Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie žvakutes

o man ta visu nupasakota dregme tai kaip issigelbejimas, nes esu sausa sausa. ne metus kt gal pasikeis viskas.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 03 18, 20:31)
Nenaudoju ir neskaiciau visu postu, gal ir buvo jau cia rasyta, bet patikimumas patentekso kaip ir kitu zvakuciu - kazkur tik 48 % - bukit atsargios.

Nu jau nu, negasdink taip, visur parasyta, kad efektyvumas yra 79-97%, o naudojantis kartu su prezervatyvu – 98-99%. rolleyes.gif
Atsakyti
O man patiko. Drėgna, o ne riebu, tik dėl patikimumo dabar suabejojau...
Atsakyti
Nu va, dar vakar paskaičiau savaitgalio Lietrytį, ir ten parašyta, kad visokie kontraceptiniai kremai ir žvakutės tinka tik tada, kai reti santykiai arba tuo metu nėra galimybės naudot kitos kontracepcijos, nes žaloja makštį, naikina gerąsias makšties bakterijas, griaužia gleivinę ir su laiku sukelia uždegimus.
Atsakyti
Na, galiu paporinti ir aš. blush2.gif Naudojom juos kuri laiką - ir kremą, ir žvakutes, ir tabletes. Kas dėl veikimo laiko, tai aišku, kad kremas geriausias, nes veikia iškart. Nu bet ta jūra atsiprašant po to... schmoll.gif . Tabletės tuo atžvilgiu geriausios, tačiau ilgai laukt ax.gif O kas dėl patikimumo - būkit budrios: visur skelbia, kad patikimos iki 98 proc. tačiau tai galioja tik esant idealiom sąlygom - kai nei tu, nei partneris nesiprausia muilu, kai viskas pakankamai giliai "paskleidžiama", kai išlaukiamas reikiamas laikas. realiai praktika (ne mano, o atlikti tyrimai) rodo, kad patikimumas siekia tik 50-60 proc. Taip kad jei jokiu būdu nesinori patapt nestuke.gif , tai tikrai vertėtų pagalvoti apie kitas priemones.
Atsakyti
persiskaiciau visus postus ir turiu keleta klausimu. mano gydytoja man patare naudoti Pharmatex firmos priemones (zvakutes, tabletes, kempineles, kremai) - sake galiu pabandyti visas, matysiu kurios tiks. tai persiskaiciau lankstinuka, ir viskas atrode puikiai, kol nepersiskaiciau cia visu nuomoniu......... jinai man patare, panaudojus sias priemones po akto uzsikisti maksti, kad ten tos priemones susimaisytu su sperma ir "uzmustu spermotozoidus", ir tik ryte apsiprausti. o jus visos rasot, kad prausiates is karto po akto, kaip cia yra??? manau, kad tikrai daug kas naudoja sitas priemones vis delto neteisingai, todel ir pastoja, ar as neteisi? juk tikrai gyvenime daug vyksta ne taip, tik todel, kad kazka neteisingai darom, gal ir cia taip pat? nekritikuoju nei vienos, tiesiog susidariau tokia nuomone.....

gal kuri kauniete turit likusiu tu priemoniu, labiausiai domina zvakutes, kad galeciau pabandyti, ar tikrai degina, ir ar tikrai nemalonu.... bo jau prezervatyvai atsibodo. o KT visai nenoriu net pradeti vartoti
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2004 11 23, 11:52)
Niu tai kaip matau ne kokie atsiliepimai apie taip reklamuojamas zvakutes.. g.gif
Idomu butu procentaliai pusiau juokais statistika suzinot kiek pastojo moteriskiu su situo KT.
Parasykit savo patirti..
As dar kol kas ne blink.gif  wink.gif Bet jau itariu keisiu apsisaugojimo buda...

na, oa aš nieko blogo pasakyt negaliu apie patikimumą... 2 metus vartoju, tfu tfu ftu, bet kai saugojomės,- tai efektyviai... Tik mano vyrukui biškį degina... nors ankščiau irgi neprisipažino... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš naudojau Patentex, bet man labiau patiko Pharmatex smile.gif Man aplamai žvakutės nelabai tinka, nes jos degina šiek tiek ir po sekso bėga skystis ilgai, kas labai trukdo blush2.gif Kai naudoji tabletes (o jų Patentex firmos nebūna) , skysčio nebūna smile.gif
Atsakyti
Nenoriu daryt antireklamos, bet del patikimumo, tai tikrai ne simtaprocentinis - per mano darbo 4 metus vaistinej jau buvo trys merginos, kurios neapsisaugojo, gal reikia pavojingomis dienomis derint su kita apsauga.
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2005 07 07, 14:52)
persiskaiciau visus postus ir turiu keleta klausimu. mano gydytoja man patare naudoti Pharmatex firmos priemones (zvakutes, tabletes, kempineles, kremai) - sake galiu pabandyti visas, matysiu kurios tiks. tai persiskaiciau lankstinuka, ir viskas atrode puikiai, kol nepersiskaiciau cia visu nuomoniu......... jinai man patare, panaudojus sias priemones po akto uzsikisti maksti, kad ten tos priemones susimaisytu su sperma ir "uzmustu spermotozoidus", ir tik ryte apsiprausti. o jus visos rasot, kad prausiates is karto po akto, kaip cia yra??? manau, kad tikrai daug kas naudoja sitas priemones vis delto neteisingai, todel ir pastoja, ar as neteisi? juk tikrai gyvenime daug vyksta ne taip, tik todel, kad kazka neteisingai darom, gal ir cia taip pat? nekritikuoju nei vienos, tiesiog susidariau tokia nuomone.....

gal kuri kauniete turit likusiu tu priemoniu, labiausiai domina zvakutes, kad galeciau pabandyti, ar tikrai degina, ir ar tikrai nemalonu.... bo jau prezervatyvai atsibodo. o KT visai nenoriu net pradeti vartoti

Labai idomus ir dar negirdetas patarimas apie maksties uzsikisima po visko (nekritikuoju, o nuosirdziai stebiuos, nes dar negirdejau ir jokioje instrukcijoje nieko panasaus nera). Is mano patirties galiu pasakyti apie ta varvejima stai ka: kai naudoju pharmatex zvakute + prezervatyvas, niekas ten beveik ir nebega - biski pavarva ir tiek, nes mazai tos medziagos, be to, ji pasiskirscius buna. o vat kai naudoju vien tik zvakutes, tai bega oi kaip. del to man atrodo, jog ta gausybe skyscio - tai ta medziaga + tu medziagu paveikta sperma - greciausiai jau nebe gyva, nes siaip tokia skysta nebuna.
o isvengti isbegimo sudetinga, nes daug isbega netgi besimylint arba tuo metu, kai vyras "istraukia" blush2.gif siaip ar taip, instrukcijoje netgi parasyta - apsiprausti galima, bet tik ne muilu - muilu atseit tik po poros valandu. as pati prausiuos tik tos dienos velai vakare, o jei mylimes vakare - tada tik ryte, pakenciu del visa ko. siaip apie rezultatuas pasakyti tiksliai negaliu, nes jomis naudojausi tik periodiskai. ir tiesa sakant, siomis dienomis labai rami nesijauciu, nes pasinaudojau vien tik zvakute (be preziko) ir jau mmm turetu ateiti, bet dar nera... oi sad.gif
bet kokiu atveju, jeigu tos gydytojas pasakytas metodas veiksmingas, tai kuriu velniu naudojimo instrukcijoje to nera g.gif . taip ir gaunasi, kad moterims tenka eksperimentuoti

Atsakyti
as tai negaliu pakest tu deginanciu ne tik mane, bet ir mano vyra zvakuciu.
Atsakyti
merginos, parašykit apie tas kempinėles jei kas vartojat, kaip ten su jomis, kuriam laikui, kiek vnt. yra ir kokia kaina, na, ir žinoma....kaip apsaugo? ar patogu? šiaip saugausi prezervatyvais ir čiki, bet įdomu paįvairinti.
Atsakyti