai Bilingso metodas

http://www.billings-centre.ab.ca/

pabandyk, gal tau tiks. As ji naudojau kuri laika, 4-5 metus, tai nepastojau. Man patiko jis labai.
Dabar vel ji naudoju, bet kai nesu tikra dar papildomai naudoju zvakutes.
Atsakyti
patentex yra patikima apsaugos priemone, nes pati naudojau, bet pries lytini akta reikia geriau kokia 10min palaukti kad ji istirptu ir veiktu... tada viskas be bedu... thumbup.gif
Atsakyti
man nepasitvirtino šitas reikalas. pastojus buvo šokas (nes vaikui buvo keli mėnesiai), o po to, kadangi organizmas po nėštumo ir maitinimo buvo nepasirengęs naują gyvybę auginti, tai dar ir persileidimas įvyko. Dar vienas šokas. žodžiu š..., o ne apsaugos priemonė. Bent jau informaciniame lapelyje taip ir parašytų, kad ji tinkama tik kaip pagalbinė priemonė, o ne puikiai apsauganti nuo nėštumo.
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2008 10 06, 10:52)
man nepasitvirtino šitas reikalas. pastojus buvo šokas (nes vaikui buvo keli mėnesiai), o po to, kadangi organizmas po nėštumo ir maitinimo buvo nepasirengęs naują gyvybę auginti, tai dar ir persileidimas įvyko. Dar vienas šokas. žodžiu š..., o ne apsaugos priemonė. Bent jau informaciniame lapelyje taip ir parašytų, kad ji tinkama tik kaip pagalbinė priemonė, o ne puikiai apsauganti nuo nėštumo.

na man tokio atvejo nenutiko... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 05, 19:34)
patentex yra patikima apsaugos priemone, nes pati naudojau, bet pries lytini akta reikia geriau kokia 10min palaukti kad ji istirptu ir veiktu... tada viskas be bedu...  thumbup.gif

Visai nepatikima: šios apsaugos rezultatas - mano vidurinis sūnelis. biggrin.gif
Juk net patikimumo indeksas apie 84% bigsmile.gif
Tai gi neapsigaukit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2008 10 06, 14:05)
Visai nepatikima: šios apsaugos rezultatas - mano vidurinis sūnelis. biggrin.gif
Juk net patikimumo indeksas apie 84% bigsmile.gif
Tai gi neapsigaukit blush2.gif

nei viena apsisaugojimo priemone 100 proc.neapsaugo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubyna @ 2008 10 06, 12:55)
nei viena apsisaugojimo priemone 100 proc.neapsaugo ax.gif

Sterilizacija biggrin.gif apsaugo
Atsakyti
Pastot nepastojau, bet naudojau tik vieną kartą, nes vyrui baisi alergija nuo jų pasireiškė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Duncan @ 2008 09 09, 08:00)
Zvakutes, tepaliukai ir kempineles tinka tik atsitiktiniams retiems lytiniams santykiams, kadangi patikimumas 78-90 proc, o tai esant reguliariems santykiams tikrai mazai..

g.gif sakyčiau, atsitiktiniam kaip tik reikia kuo didesnės apsaugos blink.gif
Atsakyti
Pries KT, pora metu naudojau ir nieko! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2008 03 18, 09:46)
drinks_cheers.gif  gerai, keep'inam  biggrin.gif
bet tu vartojai žvakutę ar tabletę? aš bandžiau Pharmatex tabletę, tai ir man, ir jam graužė, tikrai buvo nemalonu, tada nusipirkom Patentex (jų tik žvakutės ir tebūna), tai negraužė, šioks toks šilumos jausmas tik jautėsi ir paskui biški bėgo, reikėjo įklotėlį dėtis.

Man taip pat, nuo Pharmatex tai labai griauze man, pora kartu panaudojom, likusias ismetem, o Patentex nei griauze, nei nieztejo, nieko! unsure.gif
Nei vaiku per pora metu neatsirado... thumbup.gif
Atsakyti