Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie žvakutes

Na galiu ir as savo patirtim pasidalint tongue.gif naudoju zvakutes jau gal koks pusmetis, nes metus kontraceptines reikejo kaska ieskotis ax.gif Ir galiu pasakyt man jos visai patinka, jokiu salutiniu poveikiu, kaip kai kurios minejo perstejimas ar deginimas nieko panasaus man nepasireiske, na zodziu viskas liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 07 10, 10:26)
nusipirkau pharmatex žvakutes.

Ar jos parduodamos su receptu? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2010 10 02, 22:01)
Ar jos parduodamos su receptu? blush2.gif

Pharmantex zvakutems recepto nereikia. Esu ne karta pirkus smile.gif
Atsakyti
O kokia kaina tu Pharmantex zvakuciu?
Atsakyti
[quote=raimute89,2010 11 08, 06:11]
O kokia kaina tu Pharmantex zvakuci
kaina apie 20lt.
merginos patarkite
naudojomes patentex zvakute, ir po viso to ji iskrito. nesugalvojau nieko kito isidejau kita, ar reikia pirkti pastinoro ? gal yra jums taip buve ?
Atsakyti
[quote=nesventoji11,2010 12 28, 10:18]
[quote=raimute89,2010 11 08, 06:11]
O kokia kaina tu Pharmantex zvakuci
kaina apie 20lt.
merginos patarkite
naudojomes patentex zvakute, ir po viso to ji iskrito. nesugalvojau nieko kito isidejau kita, ar reikia pirkti pastinoro ? gal yra jums taip buve ?
[/quote]
Ji iškristi negali ,nes ji ištirpsta,tada reik palaukti 10min.iki santykių,o kad antrą įsidėjai nieko blogo.Aš šias žvakutes naudoju 3 metus ,man puikiai tinka, jokių pašalinių poveikių.
Atsakyti
QUOTE(Aušrelė @ 2010 07 15, 10:59)
Prisiskaiciau ir stai is savo patirties mano dvyniai irgi PATENTEXINIAI  biggrin.gif

o cia kaip reklama, kas norit dvynuku thumbup.gif naudokit mirksiukas.gif
as isivaizduoju kaip smagu doh.gif
Atsakyti
Na aš ir buvau pastojus vartodama žvakutes pharmatex, nors visada sąžiningai išlaukdavom 5-10 min. Daugiau ju nevartosiu niekada. Gydytoja sako kad bandyciau krema, jis patikimiau, bet as jau bijau ir jo.
Atsakyti
xexe, kelis kartus isbandem ir mes patentex oval, menesines veluoja:) bet ne apie tai kalba. Man jie nepatiko visiskai:
1) vyras skundziasi, jog kaista pimpis, smarkiai pakyla temperatura:)
2) kita diena po zvakutes naudojimo maudzia puse dienos pilva.
3) net nuejus i dusa vos ne iki ryto jauti kad is taves vis kazkas isteka, lyg butum litra skysciu pripumpavus.
Atsakyti
tos zvakutes tai vienas is nepatikimiausiu kontracepcijos budu, iek man teko girdeti. ax.gif
Atsakyti
Na naudojau ir as tas PHARMATEKS zvakutes, mazdaug 9 metus. Bet va uzpuole mane BEDA cry.gif Bakterine Vaginoze, Pas mane dar pries daug metu buvo rasta UREAPLASMA, tai va dabar mastau . Kas galejo tas "geras bakterijas" isnaikinti, g.gif ar Ureaplasma ar Pharmateh (nebenaudoju jau pusmeti) . Gal kam teko susidurti ? Labai dekoju 4u.gif . Nes KLP jau nebezinau pas kokia gine eiti. doh.gif
Atsakyti
o kada jauciamas tas deginimo jausmas? naudojant zvakutes ar tabletes?
Atsakyti