Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie žvakutes

QUOTE(Chupa_Cabra @ 2011 01 11, 22:31)
xexe, kelis kartus isbandem ir mes patentex oval, menesines veluoja:) bet ne apie tai kalba. Man jie nepatiko visiskai:
1) vyras skundziasi, jog kaista pimpis, smarkiai pakyla temperatura:)
2)  kita diena po zvakutes naudojimo maudzia puse  dienos pilva.
3) net nuejus i dusa vos ne iki ryto jauti kad is taves vis kazkas isteka, lyg butum litra skysciu pripumpavus.

mums nuo žvakučių irgi kaisdavo doh.gif

QUOTE(raimute89 @ 2011 02 02, 00:53)
o kada jauciamas tas deginimo jausmas?  naudojant zvakutes ar tabletes?

veiklioji medžiaga yra ta pati, taip, kad tikimybė yra kad kais nuo abiejų priemonių.. mums žvakutės netiko, tabletės geriau,- mažiau bėga po santykių ir nekaista, bet jei dažnesni santykiai būna, man nuo tablečių stipriai susidirgina gleivinė doh.gif iš tikro jos man nepatinka, bet jokio kito būdo tinkančio geriau- nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snapp @ 2011 01 13, 19:55)
tos zvakutes tai vienas is nepatikimiausiu kontracepcijos budu, iek man teko girdeti. ax.gif

aš taip pat šitą girdėjau,bet mes naudojame ciklo viduryje kaip papildomą apsaugą su prezervatyvu.Man labiau patinka Patentex ,nes ten nieko nerašoma ,kad negalima naudoti apsiplovimui muilo.Pharmatex lapelyje aprašoma ,kad nenaudoti muilo,tai ,kaip be muilo apsiprausti?Galimas variantas ,kad ir pastojama dėl to ,kad vartojami šarmai?
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 02 08, 22:12)
aš taip pat šitą girdėjau,bet mes naudojame ciklo viduryje kaip papildomą apsaugą su prezervatyvu.Man labiau patinka Patentex ,nes ten nieko nerašoma ,kad negalima naudoti apsiplovimui muilo.Pharmatex lapelyje aprašoma ,kad nenaudoti muilo,tai ,kaip be muilo apsiprausti?Galimas variantas ,kad ir pastojama dėl to ,kad vartojami šarmai?

koks keistas klausimas, jei žmogus laikosi asmeninės higienos, draugauja su muilu, tai kodėl po lyt. akto negalima apsieiti be muilo blink.gif Atleiskit, bet tai ar sperma niekaip nenusiplauna?? biggrin.gif Kam konkrečiai šiuo atvėju reikalingas muilas?? g.gif Man pilnai pakanka vandens rolleyes.gif Dėl to nekyla jokių nepatogumų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 02 09, 15:12)
koks keistas klausimas, jei žmogus laikosi asmeninės higienos, draugauja su muilu, tai kodėl po lyt. akto negalima apsieiti be muilo blink.gif Atleiskit, bet tai ar sperma niekaip nenusiplauna?? biggrin.gif Kam konkrečiai šiuo atvėju reikalingas muilas?? g.gif Man pilnai pakanka vandens rolleyes.gif Dėl to nekyla jokių nepatogumų ax.gif

as taip pat manau, kad kuo puokiausiai gali nusiprausti ir su vandeneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 02 09, 16:12)

čia turėjau ne tik po bet ir prieš lytinius santykius,nes net nedideli šarmo likučiai gali sumažinti kontraceptinį poveikį.Man pavyzdžiui prieš santykius būtina apsiprausti su muilu,po jų, aišku jau gali ir tik vandenėliu.
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 02 09, 18:13)
čia turėjau ne tik po bet ir prieš lytinius santykius,nes net nedideli šarmo likučiai gali sumažinti kontraceptinį poveikį.Man pavyzdžiui prieš santykius būtina apsiprausti su muilu,po jų, aišku jau gali ir tik  vandenėliu.

tai po muilo gausiai nusiplaukite vandeniu ir tikrai vaistų veiksmingumui nepakenksite mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkom pharmatex pabandymui. Palaukèm 15min ir po smileysex.gif pusė žvakutės pasišalino neištirpus doh.gif . Kadangi netyčiukų nebijom tai bus kaip bus tik nesuprantu ko ji pas mane netirpo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_girl @ 2010 07 31, 18:36)
Mergaites,as taip pagalvojau o gal galima butu derinti zvakutes ir nutraukta lytini akta.  schmoll.gif Jei "ten" koks laselis ir patektu,tai zvakute neutralizuotu. Ar kuri praktikuojate toki buda? Ar yra pastojusiu siuo budu?

Mes taip darom smile.gif naudojam pharmatex žv ir NLA kartu,bet nieko negaliu pasakyt apie patikimumą,nes dar tik nepilnus metus tai taikom smile.gif tik tiek,kad kolkas tai mane tenkina ir tinka,nes toks apsaugos būdas man priimtiniausias ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 23 liepos 2012 - 20:07
Su zvakutem ir as pastojau, daugiau niekada ju ir nebenaudoju. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Su draugu pirmą kartą pasimylėjome,abiems tai buvo pirmas kartas, naudojome prezervatyvą, tiksliau du, nes du kartus bandėme, ir aišku jis truputėlį bbijo, ar nepastojau, nors aš kažkodėl nemanau taip...
Na žodžiu, pakalbėjom ir nusprendėm, kad galbūt reikėtų naudoti žvakutes, nes kontraceptikų tų geriamų vartoti nelabai noriu, šeimoje yra keli negeri atvejai susiję su jais, o kadangi lytiniai santykiai nusimato tik retai, manau žvakutė+prezervatyvas yra pakankama apsauga, ką jūs manot?
Pasieškojusi internete radau dvejas žvakutes, tai Patentex oval N ir Pharmatex. Kokie jūsų atsiliepimai ir kaip manote, kurias geriau vartoti? 4u.gif
Atsakyti
ar galima žvakutes naudoti su prezervatyvais?
Atsakyti
QUOTE(magico @ 2015 02 01, 22:44)
ar galima žvakutes naudoti su prezervatyvais?

man rodos galima
Atsakyti