Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie žvakutes

QUOTE(liepsnele @ 2005 04 05, 07:29)
Nu va, dar vakar paskaičiau savaitgalio Lietrytį, ir ten parašyta, kad visokie kontraceptiniai kremai ir žvakutės tinka tik tada, kai reti santykiai arba tuo metu nėra galimybės naudot kitos kontracepcijos, nes žaloja makštį, naikina gerąsias makšties bakterijas, griaužia gleivinę ir su laiku sukelia uždegimus.

Nu va... o kaip tik norėjau jau apsistoti prie Patentex arba Pharmatex...

Patarkit, kokią kontracepciją naudoti???

1. KT gerti negaliu - galvos skausmas nuo jų nežmoniškas, 5 dienas būnu visiškai nedarbinga, toks skausmas, ašaros iš akių nevalingai tiesiog trykšta. Nuotaikos tragiškos sad.gif

2. Prezervatyvai labai nemalonūs, bjauriai jaučiuosi.

3. Patentexai, sakot nepatikimi...

4. Spiralės negimdžiusioms kaip ir nerekomenduoja.

5.??????????????

Tai ką rinktis??? Patarkit 4u.gif
Atsakyti
patentex putoja blush2.gif kas tiesa tas tiesa rolleyes.gif ..
o tu harmonet KT bandei? dar ne sykio negirdejau kad nuo ju kambutu salutiniai poveikiai pasireiske:victory:
Atsakyti
Pantitex - tai tom kurios nori pastoti, o ne apsisaugoti.Čia mano ir kai kurių mano draugių patirtis,Mažasis - šios kontracepcijos padarinys.Bet nesigailiu.O kenkt nemanau kad kenkia , nes po žvakučių naudojimo įsigydžiau makšties uždegimą, kuriuo labai dažnai sirgdavau..
Mano ginekologas nepararė jokios harmonų kontracepcijos,nes tai žaloja moters organizmą.Pantitex nieko prieš - bet jie tikrai nepatikimi.Vienintelis geras dalykas - prezervatyvai, bet ir čia nėra 100 proc.Aš patarčiau rinktis pastaruosius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 22 vasario 2006 - 16:54
Oje, patentex tikrai niekada nevartosiu, nes jis man kai pradejo putoti, o dar ir karstis 'ten' atsirado, tai ir man, ir vyrui noras myletis praejo doh.gif Nors siaip sveikatai tai tikrai zvakutes nepavojingos. As dabar renkuosi kontr.zieda, nes ji viena kata per menesi reikia isideti ir nekvarsini su galvos. Ir tai zymiai geriau uz KT, nes vartojimas ne per skrandi.
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2004 10 21, 10:03)
o koks patikimumo procentas?

toks ir patikimumas,as jau 6 menesiai esu mama! biggrin.gif vartojau jas ir pastojau.keikiausi i visas puses.ir naudojau pagal taisykles g.gif
Atsakyti
Ir aš prisidedu prie daugumos mamų (ir ne tik) pasisakymų, kad nei Pharmatex, nei patentex nėra patikimos žvakutės. Bandžiau ir pastojau. Geriausia apsisaugojimo priemonė- prezervatyvai.
Atsakyti
Niu bet tai tokias vietines kontrac. priemones kaip kremukai, zvakutes ir kt. tai ne vienas reikia naudot o su prezervatyvais ir tas procentas bus didesnis smile.gif
Atsakyti
O as naudojau PHARMATEX zvakutes,tai tos patiko,o PATENTEX biski degina bet ne taip baisiai kaip cia kai kurios rase....Be to kelis kartus klausiau vaistinej PHARMATEX-neturi...O del patikimumo...Nezinau,as seniai vartoju ir viskas gerai...(tfu tfu tfu,kad neprasikalbejus....)Kontraceptiniu sakiau gyvenime negersiu,nes papildomi 10 kg visai nepatinka...Ir krutine padidejo...Prakeikiau tabletes!
Atsakyti
Emiau naudoti Patentex oval žvakutes ir jų instrukcijose nėra net užsiminta, kad 2 val. prieš ir po lytinio akto negalima naudoti jokias intymios higienos priemones apsiprausimui, tačiau pasiskaičius forumuose daugelis merginų tai teigia, gal kas žinot ar tai tikrai tiesa? Ir kodėl apie tai tada neparašyta instrukcijoje?
Atsakyti
Net paziurejau informacini lapeli...Tikrai nera parasyta...Prie PHARMATEX zvakuciu kiek pamenu buvo apie tai rasoma,kad negalima naudot muilo ir kitu priemoniu,apsipraust galima tik vandeniu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pvz. "Pharmatex" instrukcijoje parašyta, kad po lytinių santykių galima apsiplauti tik vandeniu..o su intymios higienos priemonėm, muilu i pan. tik po 2 val. po lyt. santykių..Gal moterys rašydamos maišo šiuos du vaistus: "Pharmatex" ir "Patentex" rolleyes.gif Nors pavadinimai panašūs, bet tai du skirtingi vaistai..skiriasi veiklioji medžiaga, o tai ir yra svarbiausia vaistui smile.gif
Atsakyti
Man tai irgi Pharmatex labiau patiko g.gif O tas Patentex sukelia baisiai daug išskyrų. Jau nemaloniai net tongue.gif
Aš girdėjau,kad tik tas Pharmatex ovules išėmė iš prekybos,bet liko kremas ir tabletės ar kažkas ten kito g.gif Reikia dar pasidomėti,nes to Patentex daugiau nepirksiu.
Ir ginekologė rekomendavo Pharmatex,kaip patikimesnę priemonę,tik akcentavo,kad prieš ir po bent 2val. nenaudoti muilo ir palaukti 10min.
Atsakyti