Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie žvakutes

Gal kam esa taip buve. Pradejau vartot Macmiror complex ir pradejo baisiai bert sonus... Ar gali but toks salutinis poveikis nuoju, ar seip kaiko uzvalgiau ir cia tik sutapimas:) ?
Atsakyti
QUOTE(kycca @ 2009 10 05, 13:41)
Gal kam esa taip buve. Pradejau vartot Macmiror complex ir pradejo baisiai bert sonus... Ar gali but toks salutinis poveikis nuoju, ar seip kaiko uzvalgiau ir cia tik sutapimas:) ?

gali but, kad esi elergiska kazkuriai ju sudemajai daliai...
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2009 07 29, 15:47)
Del patikimumo tai suneraminot mane merginos, nes naudoju siuo metu Patentex ovules. Bedu kol kas neturejau ir neketinu bent dabar pastoti. O del Pharmatex tableciu galiu tik viena pasakyt - PERSTI NEZMONISKAI. Netenka prasmes isvis turet santykius, nes viso proceso metu tik ir lauki, kol viskas pasibaigs. Va su Patentex tai nera sio salutinio poveikio, istirpsta ten viskas momentaliai, po to iki ryto teka lauk, reikia detis ka nors sugeriancio. Zodziu, visur savi minusai.

Va tas "tekejimas" tai man baisiai nepatinka, dar ir vos ne visa diena teka. Ir dar nera labai patikimas budas, nebent per numanomas nevaisingas dienas. Ir girdejau, kad su prezervatyvais jos nedera, nes ardo lateksa
Atsakyti
po pirmojo gimdymo naudojau phatentex žvakutes, viską dariau "kaip paryšyta", dėjausi iki smileysex.gif 10-15 min. žodžiu "patikimai" saugojomes. rezultatas - nestuke.gif . nepatarčiau aš su jom žaisti ...
Atsakyti
jaaaa.. as cia jau irgi buvau apsidziaugus, kad zvakutes bus musu issigelbejimas, o cia pasirodo be visu salutiniu poveikiu dar ir patikimumas zemas sad.gif
daktares tik paklausiau, ar jos saugios ta prasme, kad ne hormonines ir siaip nekenkia organizmui, tai patikino, kad saugios, bet apie didele galimybe nestuke.gif ji ne neuzsimine... blink.gif
Atsakyti
O kas yra patikima lotuliukas.gif ? Pasiskaitykit tema apie pastojusias vartojant KT..ir hormonines tabletes gerdamos pastoja, ir su spiralem pastoja, ko tik nebuna gyvenime.. doh.gif
Atsakyti
tas tai taip, vienintele 100 -ta procentine apsauga yra susilaikymas lotuliukas.gif
o toliau jau ir likimas zaidzia, ir, manau, laikymasis instrukciju.. Neabejoju,kad daugelis tu "neplanuotu" nestumu atsitinka del vartotojo klaidu...
Atsakyti
na bet ne visoms vienodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2009 10 16, 12:57)
po pirmojo gimdymo naudojau phatentex žvakutes, viską dariau  "kaip paryšyta", dėjausi iki  smileysex.gif 10-15 min. žodžiu "patikimai" saugojomes. rezultatas -  nestuke.gif . nepatarčiau aš su jom žaisti ...

Nelita, man lygiai tas pat nutiko doh.gif Po netyčiuko įsidėjau spiralę, bet čia forume paskaičiusi merginų post'us, tai susidariau nuomonę, kad pastojama ne tik, kad su žvakutėm, bet ir prezervatyvais, ir su varinėm, ir net hormoninėm spiralėm bei KT doh.gif Taip išeina, kad 100 proc. apsauga tik visiškas susilaikymas arba chirurginė moters sterilizacija arba vyro vazektomija blink.gif
Atsakyti
sveiki,niekada nepasitaike sutrupejusi ovule,gal buvo pazeista pakuote.super produktas!
Atsakyti
As irgi po KT naudojau ir ovules ir tabletes ir zvakutes ir pastojau tik suplanavus po 8 metu. Man tai buvo saugus produktas. Tiesa prausikli ir vyras naudoja be muilo!!!
Atsakyti
O aš šiandien nusipirkau Patentex ovulių, perskaičiau instrukciją ir apie muilą ten net neužsimenama g.gif Tai gal tik vartojant pharmatex muilo negalima?
Atsakyti